Gość: izza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 21:20 Nie no... W dzisiejszym odcinku naprawdę przesadził. 5 tak-ów w jednej scenie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 21:23 w kazdym serialu sie znajdzie taki "aktor" ktory ciagle takuje, tak? :) co na to rezyser i reszta obslugi? TO przeciez kalectwo, niesamowicie mnie wk.wia. tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanisław Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.pppoepub.vspace.pl 24.02.11, 21:59 Pamiętaj że przy poście zawsze pokazuje się twoje IP wiec już nie podszywaj sie pod różne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 22:53 nie pokazuje IP tylko nazwe providera. nie tylko ja mam w Polsce neostrade. cos u Ciebie z mysleniem marnie. Wiesz ze dzwon bije, ale nie wiesz w ktorym kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanisław Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.pppoepub.vspace.pl 24.02.11, 23:53 Reklamowanie providenta jest niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Kamil Tak Hoffer 25.02.11, 10:15 eheheh dzieki, usmialam sie serdecznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessofbabylon Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 00:08 Gość portalu: stanisław napisał(a): > Pamiętaj że przy poście zawsze pokazuje się twoje IP wiec już nie podszywaj sie > pod różne osoby. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessofbabylon Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 00:09 Nie mogę tego słuchać. Na szczęście ostatnio coraz mniej scen z drugim "takiem", czyli Igorem. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Kamil Tak Hoffer 25.02.11, 09:16 Juz kiedys byla mowa o tym namietnym "takaniu". Kamil i Igor przewodza zdecydowanie. Goni ich Aleksandra Lubicz. Nie cierpie tej dziwnej maniery. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kamil Tak Hoffer 25.02.11, 23:13 bonnie75 napisała: > Juz kiedys byla mowa o tym namietnym "takaniu". > Kamil i Igor przewodza zdecydowanie. Goni ich Aleksandra Lubicz. Nie cierpie te > j dziwnej maniery. Widocznie jest na tyle powszechna, niestety, że wprowadzili ją do serialu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorek79 Re: Kamil Tak Hoffer 26.02.11, 10:58 Z manier językowych denerwuje mnie jeszcze zaczynanie odpowiedzi od "Wiesz co?". Po raz pierwszy zwróciłam na to uwagę oglądając rozmowy z Glebą po powrocie z NY, ale to się niestety rozprzestrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.centertel.pl 26.02.11, 13:00 ostatnio w "Między kuchnią a salonem" jakaś babka, zaproszona jako ekspert też mówiła z tą manierą. okropność Odpowiedz Link Zgłoś