Dodaj do ulubionych

Kto się śmieje z Marty Mostowiak

06.04.05, 18:35
Ja mam dechy za każdym razem, a ta fryzura, a ta piekna kobieta, za którą
uganiają się mężczyźni buehehheheh Nie moge.
Obserwuj wątek
    • Gość: CinCin Re: Kto się śmieje z Marty Mostowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:54
      Nie możesz ? To idż się zastrzel, w końcu tak cierpisz.
      • grzegorz_27 Re: Kto się śmieje z Marty Mostowiak 06.04.05, 21:44
        No i proszę, kolejny burako - prostak na forum, nie zdolny do polemiki. Eh
        szkoda że na tym świecie tyle prostactwa.
        • michal_82 Re: Kto się śmieje z Marty Mostowiak 06.04.05, 22:09
          > No i proszę, kolejny burako - prostak na forum, nie zdolny do polemiki. Eh
          > szkoda że na tym świecie tyle prostactwa.

Nie przejmuj się. Nie dziwi mnie to jednak, ponieważ jest to osoba z tzw. forum
          alternatywnego, której zależy na złym postrzeganiu tego forum.
    • Gość: mila Re: Kto się śmieje z Marty Mostowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 11:13
      Co do pani Marty to zgadzam się w 100% .Te miny ,ta fryz i to wieczne stękanie
      i przygryzanie usteczek.....totalna mimoza
      • Gość: Max Re: Kto się śmieje z Marty Mostowiak IP: 193.28.239.* 07.04.05, 11:24
        No my też się przyłączamy - wyjątkowo irytująca postać
      • Gość: mila I jak taka sierotka może sądzić gangsterów-litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 11:42
        • Gość: Zocha Re: I jak taka sierotka może sądzić gangsterów-li IP: *.future-net.pl 07.04.05, 16:30
          Powiedzcie, czy tę naszą panią scenarzystkę to owładnęła "pomroczność jasna",
          że z Martusi zrobiła taką pożeraczkę serc męskich? Dlaczego w serialu te
          wszystkie przystojne chłopy tak się uganiają za tym nieszczęściem bez gustu,
          skrzywioną, nieuczesaną, przebraną w jakieś szmaty??? Daję słowo, że na ulicy
          to żaden normalny mężczyzna nawet by głowy za nią nie odwrócił!
          • Gość: iga Re: I jak taka sierotka może sądzić gangsterów-li IP: *.net 09.04.05, 21:46
            E tam zaraz przystojni,mnie się moze tylko Rafał podoba i to też bez przesady.
            • vivid_pl Re: I jak taka sierotka może sądzić gangsterów-li 09.04.05, 23:45
              Same ogóry i brzydale. Ten Norbert to ma szyderczą gębę, Rafałek ze szparką
              między ząbkami i jeszcze zbyt zaborczy, a Jacuś wiadomo co. Jak to się mówi
              miernota do miernoty ciągnie ;D
            • Gość: Zocha Re: I jak taka sierotka może sądzić gangsterów-li IP: *.future-net.pl 10.04.05, 10:29
              Mnie się Rafał podoba i to bardzo!
    • Gość: Młoda Re: Kto się śmieje z Marty Mostowiak IP: *.pl / 213.155.191.* 10.04.05, 12:52
      a fuj Rafał jest paskudny... i pasuje do Marty..ale można by ich zlikwidować z
      serialu,bo te wątki są takie nudne, a miny mają jakby na klozecie siedzieli..
      Norbert też.. męczennik.. a Łukasz? ehh Ta rodzinka jakaś cała niewydarzona...
      A co do samej Marty to fakt, te jej fryzurki, obcasy, na których nie potrafi
      chodzić..miny.. to chyba jedna z najgorzej wyglądających aktorek w tym serialu..

ps. a u "Rafałka" żadnych szans nie masz... w końcu on nie gustuje w
      kobietach ;) ale podobac Ci się może..
      • lopp1 Re: Kto się śmieje z Marty Mostowiak 11.04.05, 18:38
        jak to sie mówi jeden lubi wąchać kupe a drugi kwiatki - pytanie co jest kupą a
        co kwiatkiem ;-)
    • sliwka1977 A czy Wy też 11.04.05, 20:57
      rozmawiacie ze swoim ojcem w drzwiach? No dzisiaj mnie rozwaliła, przez minutę
      stała i słuchała jak ojciec jej się spowiada dlaczego do niej przyjechał
      hehehehehe nie mogę co za film
      • Gość: asica Re: A czy Wy też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:14
        Mnie również poraziła ta scena z ojcem w drzwiach ...dziwne było to jej
        zachowanie, ale czy nie sądzicie,że cały ten dzisiejszy odcinek był jakis taki
        ...teatralny? tzn oglądało się go jak teatr telewizji: te zbliżenia, zatrzymania
        kamery w jednym miejscu....no nie wiem, może tylko mi się zdawało ale miałam
        wrażenie jakbym oglądała teatr telewizji
        • cechatehace Re: A czy Wy też 11.04.05, 21:25
          Proszę, nie obrażaj teatru :)))
          • Gość: Maxi A białe skarpetki rafała ;-)))))))))))) IP: 193.28.239.* 12.04.05, 08:33
            Scena przd sądem kiedy prosiła go o rozmowę, rafałek coś tam powiedział i
            poszedł po schodach - było wtedy widać jak do ciemnych Jeansów i czarnych
            białych butów miał białe lub szare skarpetki - (zobaczcie sobie dziś po
            południu na powtórce) myśleliśmy że skonamy ze śmiechu. A poza tym to ciągłe
            niezdecydowanie martusi, najpierw prosi i skomle o rozmowę a potem wybiega z
            knajpy - jak gó..ara. eeehh szkoda gadać ;-)
            • Gość: Maxi Re: A białe skarpetki rafała ;-)))))))))))) IP: 193.28.239.* 12.04.05, 08:35
              Przpraszam źle napisałem - miało być do czarny butów ;-)))
      • Gość: ddd to jest w ogóle poracha tego filmu IP: *.cst.tpsa.pl 12.04.05, 15:28
        tak samo zachowuje się Norbert jak Papuga do niej przyjezdza - też musi się n
        ieźle natłumaczyć zanim dostanie zezwolenie-tak chyba została wychowana Pani co
        scenariusz pisze - nie jej wina.
        • maxi3 Już się nie moge doczekać dzisiejszych postękiwań 12.04.05, 18:09
    • blackened1 Też to widziałem ;D ;D; D: D 12.04.05, 14:25
      myślałem że skonam ;D
    • Gość: gelfin Re: Kto się śmieje z Marty Mostowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:10
      jak ja jej nie lubię!!!!!!!!!!!
      jest nudna, ogólnie mynconco ( baca zabił żonę, bo łogólnie mynconco była)
      MUmia
      włoski bez żądnej fryzury
      ciuchy jak sprzed 100 lat, albo jakby była w żąłobie
      obrażony synalek
      niecierpię jej!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka