fanka_poranka 08.06.10, 19:55 Iwonka Pyrka zakochana jest w chłopaku, który skrywa tajemnicę swojej religii, okaże się Tatarem, ale cholerka jedna, jaki on jest przystojny, jestem "za" żeby tej dziewczynie wyszła ta miłość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: muzułmanin w BSz 09.06.10, 08:48 Dla mnie ten koles jest taki...paniusiowaty. Wiem, dziwne okreslenie, ale ja na nim oka nie zawiesze. A Iza Kuna (matka iwony pyrki) jest w ciazy, ze wciaz w takich workowatych ubraniach chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: muzułmanin w BSz IP: *.tomaszow.mm.pl 09.06.10, 09:58 Podobno Iza jest PO autentyczniej ciąży w realu. Może jeszcze nie doszła do siebie:). A co do muzułmańskiej miłości Iwonki, trzymam kciuki, aby się jej odwidziało... Polecam książkę " Kiedyś byłam księżną" i drugą jej część "Ponieważ byłam księżną"Jacqueline Pascarl Gillespie. Tragiczna opowieść o młodej dziewczynie zakochanej w muzułmańskim księciu. Powieść autobiograficzna, pokazująca, jak inna kultura, obyczaje, religia i człowiek muzułamńskiego pochodzenia moze zniszczyć kobietę, zdradzać, upokarzać, prowadzic harem, a na koniec... uprowadzić jej dzieci. Tragiczna historia... Dlatego... lepiej niech się Iwonce odwidzi. Chociaż... kto wie... w filmie różne cuda mogą sie zdarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosh Re: muzułmanin w BSz IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 10:11 Nie widzisz różnicy między Tatarami, a muzułmanami z Bliskiego Wschodu? W Polsce Tatarzy żyją od wieków i jakoś nikt nie słyszał o tym aby jak piszesz zniszczyli kobietę, zdradzali , upokarzali, prowadzili haremy, a na > koniec uprowadzali dzieci. , Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: muzułmanin w BSz 09.06.10, 11:54 gosh napisał(a): "Nie widzisz różnicy między Tatarami, a muzułmanami z Bliskiego Wschodu?" Chciałabym zauważyć, że autorka książek wcale nie przypisuje zachowania swojego męża jego religii - przeciwnie, podkreśla, że spotkała niejednego muzułmanina, który nie tylko jej współczuł, lecz także starał się pomóc. Kłopot w tym, że była kobietą o wybitnie niskim poczuciu własnej wartości, jedną z tych, które wydają się mieć napisane na czole "dołóż mi" - a takie kobiety niestety zawsze przyciągają brutali i psychopatów, którzy chcą się dowartościować ich kosztem. Tylko metody znęcania się inne. Odpowiedz Link Zgłoś