Dodaj do ulubionych

(MjM) Lucjan

06.11.12, 14:22
Wczoraj (05.11) odniosłam takie wrażenie, jakby pan Witold Pyrkosz szykował sie do odejścia z serialu. Ta scena, kiedy podarował zegarek Mateuszowi i powiedział, ze gdy jego zabraknie... Może się mylę jednak:)
Obserwuj wątek
    • eo_wina Re: (MjM) Lucjan 06.11.12, 15:23
      Mnie sie tak strasznie smutno podczas tej sceny zrobilo...pan Pyrkosz to esencja aktorska.
      • pipi43 Re: (MjM) Lucjan 06.11.12, 18:17
        Też się wzruszyłam...
    • asiek25 Re: (MjM) Lucjan 06.11.12, 21:33
      Może pan Witold jest już zbyt zmęczony graniem w serialu i chce odejść? W końcu za miesiąc kończy 86 lat...
      • kemot97 Re: (MjM) Lucjan 07.11.12, 20:56
        tak, Pyrkosz odchodzi z serialu
        • pipi43 Re: (MjM) Lucjan 07.11.12, 22:34
          kemot97 napisał:

> tak, Pyrkosz odchodzi z serialu

Jak tak dalej pójdzie, to niedługo wiodącą postacią będzie Kisielowa...
          • sfi do pippi43 08.11.12, 11:26
            Jak tak dalej pójdzie, to niedługo wiodącą postacią będzie Kisielowa...

Super wpis. Uśmiałam się serdecznie :)
        • stary.inkwizytor Re: (MjM) Lucjan 08.11.12, 10:31
          kemot97 napisał:

> tak, Pyrkosz odchodzi z serialu

To pewna informacja?
          Jeśli tak, to ciekawe, jak potoczą się dalsze losy serialowej żony, czyli Barbary.
          Zostanie sama w Grabinie, czy też pójdzie mieszkać do którejś córki, a jeżeli tak, to do której?
          A może Kisiel z nią zamieszka?
          • kosheen4 Re: (MjM) Lucjan 08.11.12, 11:57
            stary.inkwizytor napisał:

> Zostanie sama w Grabinie, czy też pójdzie mieszkać do którejś córki, a jeżeli t
            > ak, to do której?

jaka sama? przecież jest syn Marek :)

> A może Kisiel z nią zamieszka?

i Kwaśniakowa!
            • jerryone1 Re: (MjM) Lucjan 08.11.12, 21:29
              Podobno dziadka Lucka ma zastąpić Szyc albo Karolak...
              • shatmach Re: (MjM) Lucjan 10.11.12, 09:45
                Pyrkosz nie odchodzi! Serial jest kręcony z 3-miesięcznym opóźnieniem więc już dawno gazety plotkarskie by trąbiły o takiej decyzji. Bardziej w tej scenie mnie zaciekawiło dlaczego Lucek zegarka nie przekazał Markowi nigdy. Dostał od ojca, ten powinien dać synowi itd.
                • shatmach Re: (MjM) Lucjan 10.11.12, 10:03
                  Oczywiście z 3-miesiecznym wyprzedzeniem. ;)
                • majka_forum Re: (MjM) Lucjan 10.11.12, 10:12
                  shatmach napisał:

>Bardziej w tej scenie mnie zaciekawiło dlaczego Lucek zegarka nie przekazał Markowi nigdy. >Dostał od ojca, ten powinien dać synowi itd.

O to samo zapytał mnie mąż :D
                  Wiecie jaki był Marek jak był młody, może ojciec stwierdził że nie zasługuje...
                  • shatmach Re: (MjM) Lucjan 10.11.12, 10:16
                    To prawda. Kto oglądał początki to wie, że Marek był tym złym synem, ale przecież od paru ładnych lat jest wręcz idealny (no nie licząc jakichś tam romansów z Grażyną). Nie ma przecież pewności co wyrośnie z Mateusza. Jak na razie myśli tylko o kasie i kombinowaniu. Z wiekiem może być gorzej. :)
                    • myszka1969 Re: (MjM) Lucjan 14.11.12, 21:53
                      Nie wyobrażam sobie w ogóle tego serialu bez starych Mostowiaków i mam nadzieję, ze tak zostanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka