Dodaj do ulubionych

Iwonka i Alek(BSz)

IP: 91.123.179.* 01.04.11, 12:43
Jak rozumiem biorą ślub cywilny i nikogo prócz świadków nie zapraszają.Trochę to dziwne zważywszy że Pyrkowie chyba pogodzili się z wyborem córki.
Jednak zastanawia mnie jedna rzecz Alek i Iwonką nie mogą współżyć czy też okazywać sobie jakiś większych czułości ponieważ nie mają ślubu a religia im tego zabrania.W takim razie przecież nawet jak wezmą ślub cywilny nic to nie zmieni.Nadal jakby nie było w świetle religii nie będą małżeństwem.
Obserwuj wątek
    • Gość: uyyyy Re: Iwonka i Alek(BSz) IP: *.multinet24.pl 01.04.11, 12:52
      może będą mogli się pogłaskać.

tyle szumu było o ten związek, teraz biorą ślub w tajemnicy jakby mieli umrzeć jak ktoś się dowie a Pyrkowie zareagują bardzo spokojnie, gorzej z babcią, która będzie to przezywać z parę odcinków - bo jak to tak ślub bez rodziny, bez wesela, cóż to za zwyczaje.
    • xemxija Re: Iwonka i Alek(BSz) 01.04.11, 12:53
      No wlasnie, no wlasnie, tez na to wpadlam, bystrzacha:)
    • Gość: Mustafa Re: Iwonka i Alek(BSz) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 19:56
      no przyznać trzeba szczegółowo,wszystko "rozgryzacie'. Ale dla nie wtajemniczonych bzykanie
      uświęcone błogosławieństwem urzędnika USC. amen!
    • gazeta_mi_placi Re: Iwonka i Alek(BSz) 01.04.11, 21:59
      Całkiem niezły ten Alek.
      I pomyśleć, że są 20-letni przystojni prawiczkowie.
      Ciekawe jak radził sobie do tej pory z naturalnym przecież napięciem seksualnym...
      • Gość: agata Re: Iwonka i Alek(BSz) IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 23:47
        Całkiem niezły ten Alek.
        Gdyby nie ten zez rozbieżny...;)
        Do sepleniącej Iwonki pasuje.
        • Gość: pole Re: Iwonka i Alek (B.Sz.) IP: *.aster.pl 02.04.11, 09:06
          No właśnie. Coś ma niehalo z oczami. Co do Iwony, to nie wiem, jakim cudem odtwórczyni tej roli załapała się do roboty. Nie rozumiem, co ona mówi, a słuch mam dobry. Czy reżyser nie widzi, a raczej nie słyszy problemu?
        • gazeta_mi_placi Re: Iwonka i Alek(BSz) 02.04.11, 15:12
          Ona wygląda jakoś dziwnie.
          P.s. Ale czy Alek nie rozczaruje się po nocy poślubnej? Nie oglądam Barw od początku a obiło mi się o uszy że Iwonka miała (?) romans z żonatym. Doszło do tzw.konsumpcji związku?
          • Gość: Sara87 Re: Iwonka i Alek(BSz) IP: 91.123.179.* 02.04.11, 15:59
            Oj doszło doszło.
            Ale z tego co pamiętam Iwona powiedziała Alkowi o tym romansie.
            Mnie jeszcze rozbroiła Iwonka stwierdzeniem "Mam mieszkanie".Dobrze że jej Weronika przypomniała że to mieszkanie Romana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka