mm969696 10.11.11, 02:12 Po co kurde oni dali wątek z tym facetem. Łazi po firmie i sie wpieprza w osobiste sprawy pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martyna Re: Ojciec Moniki w PwS IP: *.testardo-redcell.pl 10.11.11, 09:35 Proszę cię - naprawdę szukasz sensu i prawdopodobieństwa w postępowaniu i zachowaniu bohaterów PwS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ojciec Moniki w PwS IP: *.static.korbank.pl 10.11.11, 16:09 ...szczególnie w tym serialu. o ile inne można uznać ,że są w miarę realistyczne , tak ten trzeba traktować z przymrużeniem oka ..i to to bardzo duuużym przymrużeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Ojciec Moniki w PwS IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 16:50 bo ten gościu jest wspólnikiem sagowskiego czy też udziałowcem.. a pyta i drąży, bo chce dobrze dla Moniki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Ojciec Moniki w PwS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 11:09 > bo chce dobrze dla Moniki.. Lepiej późno niż wcale. Ciekawe, kiedy się dowiedział, że jest ojcem. Bo coś mi się wydaje, że dość dawno temu. Ale w takim serialu musi być happy end, więc pewnie okaże się, że dowiedział się niedawno i od tamtej pory nieustannie poszukiwał córki. A jak już znalazł otoczył nad nią parasol ochronny, żeby broń Boże nic złego więcej się jej nie stało. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Ojciec Moniki w PwS 11.11.11, 16:12 Kurde od jakiegoś miesiąca nie mogę oglądać, skąd się ten ojciec wziął ? to ten którego gra Machalica ? Bo gdzieś mi tam mignął ? Ktoś wie że on jest jej ojcem ? On sam wie ? Ciekawe rzeczy jak widzę się dzieją ;) Odpowiedz Link Zgłoś