mmk9 07.12.11, 20:57 jest urocza. Zresztą cały wątek o małej dziewczynce tęskniącej do dochodzącego tatusia wcale nie jest taki głupi jak wszystkie inne. Jakoś lubię czasem pochwalić coś, na czym zwykle nie zostawiam suchej nitki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domi_33 Re: A Zośka z Klanu 08.12.11, 16:17 no ale akurat jej czekoladki moga zaszkodzic, dochodzacy tatus juz niech jej lepiej ksiazeczki kupuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 20:45 MOże i urocza ale za to brzydactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: A Zośka z Klanu IP: *.internetia.net.pl 09.12.11, 08:09 Wczoraj miała dużą rolę, taka trochę stara maleńka jest. Do kogo miałaby być Zosia podobna z rodziców? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-w Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 08:18 Jak można pisać o dziecku brzydactwo Zosia ma swój urok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: A Zośka z Klanu IP: 89.68.141.* 09.12.11, 08:48 Zosieńka jest przeuroczym i bardzo rezolutnym dzieckiem, a rudzielcem może być przecież po cioci Oli;) Tę osobę, która powyzej nazwała ją brzydactwem można z pewnością nazwać złośliwym pustakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 08:54 A czekałam, kiedy w pozytywnym wątku pojawią się przytyki do figury i urody :) Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 15:07 lilith76 napisała: A czekałam, kiedy w pozytywnym wątku pojawią się przytyki do figury i urody :) żeby nie było nie o krytykę figury mi chodzi tylko o to że lepiej zapobiegać niż leczyć. no jest słodziutka, ale troszkę ciałka ma i nie powinna jeść słodyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jelizawieta Re: A Zośka z Klanu IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.11, 08:58 Alez nie piszcie tak! Za chwile pojawia sie obroncy praw do krytykowania kazdego i wszystkiego. Nawet urody dzieci! Juz byl na ten temat watek-rzeka, ktory zalozyla jakas kretynka prowadzaca ranking urody serialowych dzieci. Dostalo sie wszystkim. A wypowiadaly sie w owym watku rowniez kretynki, ktorych dzieci pewnie sa przecudnej urody, madre, dobre i wspaniale pod kazdym wzgledem. To byla zenada do kwadratu, bo pojawily sie epitety w stylu "paskudztwo", "brzydactwo", a nawet "spaslak". Co do Zosi. Mala jest z tych, ktore da sie lubic. Po prostu. A w kwestii czekoladek i zosinych zabkow. To niekoniecznie musi byc od slodyczy. Dziewczynka mogla przyjmowac jakies leki, ktore niestety daja efekty uboczne w postaci ciemnego szkliwa badz jego braku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 13:46 O rety. NI e przeżywaj tak. W końcu ona tego nie przeczyta. A dzieci, tak samo jak dorośli, są zarówno ładne jak i brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: A Zośka z Klanu IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.11, 14:15 A dorosli bywają kretynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 21:27 Zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: A Zośka z Klanu IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 07:38 Gość portalu: Kia napisał(a): > Zgadzam się Dobrze, że masz tego świadomość;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 15:54 Bo przecież wiadomo od dawna, że jeśli kobieta warczy na mężczyznę, docina mu złośliwie i ostentacyjnie nie chce przebywać w jego towarzystwie, to podświadomie chce z nim iść do łóżka ;) I vive versa. A jak już vice versy dwóch płci spotkają się razem, to wielka miłość murowana. Takie obraz świata przedstawiają seriale i filmy. Całkiem inaczej w takim świetle ogląda się sprawozdania z obrad sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 15:54 Cholera, wątek mi przeskoczył i nie spojrzałam gdzie się wpisuję - do wywalenia stąd powyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
niemam_nicka Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 16:42 Moim zdaniem Zosia z Klanu jest śliczną, miłą dziewczynką. teraz troszkę jej pysio nabrało krągłości, ale jest urocza i śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: A Zośka z Klanu IP: *.aster.pl 09.12.11, 18:10 Pewnie,że jest urocza!! :) Idiotów, jak widać, nie brakuje nigdzie! Oto Polska właśnie! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 21:29 No, bo tylko w PL można spotkać idiotów. Nigdzie na świecie takich nie ma. OJP Odpowiedz Link Zgłoś
marcelosi [...] 09.12.11, 18:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: A Zośka z Klanu 09.12.11, 18:29 Gwiazda się nam pojawiła, czy co? Nic sztuczności i te oczka radosne, fanklub zakładam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: A Zośka z Klanu IP: *.icpnet.pl 11.12.11, 10:47 jezzzu ludzie!!!jezeli ona teraz jest taka tłuściutka, to co to będzie za powiedzmy 10-12 lat?Rodzice powinni zadbać o wagę swojego dziecka, gdy to jest jeszcze małe i nie rozumie-potem w szkole bedzie prześladowane. A poza tym tu chodzi o jej zdrowie. Potem na ulicy ogląda się 15-latki z fałdami tłuszczu wylewającymi się z za małych spodni-tragedia. A co najdziwniejsze to biegają, ćwiczą i dbają o sobie osoby szczupłe.A te otyłe dziewczyny potrafią wpie****ć tylko kolejnego fast-food'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwww Re: A Zośka z Klanu IP: *.netcominternet.pl 11.12.11, 11:17 no coz znowu banda skretyniałych hipokrytek dorwała sie do klawiatury :D skoro jeden ma prawo napisac ze dziecko mu sie podoba to ja mam prawo napisac ze jest brzydkie...i nie bede zaklinac rzeczywistosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do qwww Re: A Zośka z Klanu IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 19:13 > no coz znowu banda skretyniałych hipokrytek dorwała sie do klawiatury :D skoro > jeden ma prawo napisac ze dziecko mu sie podoba to ja mam prawo napisac ze jest > brzydkie...i nie bede zaklinac rzeczywistosci.. Idac twoim, bardzo waskim tokiem myslenia (o ile w ogole je posiadasz): skoro ty masz prawo pisac, ze jakies dziecko jest brzydkie, a kogo innego nazwac "banda skretynialych hipokrytek" - ja mam prawo powiedzec, zes ĆWOK i BEZMÓZG! Co tez czynie i nie bede zaklinac rzeczywistosci! I teraz jest sprawiedliwie, prawda?!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 20:34 Gość portalu: do qwww napisał(a): > > > no coz znowu banda skretyniałych hipokrytek dorwała sie do klawiatury :D > skoro > > jeden ma prawo napisac ze dziecko mu sie podoba to ja mam prawo napisac z > e jest > > brzydkie...i nie bede zaklinac rzeczywistosci.. > > > Idac twoim, bardzo waskim tokiem myslenia (o ile w ogole je posiadasz): > skoro ty masz prawo pisac, ze jakies dziecko jest brzydkie, a kogo innego nazwa > c "banda skretynialych hipokrytek" - ja mam prawo powiedzec, zes ĆWOK i BEZMÓZG > ! Co tez czynie i nie bede zaklinac rzeczywistosci! > I teraz jest sprawiedliwie, prawda?!!!!!! Ćwok i bezmozg bo wyraża swoje zdanie?? czy ty tez masz szkaradne dziecko i usilnie bronisz takie brzydoty?? strasznie się ludzie podniecacie, jak ktoś powie ze dziecko jest brzydkie, to znaczy że koniecznie każdym się trzeba zachwycać, chociaż nie ma ku temu powodów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: A Zośka z Klanu IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.11, 07:53 Doroslemu tez powiesz, ze jest paskudny? Watpliwa rzecz, bo dostalbys po ryju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 00:13 A myśl sobie co chcesz. ja również uważam ze dziecko jest brzydkie, co nie znaczy ze nie jest urocze. Ale nie jestem nawiedzoną mamuśką która sądzi że wszystkie dzieci są piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 13:58 kachna napisał(a): > jezzzu ludzie!!!jezeli ona teraz jest taka tłuściutka, to co to będzie za powie > dzmy 10-12 lat? spoko luuuuuz, a może będzie chudziutka? To jeszcze małe dziecko, nie czas na lamenty, że za tłusta. Co nie znaczy, ze należy ją żywić nieracjonalnie i nie dać biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: A Zośka z Klanu IP: *.icpnet.pl 11.12.11, 21:32 tak, jak teraz nauczy się ja wpie****ć to potem nie bedzie znała umiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: A Zośka z Klanu 12.12.11, 08:36 jesli dziecko jest upasione w tak mlodym wieku, bedzie mialo problemy z prawidlowa waga przez cale zycie. kazdy lekarz to powie. Zosia przypomina swinke, urocza ale swinke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: A Zośka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 10:34 a czy prywatnei to nie jest córka Holz?? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: A Zośka z Klanu 12.12.11, 11:10 Nie, to akurat pamiętam. Holtz była równolegle w ciąży w życiu i serialu, ale dzieciakowi oszczędziła kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: A Zośka z Klanu 12.12.11, 11:24 Amelia Malesa odtworczyni roli Zosi Lubicz Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: A Zośka z Klanu 12.12.11, 16:19 Czy aby na pewno Lubicz? Jak to sie w koncu skonczylo w USC? Pamietam, ze Miron chcial jej dac swoje nazwisko, ale nwiem, czy Aga sie zgodzila? A co do samej Zosi - moze jeszcze wyrosnac na szupla dziewczyne. W moje rodzinie bylo kilkoro pulchniutkich dzieciakow i z wiekiem wystrzelili w gore. Teraz to wysokie, szczuple nastolatki, wiec to, ze dziewczynka grajaca Zosie bedzie w przyszlosci gruba nie jest przesadzaone. A samo dziecko - bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś