Dodaj do ulubionych

AdAware+Norton Internet Security2004-można razem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:03
Witam, mam pytanie i zaznaczam że jestem raczej amatorem w tych kwestiach.
Mam zainstalowanego NIS 2004 ale wiem że do likwidacji spyware'ów lepsze są
AdAware czy SpyBot. Można je spokojnie instalować razem? Nie będą
się "gryzły"? Z góry dziękuję za odp.
Obserwuj wątek
    • netsec Re: AdAware+Norton Internet Security2004-można ra 06.07.04, 20:06
      Gość portalu: Spartan napisał(a):

> Witam, mam pytanie i zaznaczam że jestem raczej amatorem w tych kwestiach.
      > Mam zainstalowanego NIS 2004 ale wiem że do likwidacji spyware'ów lepsze są
      > AdAware czy SpyBot. Można je spokojnie instalować razem? Nie będą
      > się "gryzły"? Z góry dziękuję za odp.

Jeśli masz NIS2004 właściwie skonfigurowany to Ad-aware i inne nie są potrzebne.
      Jeśli chcesz możesz stosować je jednocześnie, jednak najlepiej wersje darmową
      Ad-aware bez monitora rezydentnego.
      • Gość: Spartan Re: AdAware+Norton Internet Security2004-można ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:35
        Dzięki.Z NIS 2004 jestem zadowolony, firewall wbudowany też OK. Ze Spyware'm
        miałem do czynienia jak wrzuciłem Kazaa Media Desktop i zostały mi 3 trojany.
        Chyba cały wieczór je usuwałem dlatego spytałem o tego AdAware.
    • kalinowski11 Re: AdAware+Norton Internet Security2004-można ra 06.07.04, 20:08
      Gość portalu: Spartan napisał(a):

> Witam, mam pytanie i zaznaczam że jestem raczej amatorem w tych kwestiach.
      > Mam zainstalowanego NIS 2004 ale wiem że do likwidacji spyware'ów lepsze są
      > AdAware czy SpyBot. Można je spokojnie instalować razem? Nie będą
      > się "gryzły"? Z góry dziękuję za odp.

Nie będą się "gryzły" :) . Możesz zainstalować Ad-aware i Spybot-a . Doskonale
      się uzupełniają . Zdarza się tak , że jak jeden czegoś nie wykryje to poradzi
      sobie ten drugi .

Pozdrawiam .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka