anik_11 06.11.12, 14:22 Wczoraj (05.11) odniosłam takie wrażenie, jakby pan Witold Pyrkosz szykował sie do odejścia z serialu. Ta scena, kiedy podarował zegarek Mateuszowi i powiedział, ze gdy jego zabraknie... Może się mylę jednak:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eo_wina Re: (MjM) Lucjan 06.11.12, 15:23 Mnie sie tak strasznie smutno podczas tej sceny zrobilo...pan Pyrkosz to esencja aktorska. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: (MjM) Lucjan 06.11.12, 21:33 Może pan Witold jest już zbyt zmęczony graniem w serialu i chce odejść? W końcu za miesiąc kończy 86 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: (MjM) Lucjan 07.11.12, 22:34 kemot97 napisał: > tak, Pyrkosz odchodzi z serialu Jak tak dalej pójdzie, to niedługo wiodącą postacią będzie Kisielowa... Odpowiedz Link Zgłoś
sfi do pippi43 08.11.12, 11:26 Jak tak dalej pójdzie, to niedługo wiodącą postacią będzie Kisielowa... Super wpis. Uśmiałam się serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.inkwizytor Re: (MjM) Lucjan 08.11.12, 10:31 kemot97 napisał: > tak, Pyrkosz odchodzi z serialu To pewna informacja? Jeśli tak, to ciekawe, jak potoczą się dalsze losy serialowej żony, czyli Barbary. Zostanie sama w Grabinie, czy też pójdzie mieszkać do którejś córki, a jeżeli tak, to do której? A może Kisiel z nią zamieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: (MjM) Lucjan 08.11.12, 11:57 stary.inkwizytor napisał: > Zostanie sama w Grabinie, czy też pójdzie mieszkać do którejś córki, a jeżeli t > ak, to do której? jaka sama? przecież jest syn Marek :) > A może Kisiel z nią zamieszka? i Kwaśniakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: (MjM) Lucjan 08.11.12, 21:29 Podobno dziadka Lucka ma zastąpić Szyc albo Karolak... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: (MjM) Lucjan 10.11.12, 09:45 Pyrkosz nie odchodzi! Serial jest kręcony z 3-miesięcznym opóźnieniem więc już dawno gazety plotkarskie by trąbiły o takiej decyzji. Bardziej w tej scenie mnie zaciekawiło dlaczego Lucek zegarka nie przekazał Markowi nigdy. Dostał od ojca, ten powinien dać synowi itd. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: (MjM) Lucjan 10.11.12, 10:03 Oczywiście z 3-miesiecznym wyprzedzeniem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majka_forum Re: (MjM) Lucjan 10.11.12, 10:12 shatmach napisał: >Bardziej w tej scenie mnie zaciekawiło dlaczego Lucek zegarka nie przekazał Markowi nigdy. >Dostał od ojca, ten powinien dać synowi itd. O to samo zapytał mnie mąż :D Wiecie jaki był Marek jak był młody, może ojciec stwierdził że nie zasługuje... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: (MjM) Lucjan 10.11.12, 10:16 To prawda. Kto oglądał początki to wie, że Marek był tym złym synem, ale przecież od paru ładnych lat jest wręcz idealny (no nie licząc jakichś tam romansów z Grażyną). Nie ma przecież pewności co wyrośnie z Mateusza. Jak na razie myśli tylko o kasie i kombinowaniu. Z wiekiem może być gorzej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: (MjM) Lucjan 14.11.12, 21:53 Nie wyobrażam sobie w ogóle tego serialu bez starych Mostowiaków i mam nadzieję, ze tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś