imnotinlove 02.10.12, 00:54 gra jednoczesnie w Lekarzach i w Barwach, ale calkiem inaczej. Mnie najbardziej podobal sie w Ekipie. A wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati.1978 Re: Marcin Perchuć 02.10.12, 01:40 W Lekarzach stworzył bardzo ciekawą, ciepłą postać z dużą dawką poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
justynabal Re: Marcin Perchuć 02.10.12, 08:12 Bardzo lubię tego aktora i rzeczywiście- jest bardzo dobry, w tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Marcin Perchuć 02.10.12, 08:16 Lekarzy nie oglądam więc się nie wypowiem ale w Ekipie był świetny. W BS jest zupełnie inny, trochę irytujący ale nie jako aktor tylko postać. Odpowiedz Link Zgłoś
smalcik Re: Marcin Perchuć 02.10.12, 08:31 Mi w Lekarzach. W barwach szczęścia gra tak jakoś nijako. Jakby mu nie zależało na tej roli. A w lekarzach to co innego :) -- android 4.1 galaxy s3 Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: Marcin Perchuć 02.10.12, 10:10 Mnie sie bardzo podobał w Usta Usta, taki wieczny chłopiec. Zupełnie inaczej grał w Pitbullu. A w BSz po prostu ma taką rolę, ciapowatego informatyka. Uważam, że to bardzo dobry aktor, jeden z lepszych młodych wspólczesnych aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
kas_ma Re: Marcin Perchuć 02.10.12, 11:27 Rola w "Ekipie" była świetna - dobrze napisana i dobrze obsadzona. To moja ulubiona rola Perchucia :) W "Lekarzach" jest fajny, "BS" nie oglądam, ale on teraz pojawia się też z Montownią w kilku odcinkach "Siły wyższej" jako poseł. I jest zabawnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jankij Re: Marcin Perchuć 02.10.12, 15:46 A co on grał w "Pitbullu"? Można prosić o przypomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
matt_banco Re: Marcin Perchuć 02.10.12, 16:04 Tak to dobre pytanie ... gral jakis totalny epizod, a bardziej go bylo widac w serii "oficerowej", gdzie mial normalna role drugoplanowa i w serii "Twarza w twarz". Ale w swiadomosci widzow tak naprawde "narodzil" sie chyba dopiero w "Ekipie". Odpowiedz Link Zgłoś