Dodaj do ulubionych

Wspaniałe stulecie - sułtanka Kosem

19.05.16, 18:57
Nikt jeszcze nie pisał o tym serialu ?
Dzisiaj zaskoczenie - zmiana głównej aktorki, zdecydowanie na plus
Poprzednia była fatalna jak dla mnie, zarówno pod względem urody jak i gry aktorskiej
Ale póki co serial słabszy od części pierwszej
Hurrem, Ibrahima i Sulejmana ciężko będzie przebić
Obserwuj wątek
    • mariami Re: Wspaniałe stulecie - sułtanka Kosem 19.05.16, 22:36
      Poprzednia była ciekawsza, taka nieco dziecinna, ale jakby bardziej nowoczesna w stylu. Ta nowa nie odróżnia sie specjalnie od całej rzeszy pozostałych faworyt i nałożnic, ani urodą ani stylem gry.
      • zuzanna807 Re: Wspaniałe stulecie - sułtanka Kosem 22.05.16, 12:15
        Bez Ibrahima nie ma serialu! Tylko dla tej postaci i TEGO AKTORA oglądałam "Wspaniałe stulecie"! II część - nie!
        • misterni Re: Wspaniałe stulecie - sułtanka Kosem 14.06.16, 19:58
          A ja z kolei nie mogłam na niego patrzeć. Jakiś taki przygarbiony, patrzył spode łba. Nie i nie ;)
          Poza tym nie mogę mu darować tego, co zrobił z Leonem.
          • misterni Re: Wspaniałe stulecie - sułtanka Kosem 14.06.16, 20:00
            Poza tym damski bokser.
          • dziennik-niecodziennik Re: Wspaniałe stulecie - sułtanka Kosem 15.06.16, 17:58
            Ibrahim wizualnie był nie do przyjęcia, ale trzeba przyznac ze znakomicie ożywiał serial, był godnym przeciwnikiem Hurrem - po nim tak naprawde nikt jej juz fiknać nie mógł.
    • majarudakowska Re: Wspaniałe stulecie - sułtanka Kosem 12.06.16, 14:32
      Kosem nie podoba mi się aż tak jak opowieść o Sulejmanie.Nie wciąga aż tak.
    • aga.doris Re: Wspaniałe stulecie - sułtanka Kosem 16.06.16, 16:50
      Widziałam dwa pierwsze odcinki i jeden z nową aktorką w roli Kosem. Czy ktoś może mi napisać jak przeszli od błękitnookiej jasnej blondynki do ciemnookiej brunetki?? Jakaś tajemnicza, nieznana choroba, urok, a może to z miłości do sułtana? Nawet nowa Hurrem przynajmniej kolor włosów zachowała. A tu co?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka