fanka_poranka 26.05.10, 20:44 czy pamietacie ten serial? obejrzałam cały i troche rozczarowało mnie zakończenie, takie nagle urwane, dziecko nieodzyskane, Młody nie odnalazł Silen...no jak już chcieli go kończyć, to mogli przynajmniej wygasić wątki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AAA Re: Fala zbrodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 20:59 Pewnie, że pamiętam. Ogladalem namietnie, ale krotko, bo potem zmienialem mieszkanie i juz nie mialem dostepu do Polsatu. Serial bardzo dobry, prawdziwy kryminalny. Dla mnie tylko troche zbyt brutalny, ale ogolnie podobal mi sie. Mialem zamiar ostatnio ogladac wszystkie odcinki na IPLA, ale jakos brakuje mi czasu. Sporo ich jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Fala zbrodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 21:00 aaaa... zapomnialem dodac, ze z obsady to tylko ta aktorka grajaca "Szefowa" mi nie pasuje. Ona raczej pasuje do jakiejs spokojnej roli, matki i zony, a nie tu "szefuje". :) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_poranka Re: Fala zbrodni 26.05.10, 21:33 odcinków jest az 103, zdecydowanie podobały mi sie chyba 3 pierwsze sezony, ostatni chyba najsłabszy był, rzeczywiście mocny był i dość brutalny, ale przez to realny, większość aktorów była zdecydowanie odbrze dobrana do swoich ról: Baka, Jakus, Agnieszka Dygant, Wieczorkowski, Agnieszka Wagner pokazali dobrą grę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tessi Re: Fala zbrodni IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 26.05.10, 23:46 Mocny serial, często wbijał w fotel, brakuje mi go- co do obsady nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_poranka Re: Fala zbrodni 27.05.10, 16:52 oj mocny, mocny, momentami sama chętnie bym się w taką Czarna zabawiła i wystrzelała to towarzystwo. Tak pomyśłlałam, że całość byłaby jeszcze lepsza, gdyby scenarzyści nie wprowadzali innych bandziorów, tylko zostawili Tanię Daszew z jej zemstą za Kolę, potem zaczeło już sie motać, kto walczy z kim i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś