Dodaj do ulubionych

A Zośka z Klanu

07.12.11, 20:57
jest urocza. Zresztą cały wątek o małej dziewczynce tęskniącej do dochodzącego tatusia wcale nie jest taki głupi jak wszystkie inne. Jakoś lubię czasem pochwalić coś, na czym zwykle nie zostawiam suchej nitki.
Obserwuj wątek
    • domi_33 Re: A Zośka z Klanu 08.12.11, 16:17
      no ale akurat jej czekoladki moga zaszkodzic, dochodzacy tatus juz niech jej lepiej ksiazeczki kupuje...
    • Gość: Kia Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 20:45
      MOże i urocza ale za to brzydactwo.
      • Gość: ikarr Re: A Zośka z Klanu IP: *.internetia.net.pl 09.12.11, 08:09
        Wczoraj miała dużą rolę, taka trochę stara maleńka jest. Do kogo miałaby być Zosia podobna z rodziców? Ktoś wie?
        • anna-w Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 08:18
          Jak można pisać o dziecku brzydactwo Zosia ma swój urok.
          • Gość: aga Re: A Zośka z Klanu IP: 89.68.141.* 09.12.11, 08:48
            Zosieńka jest przeuroczym i bardzo rezolutnym dzieckiem, a rudzielcem może być przecież po cioci Oli;)
            Tę osobę, która powyzej nazwała ją brzydactwem można z pewnością nazwać złośliwym pustakiem.
            • lilith76 Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 08:54
              A czekałam, kiedy w pozytywnym wątku pojawią się przytyki do figury i urody :)
              • domi_33 Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 15:07
                lilith76 napisała:
                A czekałam, kiedy w pozytywnym wątku pojawią się przytyki do figury i urody :)

żeby nie było nie o krytykę figury mi chodzi tylko o to że lepiej zapobiegać niż leczyć. no jest słodziutka, ale troszkę ciałka ma i nie powinna jeść słodyczy...
            • Gość: Jelizawieta Re: A Zośka z Klanu IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.11, 08:58
              Alez nie piszcie tak! Za chwile pojawia sie obroncy praw do krytykowania kazdego i wszystkiego. Nawet urody dzieci! Juz byl na ten temat watek-rzeka, ktory zalozyla jakas kretynka prowadzaca ranking urody serialowych dzieci. Dostalo sie wszystkim. A wypowiadaly sie w owym watku rowniez kretynki, ktorych dzieci pewnie sa przecudnej urody, madre, dobre i wspaniale pod kazdym wzgledem. To byla zenada do kwadratu, bo pojawily sie epitety w stylu "paskudztwo", "brzydactwo", a nawet "spaslak".
              Co do Zosi. Mala jest z tych, ktore da sie lubic. Po prostu. A w kwestii czekoladek i zosinych zabkow. To niekoniecznie musi byc od slodyczy. Dziewczynka mogla przyjmowac jakies leki, ktore niestety daja efekty uboczne w postaci ciemnego szkliwa badz jego braku.
            • Gość: Kia Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 13:46
              O rety. NI e przeżywaj tak. W końcu ona tego nie przeczyta. A dzieci, tak samo jak dorośli, są zarówno ładne jak i brzydkie.
              • Gość: acce Re: A Zośka z Klanu IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.11, 14:15
                A dorosli bywają kretynami.
                • Gość: Kia Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 21:27
                  Zgadzam się
                  • Gość: acce Re: A Zośka z Klanu IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 07:38
                    Gość portalu: Kia napisał(a):

> Zgadzam się

Dobrze, że masz tego świadomość;)
    • lilith76 Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 15:54
      Bo przecież wiadomo od dawna, że jeśli kobieta warczy na mężczyznę, docina mu złośliwie i ostentacyjnie nie chce przebywać w jego towarzystwie, to podświadomie chce z nim iść do łóżka ;) I vive versa. A jak już vice versy dwóch płci spotkają się razem, to wielka miłość murowana.
      Takie obraz świata przedstawiają seriale i filmy.

Całkiem inaczej w takim świetle ogląda się sprawozdania z obrad sejmu.
      • lilith76 Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 15:54
        Cholera, wątek mi przeskoczył i nie spojrzałam gdzie się wpisuję - do wywalenia stąd powyższe.
    • niemam_nicka Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 16:42
      Moim zdaniem Zosia z Klanu jest śliczną, miłą dziewczynką.
      teraz troszkę jej pysio nabrało krągłości, ale jest urocza i śliczna.
      • Gość: m Re: A Zośka z Klanu IP: *.aster.pl 09.12.11, 18:10
        Pewnie,że jest urocza!! :)

Idiotów, jak widać, nie brakuje nigdzie! Oto Polska właśnie! :/
        • Gość: Kia Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 21:29
          No, bo tylko w PL można spotkać idiotów. Nigdzie na świecie takich nie ma. OJP
    • marcelosi [...] 09.12.11, 18:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • mmk9 Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 18:29
        Gwiazda się nam pojawiła, czy co? Nic sztuczności i te oczka radosne, fanklub zakładam!
        • quba Re: A Zośka z Klanu 10.12.11, 07:49
          Przyłączam się do fanklubu
          • niemam_nicka Re: A Zośka z Klanu 10.12.11, 09:19
            ja też
            • Gość: kachna Re: A Zośka z Klanu IP: *.icpnet.pl 11.12.11, 10:47
              jezzzu ludzie!!!jezeli ona teraz jest taka tłuściutka, to co to będzie za powiedzmy 10-12 lat?Rodzice powinni zadbać o wagę swojego dziecka, gdy to jest jeszcze małe i nie rozumie-potem w szkole bedzie prześladowane. A poza tym tu chodzi o jej zdrowie.
              Potem na ulicy ogląda się 15-latki z fałdami tłuszczu wylewającymi się z za małych spodni-tragedia. A co najdziwniejsze to biegają, ćwiczą i dbają o sobie osoby szczupłe.A te otyłe dziewczyny potrafią wpie****ć tylko kolejnego fast-food'a
              • Gość: qwww Re: A Zośka z Klanu IP: *.netcominternet.pl 11.12.11, 11:17
                no coz znowu banda skretyniałych hipokrytek dorwała sie do klawiatury :D skoro jeden ma prawo napisac ze dziecko mu sie podoba to ja mam prawo napisac ze jest brzydkie...i nie bede zaklinac rzeczywistosci..
                • Gość: do qwww Re: A Zośka z Klanu IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 19:13

> no coz znowu banda skretyniałych hipokrytek dorwała sie do klawiatury :D skoro
                  > jeden ma prawo napisac ze dziecko mu sie podoba to ja mam prawo napisac ze jest
                  > brzydkie...i nie bede zaklinac rzeczywistosci..

Idac twoim, bardzo waskim tokiem myslenia (o ile w ogole je posiadasz):
                  skoro ty masz prawo pisac, ze jakies dziecko jest brzydkie, a kogo innego nazwac "banda skretynialych hipokrytek" - ja mam prawo powiedzec, zes ĆWOK i BEZMÓZG! Co tez czynie i nie bede zaklinac rzeczywistosci!
                  I teraz jest sprawiedliwie, prawda?!!!!!!
                  • Gość: hahaha Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 20:34
                    Gość portalu: do qwww napisał(a):

>
                    > > no coz znowu banda skretyniałych hipokrytek dorwała sie do klawiatury :D
                    > skoro
                    > > jeden ma prawo napisac ze dziecko mu sie podoba to ja mam prawo napisac z
                    > e jest
                    > > brzydkie...i nie bede zaklinac rzeczywistosci..
                    >
                    >
                    > Idac twoim, bardzo waskim tokiem myslenia (o ile w ogole je posiadasz):
                    > skoro ty masz prawo pisac, ze jakies dziecko jest brzydkie, a kogo innego nazwa
                    > c "banda skretynialych hipokrytek" - ja mam prawo powiedzec, zes ĆWOK i BEZMÓZG
                    > ! Co tez czynie i nie bede zaklinac rzeczywistosci!
                    > I teraz jest sprawiedliwie, prawda?!!!!!!

Ćwok i bezmozg bo wyraża swoje zdanie?? czy ty tez masz szkaradne dziecko i usilnie bronisz takie brzydoty?? strasznie się ludzie podniecacie, jak ktoś powie ze dziecko jest brzydkie, to znaczy że koniecznie każdym się trzeba zachwycać, chociaż nie ma ku temu powodów?
                    • Gość: qwerty Re: A Zośka z Klanu IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.11, 07:53
                      Doroslemu tez powiesz, ze jest paskudny? Watpliwa rzecz, bo dostalbys po ryju!
                  • Gość: Kia Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 00:13
                    A myśl sobie co chcesz. ja również uważam ze dziecko jest brzydkie, co nie znaczy ze nie jest urocze. Ale nie jestem nawiedzoną mamuśką która sądzi że wszystkie dzieci są piękne.
              • Gość: Alina Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 13:58
                kachna napisał(a):

> jezzzu ludzie!!!jezeli ona teraz jest taka tłuściutka, to co to będzie za powie
                > dzmy 10-12 lat?

spoko luuuuuz, a może będzie chudziutka? To jeszcze małe dziecko, nie czas na lamenty, że za tłusta. Co nie znaczy, ze należy ją żywić nieracjonalnie i nie dać biegać.
                • Gość: kachna Re: A Zośka z Klanu IP: *.icpnet.pl 11.12.11, 21:32
                  tak, jak teraz nauczy się ja wpie****ć to potem nie bedzie znała umiaru.
                  • nioma Re: A Zośka z Klanu 12.12.11, 08:36
                    jesli dziecko jest upasione w tak mlodym wieku, bedzie mialo problemy z prawidlowa waga przez cale zycie. kazdy lekarz to powie.
                    Zosia przypomina swinke, urocza ale swinke.
    • Gość: mmm Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 10:34
      a czy prywatnei to nie jest córka Holz??
      • lilith76 Re: A Zośka z Klanu 12.12.11, 11:10
        Nie, to akurat pamiętam. Holtz była równolegle w ciąży w życiu i serialu, ale dzieciakowi oszczędziła kariery.
        • nioma Re: A Zośka z Klanu 12.12.11, 11:19
          gra za to pulpet Królikowskich
          • nioma Re: A Zośka z Klanu 12.12.11, 11:24
            Amelia Malesa odtworczyni roli Zosi Lubicz
            • eo_wina Re: A Zośka z Klanu 12.12.11, 16:19
              Czy aby na pewno Lubicz? Jak to sie w koncu skonczylo w USC? Pamietam, ze Miron chcial jej dac swoje nazwisko, ale nwiem, czy Aga sie zgodzila?
              A co do samej Zosi - moze jeszcze wyrosnac na szupla dziewczyne. W moje rodzinie bylo kilkoro pulchniutkich dzieciakow i z wiekiem wystrzelili w gore. Teraz to wysokie, szczuple nastolatki, wiec to, ze dziewczynka grajaca Zosie bedzie w przyszlosci gruba nie jest przesadzaone.
              A samo dziecko - bardzo fajne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka