Dodaj do ulubionych

Angol- strach

17.05.06, 22:33
W piatek mam ustna z angola, a sie tak boje. wszyscy mowia ze nie jest niby
trudny, ze wystarczy cos tam powiedziec, zrealizowac kropke. a jednak mam
stracha. a nie wiecie jak to jest z tymi zestawami , to jakos przypda na
kazde wojewodztwo, czy jest 50 zestawow na POlske>>>
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:35
      Nie boj sie, nie ma zle, aj tez jestme przed a cie pocieszam widzisz. tez w
      piatek zdaje i nei czuje wiekszego stracha. z tymi zestawami ejst tak , ze jest
      50 na jedno woj, wiec cos sie powtorzy na pewno. pozdorwki i powodzenia zycze
      alexq1
    • alexq1 Re: Angol- strach 17.05.06, 22:36
      dzieki za slowa otuchy ale i tak sie boje, bo mam strasznie glupia komisje. ale
      nie ma co , dam rade, trzeba byc dobrej mysli
    • Gość: Jula Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:39
      alexq1 nie martw sie , bedzie dobrze, bede trzymala za ciebie kciuki nawet, jak
      chcesz hehe. mowie ci poradzisz sobie, w suemi tak sobie mowie bo juz po angolu
      jestemm, ale nie ma tak zle. jak powiesz w miare dobrze to i komisja(chociaz
      wredna) nei powinna sie przyczepic
    • Gość: Tatiana Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:40
      alexq1 a zdajesz na rozszerzonym czy podstawowym, bo jak na podstaiwe to sie
      nie martw bo na pewno sie uda dobrze zdac.ale powodzenia zycze
    • alexq1 Re: Angol- strach 17.05.06, 22:41
      jasne ze tylko podstawe zdaje, zobaczymy jak to bedzie. a uczyliscie sie cos na
      ustny??
    • Gość: Kubus-slodki Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:44
      ja sie przyznam ze szedlem na zywiol. uznalem sobie ze zdac to raczej zdam, a
      na ile to niewazne , bo przeicez nigdzie nei patrza na ten ustny angol, wiec
      jak ja zdalem na te 30% (bez nauki) to ty alexq1 zdasz o neibo lepiej. mowie ci
      bedzei dobrze powodzenia
    • Gość: Izka Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:44
      Ja sobie przerobilam tylko te scenki z neta i tez zdaje w piatek. powodzenia
    • Gość: Justysia Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:46
      kurcze a ja zdaje dopiero 25 maja i tez mam stracha i to juz a mam w koncu
      jeszcze tydzien, ja kuje co dziennie po 20 slowek, bo amm ubogie slownictwo,
      wiec musze je wzbogacic. powodzenia alexq1
    • Gość: Wojtas Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:49
      Kochana, jak zdajesz podstawe z angola , to nie masz sie co bac, bo na pewno
      zdasz, bede trzyamc kciuki i na pewno sie uda.
      • Gość: gosciu123 Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:51
        mów nawet słówkami, pie..gramatykę, jeżeli nie poczujesz się na
        siłach..cokolwiek, to wystarczy

JA SRAM PRZED POLSKIM AAAAAAAAA!!!!!!!!
    • Gość: Tomi Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:50
      Angol- podstawa- banal i wiele ludzi tak uwaza, wystarczy tlumaczyc kropki , ja
      tlumaczylem zdanie po zdaniu tak jak to bylo napisane w tej kropce i dostalem
      75% wiec glowa do gory i powodzenia alexq1
    • Gość: Indiana Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:56
      masz tylko 3 scenki i 1 glupi maly obrazek dasz rade don't worry!!!
    • Gość: Ono Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:56
      zawsze cos tam wydusisz z siebie, a jak nie to zdasz za rok
    • Gość: Wesolutka Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:58
      sorki ono ale nie widzisz ze alex ma stracha przed ta matura , zreszta jak
      kazdy, a ty jezscze takie cos piszesz. kazdemu sie latwo gada jak juz zda. ja
      wprawdzie jestem juz po angolu(mialam wczoraj) ale i tak mialam starach no ale
      zdalam. alexq1 powodzenia!!!!!!!!!
    • Gość: Ono Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:58
      oka sorki alexq1 przeciez to byl zart , tez ci zycze powodzenia. jak juz tyle
      osob cie pociesz to musisz zdac
    • Gość: Namewa Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:04
      musisz tylko czytac sie w tresc i przekazac kazda kropke i bedzie git . pozdro
    • Gość: Patka Re: Angol- strach IP: 82.160.38.* 17.05.06, 23:05
      NIE BÓJ SIĘ
      Będzie dobrze - na pewno.
      Ja zdawałam rozszerzony - przez moją chorą ambicję, bo moglam podstawowy zdać
      bez stresu, no ale...
      Denerwowałam się strasznie, bo uczyłam się tylko jeden dzień na angielski
      (biola, chemia i fiza rozszerzone - nie miałam czasu na anglika)
      Wyszło 95%, choć po wyjściu z sali wydawało mi się, ze zle mi poszło

Jestem pewna, ze dasz sobie świetnie radę i po maturze stwierdzisz, ze nie było
      sie czego obawiać
      Trzymam kciuki :)
      Powodzenia
      • Gość: bunia Re: Angol- strach IP: *.siec.sandomierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:37
        Patka a jaki miałaś zestaw z tego rozszerz bo ja też zdaje rozszerz i jestem
        załamana strasznie sie boje:( napisz prosze swój zestaw
      • bunia5 Re: Angol- strach 20.05.06, 13:41
        Patka a mogabnyś podać mi swój zestaw?zdaje ang w pon i sram ze strachu...
    • Gość: gosiaczek Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:05
      Ja zdaje w pon i sie nic nie ucze wole zdac na tyle na ile mnei stac teraz,
      czyli tak bez nauki, zobaczymy hehe
    • Gość: Regionka Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:06
      ja tez sie nei ucze na angol a mam w srode chyba. widisz nawet nie iwem kiedy
      dokladnie mam powodzenia alexq1
    • Gość: tulipna Re: Angol- strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:10
      angol to banal wiec zdasz na pewno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka