vasilip 12.01.11, 10:26 Niby dobrze sytuowani a 40 tys. to dla nich ogromna kwota, ciekawe ile można kupić gruntu za 40 tys? Znów jakaś bzdura serialowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzakoska Re: 40 tys. Klan 12.01.11, 13:03 Też mi to przyszło do głowy, doktor z prywatnej kliniki i właścicielka (zapewne jedynego w Warszawie jak to w Klanie a więc i bardzo rentownego) salonu sukien ślubnych; latami będą odpracowywać te 40tys. Swoją drogą Surmaczowa wydawało się, jak dotąd, że rozumie pasję męża, a tu nagle "jakieś zardzewiałe kapsle pd piwa". Jak mu zginęły monety po imprezie Błażeja to tego tak nie lekceważyła. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: 40 tys. Klan 12.01.11, 13:46 Czy śledztwo w sprawie ukradzionych wówczas numizmatów zostało jakos doprowadzone do końca? Koziełło odzyskał swoje skarby, złodziej został złapany i ukrany, czy tak to ucięli i zapomnieli? Jeśli chodzi o zależność 40 tysiecy a grunta, to mozna w Małopolsce czy Bieszczadach kupić do 15 arów budowlanego za te kwotę, a roli to z dwa razy tyle. Nawet jeśli to nei majątek, to wydatki tego rzędu, ze wspólnych oszczednosci powinny być uzgadniane, nie widzę nic dziwnego w tym, ze Surmaczowa się zdenerwowała Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: 40 tys. Klan 12.01.11, 14:20 Kradzieje numizmatowe zostały złapane. Gdyby Surmaczowa przyjęła lekko przepuszczenie 40 tys na monetę, to by się fochy forumowe podniosły, że coś im się lekko żyje, tyle forsy wydane i żadnego krzyku. > Nawet jeśli to nei majątek, to wydatki tego rzędu, ze wspólnych oszczednosci po > winny być uzgadniane, Podpisuję się. Pewnie nawet Kulczyk tyle nie puści bez uzgodnienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: 40 tys. Klan IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.11, 14:34 Nie bądźmy śmieszni, nawet jak bym była Billem Gatesem to bym się zdziwiła, że zniknęło mi 40 tyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francesca Re: 40 tys. Klan IP: *.acn.waw.pl 12.01.11, 16:54 A mnie dziwi co innego, że dla długu wynoszącego 40 tys. Marczyński gotów był naprędce sprzedawać dom, który może być wart nawet milion złotych... Za pewne nie jest tyle wart, skoro Alicji chciał kupić jakąś klitę na zadupiu... ale ta presja Felego już zupełnie mu myślenie odjęła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będzie politycznie No dobra, ale skąd ta moneta IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 17:55 u pana doktora? Odpowiedz Link Zgłoś