Gość: xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 07:14 oglada ktos?bardzo fajny,ciekawy serial,wartka akcja,interesujace sprawy.czy wie ktos o co chodzi z oster?co to za tajemnica ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: instynkt 25.03.11, 17:28 obejrzałam dziś przypadkowo i - ogólnie to mi się nawet podoba, bo lubie taki styl Vegi ale - jest uderzające podobieństwo do Pitbulla na niekorzyść Instynktu właśnie po jednym odcinku ciężko mi ocenić kreacje aktorskie, chociaż Bobrowskiego bardzo lubię i podoba mi się już jego zadziorna, energiczna postać co do Stenki - nie wiem, ewidentnie drażni mnie tu Królikowski, chociaż w innych produkcjach bardzo go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: instynkt 25.03.11, 19:40 Kurczę, nie mogę się na tą Stenkę napatrzeć, taka to piękna kobieta. Chciałabym się tak zestarzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: instynkt 25.03.11, 19:53 Ej! Chyba "tak dojrzeć", Stenka nie jest jeszcze stara, będzie za jakieś 25 - 30 lat. Niewątpliwie zestarzeje się pięknie, ale póki co mozemy to sobie tylko wyobrażać, a jeszcze nie podziwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: instynkt 25.03.11, 21:29 Tak tak masz rację, dojrzeć :) Źle się wyraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niania Re: instynkt IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 20:07 Fajny? Nie. Wartka akcja? Raczej chaotyczna i udziwniona do śmieszności. Oster zachowuje się jak kosmitka. I nie rozumiem, czemu serial jest kryminalny, skoro Oster podchodzi, patrzy i już widzi, kto zabił i dlaczego. Jak dla mnie średnio strawna zbitka pomysłów z Mentalisty i CSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky luck Re: instynkt IP: *.lodz.mm.pl 26.03.11, 17:52 Bardzo rozczarowujące. Tempo akcji takie zrywane, nierówne, ciezko to oglądać, cięzko się skoncentrować i wciągnąć. Prawdopodobieństwo fabuły bliskie zeru, zarówno jeśli chodzi o gł bohaterkę (pewnie była w wojsku, w jakims Iraku, czy Afganistanie, wykorzystywali ją, częściowo jej sie w głowie pomieszało), jak i o wątki kryminalne. Aktorstwo mocno takie sobie. Ze Stenką jest problem, bo to aktorka bardzo nierówna: czasem zachwyca (Boża podszewka), a czasem jest nienatura, nieprzekonująca jak w Instynkcie. Generalnie lepiej jej wychodza role kostiumowe, niż współczesne. Ogólnie kiepski ten serial. Z Pittbullem nie ma co porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś