• Gość: Nika Re: Galeria IP: *.CNet.Gawex.PL 15.02.12, 12:48
      Jak ktoś juz to ładnie ujął - "Galeria" jest nieoglądalna. I tyle.
      • Gość: xd Re: Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 14:20
        ten serial to 'po prostu milosc' -tez go ogladalem,swietny byl:)
        • Gość: xd do deczko Re: Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 14:21
          ten serial to 'po prostu milosc' -tez go ogladalem,swietny byl:)
          • Gość: Kas_stan Re: Galeria IP: *.home.aster.pl 15.02.12, 15:47
            No cóż, ja już zrezygnowałam z "Galerii", bo poziom beznadziei, moim zdaniem, został osiągnięty w scenie, kiedy zmarła mama ukazuje się Karolinie :(((( Żenua...
            W ramach odtrutki oglądam na vod "Trzeciego oficera". I nie mogę się oderwać. Na dodatek znalazłam zarchiwizowane forum z 2008, gdzie Matt analizuje każdy odcinek i jest zachwycony :)))
            • greges58 Re: Galeria 15.02.12, 17:08
              @Kas_tan
              Ale to jest twórcze nawiązanie do włoskiego pierwowzoru !!!

Wypadki chodzą po ludziach ?
              Tamta " Karolina " , po śmierci w wypadku samochodowym - ukazuje się swym bliskim jako Duch !
              Miała jeszcze robotę przy kilku odcinkach ;)

^^
              • greges58 Re: Galeria 15.02.12, 17:28
                P. S.
                Maleńki appendix.

To nie pomyłka !
                One w wypadkach zginęły ;)
                Obie...
                B & K
                • Gość: . Re: Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 17:51
                  Laura szuka dziewczyny, z którą jej mąż był w hotelu, a przecież na ulotce ze zdjęciem jest nr telefonu...
                  • Gość: Kas_stan Re: Galeria IP: *.home.aster.pl 21.02.12, 12:08
                    No cóż - to ostatnie dane na temat oglądalności:
                    www.wirtualnemedia.pl/artykul/galeria-radzi-sobie-slabiej-niz-plebania#
                    Mówią same za siebie...
                    • Gość: matt_banco Re: Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.12, 12:36
                      I moje ulubione zdanie: Nową telenowelę TVP1 oglądają głównie kobiety, widzowie powyżej 50. roku życia, mieszkańcy wsi, małych i średnich miast oraz osoby z wykształceniem podstawowym i średnim.

Sie nie da, panie i panowie z TV ... no ale jak ktos chce to moze udawac ze jest madrzejszy niz "przecietni widzowie". Nawet gdyby "Galeria" byla mistrzostwem sztuki telewizyjnej, to i tak uwarunkowan pasma by nie przeskoczyla, a ona dodatkowo:
                      - zastapila cos, co w tym pasmie bylo osadzone w zasadzie idealnie,
                      - zastapilo cos co bylo lubiane i patrzac na glosy na forach, po prostu znajome i bliskie, a to oznacza, ze widzowie beda wkurzeni na podstawianie łykowatego brokuła zamiast swojskiej marchewki,
                      - ma chybiona grupe docelowa ... bo jej w zasadzie nie ma
                      - jest zrobiona jak na warsztatach pt "Jak 3 letni Czesio wyobraza sobie lifestyle", przy czym Czesio ma jeszcze problemy z wymowa i mowi lajwsajl
                      - jest wydumana i nudna.
                      • greges58 Re: Galeria 21.02.12, 16:00
                        Matt

Mam prośbę...
                        Nie mogę, za Cholerę, rozpoznać budynku " Komendy ".
                        Kompletne zaćmienie ?
                        Wrocławskie bruki szlifuję, wzdłuż i wszerz, już od kilkudziesięciu lat.
                        I nic !!!

Podejrzewam jakąś Uczelnię ?
                        Znam większość ;)
                        Te tabliczki ... .
                        Wydziały, Dziekanaty, Katedry.
                        Pomożesz ?

Ha ha ha !!!
                        Nie byli w stanie " pożyczyć " na moment zwyczajnej policyjnej suki ?
                        Jakieś dziwaczne paski i malowanki na jedynej Skodzie ?
                        Rejestracja powiatowa - chyba z Kątów ?

To już nawet nie jest trzyletni Czesio !!!

Pomylony Target ?
                        Zła pora ?
                        Jeśli serial miał być skierowany do Dziewczynek z popegeerowskich wiosek -
                        - wnuczek widzów " Plebanii " - trzeba go było ulokować po godzinie dwudziestej !!!
                        Wrocławianki sikają ze śmiechu ?

Małolaty o pół do szóstej robią wszystko, tylko nie oglądają TV.

Pozdrawiam ^^
                        Grzegorz
                        • Gość: matt_banco Re: Galeria .. odc. 15 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.12, 00:31
                          No sprobujmy odbyc ta wycieczke krajoznawcza i sprawdzic gdzie i co jest krecone ... ... na tapete wzialem odcinek 15, bo w sumie czemu nie ...

- Adam drepcze sobie i dzwoni do Karoliny ... a w tym czasie
                          a w tym czasie Pani Weterynarz odwiedza Adama na dzialace, a wlasciwie to Pinokia. Dziwaczna jest ta scena dzialkowa. Z racji tego ze dzialek we Wroclawiu w cholere, trudno powiedziec ggdzie to zlokalizowano
                          - w przebitce natomiast Hala Stulecia ... od strony iglicy
                          - Karolina mowi, ze wyjezdza do Mediolanu i dziekuje Adamowi ... ble, ble ...
                          - o Galeria w srodku, ludzie koczuja przy fontannie ... siedzac bo sie zmeczyli tym bieganiem w kolko
                          - Woydatt rozmawia z tym swoim przydupasem ... gadaja o jakichs pie...ch
                          - o jaki ladny ekran bankowosci elektronicznej z FinalBanku ... niestety troche slaba jakosc obrazu i nie moglem sobie poczytac.
                          - za motyw zabawny ma robic kwestia "ale nie zapisuj tego" kierowana do managera-przydupasa ... ten jest niepocieszony bo notes to jedyny atrybut jego wladzy i charyzmy
                          - o jest ekran ... kocham to ... ekran przedstawia wyciag z konta ... i ma poprzestawiane kolumny, nazwa kontrahetna miesza sie z polem "Tytulem", ale jak zwykle najlepsze jest to, ze przy trzech pozycjach w roznych kolumnach wystepuje ten sam nr. 6984xx83355421 ... raz robi za nazwa kontrahenta a kiedy indzie za tytulem ... Dedek w tej scenie jest wyraznie zmieszany, tez nie wie o co chodzi z kontem granej przez niego postaci
                          - jakis pan idzie ... nie widzialem go wczesniej, ale z kontekstu wynika ze to ochroniarz ...
                          - o Adam z Karolina nad jakas sadzawka ... no jak dla mnie to jest to ta sadzawka przez Magnolia, czyli nadal biegaja wokol komina ... znaczy sie wokol Galerii
                          - Anitka w rozmowie z Woydattem pokazuje swoj kunszt biznesowy ... znaczy sie mial byc multipleks na 4 sale ... bedzie kino studyjne na 2 sale ... hmmmm ... przyznam, ze ot ekstrawagancki pomysl, szczegolnie jak sie pamieta, ze we Wroclawiu byly takie kina studyjne, jak nomen omen STUDIO, czy dwusalowy OSKAR. Bardzo chcialbym zobaczyc ten biznesplan Anitki i to jakie ceny biletow skalkulowala i czy zamierza sprzedawac popcorn.
                          - no to zerknijmy na plan tego kina ... bo zaserwowano nam kilkusekundowe ujecie. Dwie sale ... rownolegle obok siebie, po 8 rzedow i 8 foteli w rzedzie, czyli po 64 miejsca ... no faktycznie nie zartowali pojemnosci iscie studyjne (trudno sie dziwic, ze sie inwestor od multipleksu wycofal). Tylko te wielkie drzwi na tylnych scianach, dokladnie po srodku, pod projektorami troche malo realne. Nie widac tez wyjsc ewakuacyjnych ;-)
                          - o pojawil sie Harry Potter ... jak sie dobrze przyjrzec to pan detektyw ma te okulary za male, wiec ewidentnie jest to kostium, czyli kamuflaz. Zreszta ten niebiski sweterek pod zielona marynarka tez niewatpliwie miesci sie w kategorii "stroj roboczy prywatnego detektywa". Harry zgubil sie w galerii ... co oznacza, ze klamie, bo nie mozna sie zgubic w czyms co ma 40 metrow na 40 metrow ... no i detektyw tez ma notes, ktory podkresla jego profesjonalizm i charyzme
                          - no nastepna scena jest powalajaca ... wracamy nad sadzawke przed Magnolia, gdzie Karolina zegna sie z Adamem ... zegna sie, a potem on mowi "ide z toba" ... "no to chodz" ... i uwaga ... ida. O co chodzilo, naprawde nie wiem ... a na dodatek ida w kierunku wejscia do Magnolii, czyli Galerii, czyli ... nie, nie, nie chce nawet myslec, ze za moment przyjda na kawe do jedynej kawarni w miescie
                          - Harry Potter snuje jakas gadke w stylu "amerykanskiej rozmowy z barmanem przy whisky", no tylko, ze Harry to jednak nie jest Robert Mitchum, a za whisky robia kanapki z tunczykiem, ktore maja trafic jako catering do pobliskiego banku ... ktore ma dostarczyc Harry Potter, w ramach rewanzu, za informacje ... scena konczy sie wydaniem glosu przez Huberta, wlasciciela kawiarni. Akustycznie brzmi to tak ... param, param. Nie mam zielonego pojecia, co to mialo byc.
                          - no i prosze Adam i Karolina sa juz w Galerii i smeca okrutnie o ... nie wiem o czym (to juz staje sie regula, ze dialogi nie posuwaja akcji do przodu, generalnie nieczemu nie sluza, oprocz tego, ze scenarzystka nabija strony). Ale uwaga mamy ciekawy zwrot ... doslownie. Karolina idzie i nagle Adam ja chwyta, obraca i kieruje w bok ... no nie dziwie sie, jak sie czlowiek na 40 metrach rozpedzi to moze nie wyhamowac przed sciana
                          - Karolina tlumaczy sie przed Anita ... wciaz to samo, nie widzialem 7 odcinkow, a temat jak widac wciaz swiezy i wziac drążony
                          - wraca Harry Potter ... o pizza, aha to nie fabula to reklama. Harry przyniosl nawet napiwek i dostal cappucino na koszt firmy.
                          - Przydupasek przyszedl do Karoliny i nadal gadaja o umowie ... o i jest znow notesik. Notesk dostaje nominacje do rekwizytu odcinka
                          - Anita zaproponowala Adamowi prowadzenie kina. Ten sie zna, bo lubi ogladac filmy ... super. Ja lubie ogladac pociagi, to moze ktos mi zaproponuje prowadzenie lokomotywy.
                          - Karolina przyszla sie pozegnac z Hubertem i bedzie rozmawiac z Harrym Potterem.
                          - Woydatt rozmawia z Przydupasem na temat tego, ze Karolina wyjezdza. Notesik w reku ... wyrazny awanz z rekwizytu na aktora drugiego planu. 20 minut uplywa i kompletnie nic sie nie dzieje ... i nawet komendy nie ma, zebym mogl spojrzec co to za budynek za nia sie podaje
                          - Harry Potter wyłuszcza sprawe o tym, ze szukal ojca i poniosl koszty.
                          I KONIEC.
                          A w literkach 3 rezyserow, 3 odpowiedzialnych za zdjecia, 6 operatorow kamer, 5 pomagierow operatorow kamer, 3 operatow CCU (to tacy dodatkowi pomagierzy od przetwarzania obrazu z kamer), 7 oswietlaczy i 2 mistrzow oswietlenia, 5 wozkarzy, 4 drugich rezyserow, 4 kierownikow planu ... cholera jasna Cameron faktycznie moze czuc sie zagrozony, toc to ekipa bedaca w stanie nakrecic prequel AVATARA dziejacy sie na TITANICU. Za akwen wodny moze robic sadzawka. Tylko prosze obsadzic notes, ma w sobie wiele charyzmy i profesjonalizmu.

• greges58 Re: Galeria .. odc. 15 22.02.12, 01:52
                            O. K.
                            Dziękuję za chęci !
                            Mam pewien trop w sprawie Komendy ;)
                            Idę sprawdzić, czy dobrze zgadłem ?
                            Nie mamy się co znęcać !
                            Jest jak jest... .
                            Czyli Kiszka, swojska.
                            Budę z " chwilówkami " nazwać Bankiem ???
                            Ile takie SKOKi za to by dały ?
                            Ekipa dostaje Kasę.
                            Jest ruch w interesie !
                            Wszyscy zadowoleni ?
                            Tak trzymać !!!
                            A kogo obchodzi jakaś " widownia " ?
                            Kontrakt z TVP ważny co najmniej do wakacji ;)

Mały smaczek :

www.youtube.com/watch?v=0obVrv4OuOM&feature=player_detailpage&list=UUQre47A6EkMD-eyZyuEjypA
                            Mają chłopaki niezły ubaw ?
                            Nie zapominaj, że ta " Ekipa " nakręciła Falę zbrodni.

^^
                            • Gość: matt_banco Re: Galeria .. odc. 15 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.12, 02:14
                              ;-))) No i co z tym poczac, bo to zabawne jest, szczegolnie koncowka i mowa Boberka. Wiec wciaz pozostaje pytanie ... dla jaj czy dla kasy zrobili "Galerie". Bo w to ze na "powaznie" to juz nijak nie uwierze. Z zewnatrz bardzo trudno zrozumiec jak dziala srodowisko telewizyjne ... moze faktycznie dla ekipy nie ma zadnego znaczenia przy czym pracuja i co robia, bo i tak miedzy soba wiedza, czy cos bylo tylko chałturą czy tez czyms wartosciowym. I tak naprawde widzowie im do tego nie sa wcale potrzebni. Ba ... wprowadzaja wrecz zamet, bo generuja ogladalnosc czasami w zupelnie irracjonalny sposob, wystarczy ze cos idzie w niedzielnym prime timie lub podobnie atrakcyjnym pasmie. Wiec w sumie co Boberka obchodzi to jakiego policjanta gra, skoro po pierwsze ... gra, a po wtore ma swoja nisze i takie goscinne wystepy nie maja zadnego wplywu na to czy dostanie nastepna robote czy nie. Bo dostanie.
                              • Gość: Nika Re: Galeria .. odc. 15 IP: *.CNet.Gawex.PL 22.02.12, 08:28
                                Przestałam oglądać ten szmelc na 8 odcinku i czuje, ze nie dam rady więcej. Ale uwielbiam opisy matta :) matt, może poświęcisz się raz na jakiś czas i obejrzysz tę papkę, żeby później dostarczyć nam wyśmienitej rozrywki, co? A my będziemy Cię wielbić, motywować i chwalić :)
                                • faszyna Re: Galeria .. odc. 15 22.02.12, 09:52
                                  Matt, twój opis ma jedną wade : jest zbyt skomplikowany ja na materie tego serialu. Tu by wystarczył maluch, a Ty zajeżdżasz Lexusem? ;)))
                                  Ale ja własciwie nie o tym, a o kwestii jezykowej, czyli ws. przydupasa. Ostatnio uzyłam tego słowa, wyjetego z jakiegoś zakamarka mojej podświadomosci, do okreslenia takiego jednego "bezślubnego" no i sie zainteresowana obraziła, jak do niej to dotarło. Czy u Ciebie na "wsi" przydupas jest w jakims szerszym zastosowaniu? Bo ja mam go w głowie niewątpliwie z importu..,.
                                  • Gość: matt_banco Re: Galeria .. odc. 15 IP: *.zif.ue.wroc.pl 22.02.12, 10:09
                                    No szczegolnie czesto to ja tego slowa nie slysze. Jakis czas tego slyszalem go w kontekscie asystenta jednej z moich szefowych, ktory pelnil funkcje wszelakie (okreslenie to chodzilo w zestawieniu z "panem" ... Pan Przydupas). Oczywiscie gdzies po glowie mi sie kolacze kontekst filmowy i to wojskowy, gdzie adiutant zostal nazwany w ten sposob (nie dam sobie nic uciac, ale nie wiem czemu przed oczami pojawia mi sie "C.K. Dezerterzy").
                                  • Gość: matt_banco Re: Galeria .. odc. 15 IP: *.zif.ue.wroc.pl 22.02.12, 10:14
                                    No nie, nie ... zaden tam Lexus, zwykla Toyota. Lexus to wciaz streszczenia do TTS ;-)
                                    • greges58 Re: Galeria .. odc. 15 05.03.12, 20:29
                                      Nikomu się pisać nie chce ???
                                      KUUURRRRRRRRRRRRRRWWWWWAAAAA !!!

Przecież to się nie trzyma Kupy.
                                      Jak dobrze, że nie muszę płacić abonamentu !
                                      Są sposoby ;)

Pozdrawiam ^^
                                      I znikam ...
                                      • greges58 Re: Galeria .. odc. 15 27.03.12, 18:06
                                        Nie mogę wytrzymać...
                                        Idę natychmiast kupić Rewolwer !!!

Jeśli w filmie jeszcze raz wspomną o kursie przymierzania stanika - strzelam w ekran !!!
                                        Sześc kulek !!!
                                        Będzie szkoda; 50 cali i prawe nowy ?
                                        Trudno.
                                        Można oszaleć !!!
                                        Doi Kurwy Nędzy !
                                        Jeśli sprzedajesz markowe cyckonosze,
                                        renomowana Firma ( lepsza niż Triumph ), komplet materiałów o sztuce mierzenia
                                        daje Gratis i zaprasza do swojego jakiegośtamCentrum.

Rozumiem Product Placement, ale są granice szaleństwa !!!
                                        Nie wiece, gdzie ruscy sprzedają Kałasznikowy ???

^^
                                        • Gość: Kas_stan Re: Galeria .. odc. 15 IP: *.home.aster.pl 27.03.12, 20:17
                                          Greges58, hmmmmmm... trochę chyba zbyt emocjonalnie podchodzisz do serialu ;) Zapytałeś, dlaczego nikt nie pisze. No bo nikt nie ogląda. A jak nie ogląda, to o czym ma pisać?

Ponieważ ja też nie oglądam to nie rozumiem, czemu do stanu takiego wzburzenia doprowadziła Cię informacja o jakimś kursie przymierzania stanika? I tu od razu widać, że jesteś facetem ;)))) Ale do rzeczy - to pewnie odpowiedź na wymóg bycia "misyjną" (telewizją oczywiście). Trzeba uświadomić kobiety, że istnieje bardzo profesjonalne, po kursach, szkoleniach etc dobieranie biustonoszy. Jeśli się mylę to wybacz :) Bo może to "lokowanie produktu", tylko tego nie zauważyłeś?
                                          • greges58 Re: Galeria .. odc. 15 27.03.12, 22:44
                                            Dziękuję !

Może masz rację...
                                            Ale pomyśl, jak ATM robi z Ludzi idiotów !
                                            Szefowa Butiku nie umie sprzedawać MOJEGO towaru ???

Oczywiście, zauważyłem ;)
                                            Product Placement.

A wszedłem tylko dlatego, ponieważ Pan Pijar wciska swoje Kity w sąsiednim wątku !
                                            Do zobaczenia ^^
                                            • Gość: Kas_stan Re: Galeria .. odc. 15 IP: *.home.aster.pl 28.03.12, 06:30
                                              greges58 napisał:
                                              > A wszedłem tylko dlatego, ponieważ Pan Pijar wciska swoje Kity w sąsiednim wątku

Co do Pana Pijara, to ja w pierwszym momencie byłam oburzona, że tak jawnie się wcina na forum serialowe. Ale potem pomyślałam, że dlaczego nie? To jego praca, a są tacy co na pewno lubią skrytykować albo prosić o coś kogoś realnie związanego z produkcją. Wtedy jest wrażenie, że jest się traktowanym poważnie. Po za tym kogoś takiego można na boku poprosić o zdjęcie z autografem ulubionego aktora ;) Choć nie wydaje mi się, żeby to forum było odwiedzane przez fanki-małolaty serialu.

A jeszcze a propos pana Piotra to niech sobie pisze, zdaje pytania, prosi o wnioski, propozycje itd. Jakoś na razie nie widać, żeby ludzie tłumnie rzucili się mu odpowiadać. A to tez świadczy o oglądalności i zainteresowaniu.

I właśnie odkryłam żenującą rzecz na Facebooku - niby jest oficjalny fanpage serialu, ale jest literówka w nazwie, więc nie sposób go znaleźć (trzeba wchodzić przez oficjalną stronę, przynajmniej tak jest opisana). Lubi to 99 osób, a treści na wallu są na poziomie podstawówki, szczególnie coś co się nazywa "pokaż mi cycki". No i co Pan Pijar na to??????

• greges58 Re: Galeria .. odc. 15 28.03.12, 11:28
                                                Mam FB i zaraz sprawdzę !

O realia chodzi tutaj najmniej...
                                                Fajnie się zapowiadało i zamordowali świetny pomysł !
                                                Ta ekipa potrafi popsuć wszystko ?
                                                Technicznie sprawne ale cholernie drewniane ;)

Serial już sprzedany, nowe odcinki się kręcą, Kasa leci...
                                                I Gitara !
                                                W Polsce telewizor gra " na okrągło ", zawsze jest szansa, że Ktoś " TO " obejrzy ???

Fanki ?
                                                Gdyby Dziewczyny wiedziały jak Adam śpiewa !
                                                Aktor z Operetki, podkupiony przez Teatr Polski we Wrocławiu.
                                                Całkiem dobry i przesympatyczny.

A Pijar se poszedł i nie wraca ???
                                                no cóż...
                                                Forum Gazety nie jest chyba najlepszym miejscem na szukanie poklasku ;)

Do zobaczenia ^^
                                                • greges58 Re: Galeria .. odc. 15 28.03.12, 13:03
                                                  posłuchaj...
                                                  tamta " stronka " z błędem jest założona przez jakiegoś Gimbusa !!!
                                                  od razu wydała się podejrzana ;)

widziałem oficjalną Galerię już dawno, masz:

www.facebook.com/galeriaserial
                                                  • Gość: Kas_stan Re: Galeria .. odc. 15 IP: *.home.aster.pl 28.03.12, 15:54
                                                    Widzę, że zadałeś sobie trud :) Dzięki!

Na "tamtą" stronę wchodzi się przez coś co się nazywa "Serial Galeria online - oficjalna strona serialu Galeria", więc jeśli to fałszywka, to Pan Pijar powinien interweniować, bo to daje zły pr serialowi ;)
                                                  • greges58 Re: Galeria .. odc. 15 28.03.12, 18:31
                                                    Drobiazg :)

Której stacji najbardziej zależy na ośmieszeniu Konkurencji ???
                                                    Aby Google znalazło stronkę od razu - trzeba zapłacić !!!
                                                    Pozycjonowanie.

Idę po Karabin !
                                                    www.facebook.com/photo.php?fbid=385532454805104&set=a.345954718762878.85990.345906062101077&type=1&theater
                                                    ;)
                                        • jaginger Re: Galeria .. odc. 15 27.03.12, 20:45
                                          Zanim kupisz kałasznikowa przeczytaj to:
                                          biznes.onet.pl/stanikowa-rewolucja,18572,5071780,1,news-detal
                                          Brafitting no nie taka banalna sprawa.
                                          A produkt plejsment często jest nadużywany, być może ty też.
                                          Nie oglądam tego badziewia więc nie wiem jak to wygląda.
                                          No i jest kolejny wątek edukacyjny w serialu ;)

• Gość: pingu co to za debil ten greges???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 17:09
                                          >
                                          > Jeśli w filmie jeszcze raz wspomną o kursie przymierzania stanika - strzelam
                                          > w ekran !!!

"kurs przymierzania stanika" ?????
                                          greges58 ty idioto!

a te kulki strzel sobie w łeb zebys wiecej słów niecenzuralnych nie uzywał.
    • deczko Ogladacie?? 18.04.12, 14:08
      Bo ja czasami tak i nie moge wprost nie moge zniesc zle dobranej obsady, bo przewidywalny scenariusz jakos moge przelknac.

Ta sztuczna Laura i detektyw z samego zycia, co oni ze soba robia, kim dla siebie sa? Niby profesjonalny aktor stara sie jak moze, ale i tak gra tak samo jak w samym zyciu. O tej lasce i jej doroslych dzieciach, nie wspomne... Czsami wyglada Laura jak zombie...

Nie mowiac juz glownych bohaterach. Karolina zachowuje sie jak jakas ksiezna nad ktoa trzeba skakac, Adam nie wyglada na zakochanego, tylko nabzdyczonego, tesknie za stara plebania, taka fajna pora emisji i puszczaja takie dno...
      • capraia Re: Ogladacie?? 18.04.12, 22:24
        Ja raczej oglądam "Klan", ale jak wcześniej mam włączony TV, to od biedy "Galerię" obejrzę. Niestety, zarówno wątki jak i gra aktorska nie jest ciekawa. Gdzie tam "Galerii" do poziomu "Plebanii"?? Tam były prawdziwe problemy, dobrze i mocno zarysowane postacie, nie było tej miałkości i cukierkowatości. W sumie mam nadzieję, że "Plebania" wróci, choćby w formie tych odcinków - 45 min raz w tygodniu.

--
        Kliknij...albo i nie:)
        • Gość: ????????? Re: Ogladacie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.12, 06:46
          NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE
          i mam nadzieję ze zniknie tak szybko jak ta durna linia życia i inne pseudo serialiki!!! po 2000 roku!!!
          • greges58 Re: Ogladacie?? 20.04.12, 22:51
            OGLĄDAMY !!!
            dla jaj...

Na Bukowską patrzeć nie można !
            Dosłownie ;)
            Ona, podobno, w jakimś Krollu grała? Tam były jakieś kobiety ? Z zasady nie oglądam " męskiego kina "

Jej partner ? Pan wytarta skórka ?
            Koszmar ! Czy on ma zapalenie woreczka żółciowego ?
            Wygląda jak Senator Romaszewski ;)
            Ich dialogów słucham z wyłączonym głosem !
            Podobnie jak tekstów Róży...
            Kto napisał tę rolę ??? Kurrrrwa !

Wątek prawniczy - smaczek na smaczku.
            Bzdury !!! Nieoglądalne... .
            Chyba scenarzystkę wywalili z aplikacji ???
            Mści się Baba, czy co ?
            Po jaką Cholerę kazali Adamowi studiować ( w więzieniu ) prawo ???
            Żenujące nieuctwo !
            Zobaczył wypis z księgi dopiero w banku ;)
            I załatwili " spadek " w trzy dni ?
            Ha ha ha !!!
            No comments...

Serial dla Idiotów ???
            Czekamy na dalsze rewelacje !!!
            • Gość: Kas_stan Koniec "Galerii" IP: *.home.aster.pl 27.04.12, 16:14
              Greges58, niedługo nie będziesz miał czego oglądać ;) Jak donosi dzisiejszy Press i Wirtualnemedia:

www.press.pl/newsy/telewizja/pokaz/28833,TVP-1-chce-zrezygnowac-z-telenoweli-Galeria
              I kto jak zwykle zwyciężył? Pani Łepkowska :))))
              • greges58 Re: Koniec "Galerii" 28.04.12, 13:21
                Dziękuję !

Nie wiem, śmiać się czy płakać ?
                Kiedy Karolina zobaczy nareszcie ten cholerny tatuaż...
                Czy zdąży do lata ???

Dla Twojej informacji - włoska " Karolina " zginęła w czwartym sezonie. Nie była już do niczego potrzebna !
                Jak i gdzie ? Wypadek samochodowy... .
                Ale jeszcze w kilku odcinkach straszyła, jako Duch !

Pomysł na Business kompletnie nie wypalił ?
                Umieszczamy w Galerii prawdziwe marki handlowe,
                a one chwalą się tym na prawo i lewo w swoich gazetkach reklamowych i ogłoszeniach ;)
                Ubieraj się tam, gdzie miastowe bogate Dziewczyny !
                Widziałeś przecież w Telewizji.
                Jedynie Deichmann się nabrał ;)

Pora fatalna. Może po dwudziestej oglądalność wzrośnie ???
                Ale jedynka i dwójka już puszczają inne swe " Hity ".

Polsat ma kilka stacyjek. Może upchną to Gówienko w TV 4 ?

Pozdrowionka ^^
                • Gość: ????????? Re: Koniec "Galerii" IP: *.zeelandnet.nl 28.04.12, 19:02
                  zawsze moga dac na polsat 2 tam leca same powtorki to moze gdzies upchna.
                  • Gość: Kas_stan Re: Koniec "Galerii" IP: *.home.aster.pl 28.04.12, 20:31
                    Nie rozpędzajcie się tak - "Galeria" jest w telewizji publicznej, nie Polsacie. To tak nie działa. :))))
                    • greges58 Re: Koniec "Galerii" 28.04.12, 23:06
                      Nie straszymy, ale Licho nie śpi !!!
                      Cholera ich wie... .
                      Przeczytaj uważnie pewien fragment, sama go przecież podsunęłaś:
                      ... " mamy dla telewizji dobrą ofertę finansową "...
                      Mówiąc po ludzku - sprzedamy ( prawie ) po kosztach !

Machina się rozpędziła, aktorzy mieli apetyt, twórcy też zarobić chcieli ?
                      A tu kicha !!!
                      We własnej spółce może jakoś zminimalizują straty ?
                      ATM jest prowadzony przez bandę podstawionych figurantów ;)
                      Jak cały Polsat, z ich przekomicznym szefem na czele !!!

Nieco łagodniej oceniając sytuację, powiem tylko tyle.
                      Sprzeczne charaktery, nienawiść zmieszana z pogardą. Świetny film o namiętnościach ? Urażonej ambicji, męskiej dumie i babskiej zazdrości.
                      Byłby !
                      Gdyby nie te szczególiki ;)

^^
                      • ruski99 Re: Koniec "Galerii" 29.04.12, 09:46
                        I pomyśleć, że Plebania przez ten syf galeriowy wyleciała. Debile zarządzają TVP, bo inaczej ich nazwać nie można po usunięciu z ramówki Plebanii.
    • Gość: kaj Piosenka z czołówki Galerii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 21:20
      Kto spiewa piosenkę z czołówki tego serialu?
      czy była juz o tym mowa, jesli tak to sorki ale nie moge sie dopatrzeć... :(
      z góry dzieki!
      • greges58 Re: Piosenka z czołówki Galerii? 29.04.12, 23:11
        Adam... .
        Bartosz Porczyk
        Niemiłosiernie fałszujący pod koniec ?
        Może nie wiesz, ale On był aktorem w Operetce !
        Jak zwał tak zwał ;)

Ha ha ha ^^
        • Gość: kaj Re: Piosenka z czołówki Galerii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 00:08
          Dzięki za odpowiedz, tak mi sie wydawało ze to jego glos. Słyszałam go w piosenkach Jacquesa Brela i był niezły.
        • Gość: Olka Re: Piosenka z czołówki Galerii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 14:18
          greges58 napisał:

> Niemiłosiernie fałszujący pod koniec ?

CHYBA TY!
          • greges58 Re: Piosenka z czołówki Galerii? 04.05.12, 14:39
            Posłuchaj pod koniec, tam się wszystko " rozłazi " !!!

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GllvY_cpJjs#
            HA HA HA ^^
    • Gość: deczko Re: Galeria IP: 94.42.232.* 04.05.12, 12:10
      Napiszcie co tam sie dzieje, bo nie moge ogladac tego badziewia, a Wasze wpisy sa bardzo zabawne.
      • greges58 Re: Galeria 04.05.12, 14:44
        Zabawne ?
        Tragiczne... .
        Szkoda, że Matt sobie " odpuścił " komentarze ;)

Nie chcę analizować, skąd i od kogo, Karolina ( z wyłączonym telefonem ? )
        dowiedziała się o przebiegającej właśnie t e r a z operacji Barbary po wypadku !!!

Kaszana ^^
    • jaginger I znowu Łepkowska... 17.05.12, 15:20
      www.fakt.pl/Nowy-serial-lepkowskiej-za-Galerie-Koniec-serialu-Galeria-Czas-na-Maly-Londyn,artykuly,157535,1.html
      Za faktem.
      Po jaką cholerę likwidowali Plebanię...
    • jaginger I znowu Łepkowska 17.05.12, 15:23
      Źródło:
      www.wirtualnemedia.pl/artykul/koniec-galerii-jesienia-w-tvp1-nowy-serial-ilony-lepkowskiej
      • greges58 Re: I znowu Łepkowska 18.05.12, 00:14
        wiemy już, wiemy...
        przeczytaj powyżej ;)

Najbardziej się boję, że powstanie kolejny film o przestępcach powracających do Polski !
        Zło jest atrakcyjne i nie takie nudne jak praca za biurkiem do 17. ???

A Galeria zaczęła się rozkręcać !
        nabrała tempa i sensu ?
        wypieprzyli reżysera - ta nowa ( nowy ) ukrywa się pod pseudonimem Gina Martini
        nawet " filmpolski " nie wie kto to jest !!!
        scenariusz pisze banda 10. półgłówków,
        wyróżniają się pozytywnie odcinki niejakiego Roberta Mąki, niezłe !

Za późno !!!
        Nakręcono pierwotnie Chałę bardzo niskim kosztem i ludzie się zrazili ?
        Uciekli ;)

Ciekawe jak się to wszystko skończy... .
        Poczekajmy ^^
        • projagi Re: I znowu Łepkowska 18.05.12, 00:44

> A Galeria zaczęła się rozkręcać !
          > nabrała tempa i sensu ?
          Rozkręcać???
          Utknęła w martwym punkcie ratując się przypadkami rodzinnymi okropnej Małgosi i - zupełnie z d..py - wątkiem o motocyklistach. Koszmar.
          • nioma Re: I znowu Łepkowska 18.05.12, 08:27
            zamiast nowego koszmaru nie mozna wrocic do Plebanii?
            • Gość: deczko Re: I znowu Łepkowska IP: 94.42.243.* 18.05.12, 09:37
              nioma napisała:

> zamiast nowego koszmaru nie mozna wrocic do Plebanii?

Nie mozna, bo nie liczy sie widz, tylko kto sie dopcha do publicznego koryta. Pewnie sobie za te galerie i tak przyznaja mega premie.
              • Gość: Kas_stan Re: I znowu Łepkowska IP: *.home.aster.pl 18.05.12, 10:30
                Eeee, chyba nie. Spółka produkująca ten serial ma spadek przychodów i zysków. I to znaczący.
                • greges58 Re: I znowu Łepkowska 18.05.12, 12:37
                  spółce - na razie - to kompletnie zwisa...
                  dostali Kasę ?
                  więc jest O. K.
                  problem będzie dopiero w nowym sezonie !

Piotr Radziszewski i Warszafffka
                  nie za bardzo lubią się z Polsatem i jego wrocławskimi firemkami ???
                  Hier ist der Hund begraben !
                  Banda z ATM jakoś sobie poradzi ;)

^^
                  • Gość: matt_banco Re: I znowu Łepkowska IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.12, 13:11
                    Akurat wczoraj zupelnie przez przypadek zapuscilem sie pierwszy raz w okolice ATM-owych wlosci. Piekny kawal nowoczesnej telewizji i tylko szkoda, ze wyprodukowali cos takiego. Na watek motocyklowy zwrocilem uwage bo mi mignal w nim nieodzalowany Dariusz Wiktorowicz z LNW. Ale bylo to tylko migniecie, a nie mialem czasu usiasc i popatrzec co on tam zasadniczo robi, choc kusi mnie aby sprawdzic, jak sobie poradzil, bo wygladal dosc malowniczo w tym motocyklowym rynsztunku.
                    • Gość: matt_banco Pewien kanal ... OT IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.12, 14:00
                      Jak juz tak zastanawiamy sie nad przyszloscia GALERII (raczej juz pogrzebana) i tym co z tego bedzie mial ATM, to zastanawiam sie do czego potrzebny jest mu kanal dostepny w naziemnej telewizji cyfrowej. Na razie leca tam jakies powtorki produkcji wlasnych, no ale chyba nie o to docelowo chodzi. Nie interesowalem sie tym tematem, ale od 2 tygodni mam ten wynalazek w telewizorze i zastanawiam sie co to bedzie. Ciekawe czy ATM jest gotowy do udzwigniecia "pelnowymiarowego" kanalu TV, z premierowa produkcja wlasna. I czy ta produkcja to bylyby rzeczy godne czy totalna sieczka.
                      Takich wynalazkow zreszta jest wiecej, bo o co chodzi z POLO TV tez nie wiem.
                      • greges58 Re: Pewien kanal ... OT 18.05.12, 15:12
                        Witaj, Matt :)

Gdybyś widział, co Oni tam mają " w środku " przy ulicy Dwa Światy !!!
                        Technicznie najlepsi. I co z tego ?
                        Kanał na pewno się utrzyma !
                        Polsat ma w archiwum mnóstwo starej tandety do opchnięcia ?
                        Powiązania kapitałowe między stacjami i spółeczkami są nieodgadnioną tajemnicą ;)

TTV to Grupa ITI.

Disco na polu ?
                        Zdziwiłbyś się...
                        Prawdziwa Polska jest właśnie taka !
                        Wóda, tanie piwo, karkówka z grilla, złoty łańcuch.
                        Czego słuchają Kibole ???

Galeria jest Trupem.
                        Aktorzy już o tym wiedzą i starają się jakoś zatrzeć niekorzystne wrażenie !
                        Z czegoś żyć przecież trzeba ?
                        Turczeniewicz i Porczyk - zaistnieli i już nie zginą !!!

Nie narzekam... .
                        Ja po dwudziestu paru latach zobaczyłem ponownie Włodzimierza Adamskiego na ekranie !
                        Porucznik Sarna, Pogranicze w ogniu.

Zobaczymy zakończenie ?
                        Anitka musi oddać połowę majątku Karolinie !
                        Siostrzyczki ;)

^^
          • greges58 Re: I znowu Łepkowska 18.05.12, 11:14
            Zgoda !
            Z Gówna i Bata nie ukręcisz ...
            Sugerujesz sie kilkoma odcinkami ?
            Niewiele przecież uratujesz, gdy początek marny i trzeba brnąć w ślepą uliczkę !
            Grzech pierworodny ???
            Ale chociaż " coś " się teraz dzieje, nieważne ;)

Wrocławianie sikają, rycząc ze śmiechu !
            Dlatego oglądam :)
            Oni chcieli nakręcić Galerię jak najmniejszym kosztem - nie mieli nawet zwyczajnej policyjnej suki.

Wiesz, co ostatecznie " położyło " serial u młodych ??? TVP chciała dotrzeć do innego widza.
            Mam kontakty ;)
            Wątek Anity i Jej upiornej koleżanki !!!
            Teksty o ciuchach i podrywaniu Facetów w knajpie. Gadka - szmatka, bez sensu !
            Kurrrrwa !!!
            Przecież takich dziewczyn, pokazanych nawet w krzywym zwierciadle, NIE MA !
            A teraz doszła jeszcze siostrzyczka Upiora ? Z końską szczęką i wadą wymowy ?
            Uśmierćcie to nieboskie stworzenie ! Macie wprawę ... .

Ktoś w Kierownictwie ATM lubi motory !
            I tyle.

O Małgosi już pisałem - w serialu dla Garkotłuków na urlopie wychowawczym MUSI być jakieś dziecko !

Wiktor powinien zastrzelić Laurę.
            Ale to jest " babski serial " więc z mężczyzny robimy zakochaną gapę ???

Szkoda słów ... .
            Nie jest ważne, co pokażesz. Istotą i smaczkiem pozostaje styl opowieści.

Pozdrawiam ^^
    • deczko Re: Galeria 01.06.12, 22:48
      Zal mi Porczyka, ale byc moze z checi zarobku bierze takie role, jak te dwa Adamy. Co jeden to gorszy. A przeciez Porczyk to bardzo przystojny mezczyzna, cos jak mlody Olbrychski.
      Co do samego serialu, jest tak kiepski, ze az mnie przyciaga do tv. kazdy odcinek jest gorszy od poprzedniego, nie ogladalam jeszcze czegos tak zle zrobionego...
      • greges58 Re: Galeria 01.06.12, 23:34
        To jest Tasiemiec !
        Akcja była rozciągnięta na lata ???
        Wooolno, muchy w smole ;)
        Kpiny z Publiczności !
        Ja tak sobie liczę i wychodzą mi 4 miesiące od napisania scenariusza do emisji odcinka.
        Decyzja o " końcu " Galerii zapadła w lutym ???
        Mogą nie zdążyć z rozwiązaniem zagadek, mając widza głęboko w Dupie !!!
        Tego jeszcze w polskim filmie nie grali ?

Jeśli młody Olbrychski jest przystojny - to nie mam więcej pytań...
        • deczko Re: Galeria 02.06.12, 09:43
          mnie sie tam mlody, zaznaczam mlody olbrychski podobal.
          Porczyk moze i nawet przystojniejszy, moglby grac aktualnie Kmicica, ale przez chybione wybory, kojarzy sie z beznadziejnymi postaciami i jest taki troche odpychajacy?
          Poza tym w "galerii" jego postac mieszka z tymii dwoma klaunami (jaki facet po domu chodzi w kaszkiecie?????), ktorzy sa tak oblesni, ze az przykro na nich patrzec, zwlaszcza ten gruby z tymi wlosami...
          • greges58 Re: Galeria 02.06.12, 10:44
            O. K.
            Przepraszam, za poźno skojarzyłem ?
            Młody Daniel a nie jego chudy, rudy synek ;)
            Rafał ?

Gość w Kaszkiecie zdjął to cudo !!!
            nareszcie...
            Widziałem gorszych Kmiotów,
            chodzących po sklepach i knajpach ( od rana do wieczora ) w czapeczce !

Byłem " świadkiem " kręcenia scen na Moście Miłości. Około 20 września ?
            Wiesz, narkomanka w Odrze...
            Ochroniarze zatarasowali przejście !
            Pełna kultura, rozmach i kasa.
            Samochód ratowniczy Straży Pożarnej, dwie karetki, kilka policyjnych suk ;)
            Autentyki !!!
            Ale gdy dostali rachunek za pierwszy odcinek, chyba sobie dalej odpuścili ???
            Ha ha ha ^^
            Kręcimy jak najtaniej !

P.S.
            Czy znasz procedury, jakie się uruchamia,
            gdy " Pies " jest podejrzany o handel Prochami ???
            Najkrócej ?
            Cały wydział zawieszony !
            Biuro Spraw Wewnętrznych szaleje, sprawę prowadzi CBŚ i Abwehra ;)
            On siedzi w areszcie p o z a terenem apelacji sądu i zasięgiem prokuratury.
            Poznań lub Łódź.

A w kochanej Galerii ???
            Koleś pije wódkę ze swym szefem n i e w i a d o m o gdzie !!!
            Aresztu pilnuje u nas policja czy służba więzienna ???
            Kto to pisał ?
            Litości !!!

Kurrrwy kradną szefowi narkotyki ?
            Prostytutka ląduje w jeziorach kamieniołomu z dziurą w głowie !

Ja wiem...
            Serial dla gospodyń domowych ;)

Ale są, chyba, jakieś reguły gry !?!?!

Nie przegap zakończenia.
            W przyszłą sobotę trzy ostatnie ( na szczęście ) odcinki !
            Naprawdę warto ?

Oglądam tylko dla smaczków ;)
            Pozdrawiam ^^
            Grzesiek
            • greges58 Re: Galeria 08.06.12, 10:38
              Kończcie to Gównnno !!!
              jak najprędzej...
              Z wesołego serialu o niczym, zrobiłby się irytująco - wkur wiający Horror ???
              nie do oglądania !
              Psychopatka i narkomanka, Mira.
              Sądownie pozbawiona przecież władzy rodzicielskiej ;)

Chcecie nakręcić film Tato 2 ?
              Za późno !!!
              na szczęście ^^

SPIERDALAJCIE !!!
              Koniec.
              ;)
            • greges58 Re: Galeria 09.06.12, 19:48
              Kochane dzieci ...
              zamknąć Mordy !!!
              dzielimy mająteczek na całą Waszą Trójkę - ale cicho ma być ?
              I gitara ;)

nie najgorsze zakończenie !
              zwracam honor ^^

to TVP nie chciała kontynuacji ???
              Pozdrowionka dla Ekipy !!!

;)

Grzegorz.
    • agat-ka80 Re: Galeria 25.06.12, 21:05
      Oglądałam kilka odcinków i nawet może być . Ale Pierwsza miłośc jest dużo lepsza .
      • greges58 Re: Galeria 26.09.12, 11:54
        wrócili ???
        zobaczymy...
        ;)
        • greges58 Re: Galeria 26.09.12, 12:39
          pozbyli się Bukowskiej !!!
          hurrrra....

KTO zatrudnił w ogóle to Nieszczęście ???
          potworna, brzydka kobita, zero talentu !
          aktorka ??? ha ha ha !!!

nie jest najgorzej ;)
          • greges58 Re: Galeria 24.10.12, 12:56
            to Gówno ma oglądalność na poziomie 250 000...
            w tylu domach telewizor gra " na okrągło ", analfabeci są tak narobieni, ze nie mają siły kanału zmienić ???

tego już się absolutnie nie da oglądać !!!
            poszli na całość ;)
            widownia głupia - nic nie skojarzą ???
            ^^
            • justynabal Re: Galeria 24.10.12, 13:04
              Dziwne, bo wychodzi, że Ty jako jedyny na tym forum to oglądasz i jeszcze krytykujesz, pisząc, że nie da się tego oglądać. Prosta rada- nie oglądaj:) Jakoś inni nie mają z tym problemu i się tak nie ekscytują. Wiesz, że gdyby tu był koń i gdyby mógł, to by się usmiał:)?
              • matt_banco Re: Galeria 24.10.12, 13:55
                Alez jestemy wdzieczni Gregesowi, ze trzyma nas z daleka od tego typu produkcji. Mechanizmy typu watchdog sa potrzebne rowniez w sferze kultury telewizyjnej, bo inaczej wciskanie kitu bedzie kwitlo w najlepsze, podbijane dodatkowo ogladalnoscia. Ba ... mozna pojsc dalej, podpinajac sie pod dyskusje o abonamencie i wydawaniu publicznych pieniedzy ;-)
              • greges58 Re: Galeria 24.10.12, 14:51
                jako wrocławianin, znający tu każdy kamień, oglądam dla dzikiej przyjemności !!!
                taka masochistyczna radość...
                proste ???

;)
                • greges58 Re: Galeria 06.11.12, 17:08

powariowali, całkowita zmiana wizerunku ???
                  co się dzieje z " Galerią " ?
                  dzisiaj - sprzątaczka, ruskie pierogi, konserwator...
                  Bida.
                  a kiedyś ?
                  Mercedesy, CeeLeSy ;)
                  kolacje w hotelach, Hennessy...
                  Prywaciarze.

czyżby Publika nie rozumiała konwencji ?
                  Target musi koniecznie mieć " swojskiego " bohatera !

^^
                  • myszka1969 Re: Galeria 15.11.12, 22:10
                    Chyba dzis po raz pierwszy cos mi sie spodobało w Galerii, na której zdarza mi się mimochodem zawiesić oko ;)..ten wątek z kwiatami dla panienki "na jedną noc" był super :) :)...Bałam sie tylko czy aby ten palant nie przywali ten kwiaciarce ;)
                    Wątek z szukaniem pracy dla kuzyna z Wałbrzycha tez fajny...zwlaszcza, ze to aktor z Plebanii ;)
                    • stanislavusrex Re: Galeria 16.11.12, 08:39
                      Trzeba przyznac, ze galeria jest zupelnie inna niz na poczatku.
                      • greges58 Re: Galeria 16.11.12, 13:09
                        inna ???
                        nie rób sobie Jaj...

realizatorom NIE wyszedł pomysł z Businessem ;)
                        otwieramy " butiki " znanych i prawdziwych marek a one tym się chwalą w swoich " gazetkach " !!!
                        wiec zaszalejemy ??? głupie, bezmyślne baby i tak nic nie pamiętają ;)

no to jedziemy:
                        * Laura i Wiktor wyjeżdżają na wakacje z poniemieckiej willi - on wraca ( już sam ) do mieszkanka w bloku !

* rodzice Kacpra mieszkają w Warszawie - przecież od nich uciekł ???
                        a teraz, nagle, chłopak jedzie do matki tramwajem !

* czy realizatorzy wiedzą, co to jest Postulat w klasztorze ?
                        ile trwa ?? kiedy delikwent dopiero dostaje habit ???
                        podpowiem - po obłóczynach...
                        ale najpierw musi Nowicjat zacząć ;) w sumie - gdzieś po roku ?

* od kiedy to ochroniarza zwalnia dyrekcja sklepu ? przecież jest pracownikiem zewnętrznej agencji ;)

nie wiem, dla KOGO ten serial ?
                        ja oglądam wyłącznie dla wrocławskich widoczków !

P.S.
                        byłby kapitalny smaczek:
                        Baby z domu opieki mówią - Aniela, podrywasz zakonnika jak Jagna Pana Jasia !!!
                        ;)
                    • greges58 Re: Galeria 16.11.12, 12:32
                      nawet w największym zakalcu znajdzie się czasem jakiś " rodzynek " !!!
                      ale ciasto jest nadal kompletnie niejadalne ...
                      ;)

parodia Kiepskiego im nawet wyszła !!!
                      Chłopak się naprawdę stara i ( jeszcze ) mu się chce grać ??? reszcie ekipy, kompletnie wisi !
                      aktorem - jest syn aktora ;)
                      i tyle...
                      • stanislavusrex Re: Galeria 16.11.12, 23:32
                        Rany Greges - przeciez nie napisalem, ze galeria to dobry serial. To, ze sie troche zmienil nie zmienia faktu co to jest. Alez ty jestes zajadly na ten atm... A swoja droga to chyba maja w tobie najwierniejszego widza... :-)
                        • greges58 Re: Galeria 17.11.12, 01:04
                          oni mi kompletnie wiszą !!!
                          nie mam nic wspólnego z Telewizją Wrocław !
                          ale nie lubię, kiedy robi się z widza Idiotę ...
                          proste - jak drut ;)
                          • greges58 Re: Galeria 19.12.12, 16:29
                            Grzesiek, nie chce mi się z Tobą gadać... ale muszę ?
                            po raz pierwszy obejrzałem to gó_wno w telewizorze i na dodatek - w powtórkowym południowym paśmie ! zawsze dotąd w internecie ;)
                            reklamy przed nieszczęsnym " filmem " :
                            - pieluchy, klej do protez, szybka pożyczka na święta, płyn do naczyń, miotły...
                            - zupki trupki dla idiotek, co im się nie chce ugotować dziecku porządnego obiadu ?
                            rozumiem ! taki Target i grono zaplanowanych odbiorców ?
                            ale nie róbcie z ludziów kompletnych Idiotów !!!
                            pogoń za bandytami rusza w mercedesie bez ( gwiazdy) DTR 19362,
                            za chwilkę gonią ich już jako DW 64025 - z gwiazdą na masce !!!

nie wszyscy przewijają dzieciom pieluchy, głupawa telewizjo !
                            koniec....

niewesołych świąt i nieszczęśliwego nowego roku z TVP ?
                            w towarzystwie Rodowicz, Krawczyka i Panasewicza !!!
                            doborowa Ekipa ;)
                            • gejwazy.jebajlo Re: Galeria 11.01.13, 17:52
                              A propo, zdechło toto już całkiem? Bo od jakiegoś czasu nie widuję...
                              • greges58 Re: Galeria 12.01.13, 15:51
                                NIEEE !!!
                                właśnie teraz kręcą trzecią serię...
                                ale na razie czekają na Idiotę, który to sfinansuje ???
                                sponsorem drugiej - był Totolotek ;)
                                może wróci na wiosnę, może jesienią ?
                                Horrrorrr !!!

^^
                                • greges58 Re: Galeria 04.01.14, 21:34
                                  ostrzegam !!!
                                  w telewizorze będzie straszyć - co piątek - tzw. " trzecia seria " Galerii !!!
                                  nakręcone przed rokiem 12. nieoglądalnych odcinków - schowanych na półkę !!!
                                  pamiętacie ? z powodu klapy i niskiej oglądalności tego Gówna !!!
                                  ale poszła już Kasa i szkoda wywalić wszystko, tak po prostu, do śmietnika ???
                                  poziom absurdu i nieprawdopodobieństwa osiągnął teraz dno absolutne !
                                  kto to konsultował ? kto wymyślił ten stek bzdur ???
                                  coś jak tandeta z Peru lub Boliwii...

oglądanie może spowodować ciężką chorobę psychiczną lub głęboki uraz,
                                  zagrażający zdrowiu i życiu Telewidzów !
                                  amen !
                                  P. S.
                                  znam dokładne streszczenia i całą fabułę - przed rokiem nieopatrznie podane ;)
                                  ^^
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka