Gość: axen IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 21:04 ciekawe, zaczęłam oglądać na razie spoko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pina-colada Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 01.07.05, 23:20 No niezłe, niezłe, nie tak nadęte jak ostry dyżur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.chello.pl 02.07.05, 00:42 to świetny serial z tego co czytalem i slyszalem. tytuł oryginalu "Grey's Anatomy". w Stanach miał premiere w styczniu a pierwszy sezon skończył sie w maju. to drugi pod względem ogladalnosci hit ABC po "Desperate Housewives". "Grey's Anatomy" notuje nawet więcej widzów niż LOST, a to dlatego że leci zaraz po DH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grey Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 02:27 znakomity serial, o wiele lepszy od Ostrego, oby tak dalej, a i do tego leci fajna muzyczka w tle np. "They" Jem ,tylko szkoda że serial leci raz w tygodniu tak 2 razy w tygodniu byłoby fajniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.05, 18:02 Pierwszy odcinek bardzo ciekawy, skłania do obejrzenia kolejnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.05, 09:09 Podobał mi się, muzyczka faktycznie fajna, aż dziwne, że polsat kupił taki dobry i nowy serial ( jak mówicie był w czołówce w Stanach ). Chętnie ogladała bym go częściej, ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
married A powtórka jakaś będzie???... 02.07.05, 09:45 ... bo przegapiłam pierwszy odcinek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: A powtórka jakaś będzie???... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.05, 10:30 Powtórka będzie dziś o 17.15 Odpowiedz Link Zgłoś
married Re: A powtórka jakaś będzie???... 02.07.05, 10:32 Oooo, dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:32 Super serial. Taki spokojny a jednocześnie obnażający cieżką pracę chirurgów. Widać od podszewki jaki to zawód.Inne realia w szpitalach niż w Polsce ale ludzie i ich praca takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izi Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 21:03 ile odcinków liczy ten serial? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 02.07.05, 21:36 no i gra Katherine Heigl z "Roswell" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.chello.pl 02.07.05, 22:11 1.sezon ma tylko 9 odcinków bo to miała być tylko taka zapchajdziura do ramówki a okazał aie taki hicior że od września będzie drugi, pełny już sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 04.07.05, 20:53 Gość portalu: Andy napisał(a): > 1.sezon ma tylko 9 odcinków bo to miała być tylko taka zapchajdziura do ramówki Jak na zapchajdziurę to nieźle się zapowiada:)) No i muzyka rewelka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 06.07.05, 17:23 aż się barrrrdzo zdziwiłam: taki nowy serial (przeboje które własnie chodzą na LP3, np. Jam!!!) dają na Polsacie w czasie wakacyjnym, i to w piatki wieczór, kiedy (prawie) każdy jest na imprezie?! intro na razie spoko, moze powtórzą cały serial w listopadzie? szkoda zarzynać kurę znoszącą złote jajka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.05, 21:51 2 odcinek niezły. Mi najbardziej przypadł do gustu ten koleś co dziś był na reanimacji i się biedaczek załamał, że mu 5-ciu pacjentów zeszło. Ogólnie super, chyba zacznę nagrywać Odpowiedz Link Zgłoś
married Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 08.07.05, 22:10 Mnie też się podoba! Tylko początek mi uciekł. Muszę jutro obejrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 01:47 Mnie uciekl poczatek pierwszego odc. :( Powiedzcie mi,jak to bylo,ze ta dziewczyna przespala sie z tym doktorkiem nie wiedzac kim on jest? Jak sie poznali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 08:54 Spotkali się przypadkiem w szpitalu, ona się zmieszała bo jakiś czas temu się z nim przespała, ale nie było tego watku pokazanego. Serial zaczyna się w szpitalu podczas rozpoczęcia stażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.chello.pl 09.07.05, 09:53 wlasnie nie. serial zaczyna sie od sceny w ktorej Grey i ten lekarz ze sobą spali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 12:39 Gość portalu: Andy napisał(a): > wlasnie nie. serial zaczyna sie od sceny w ktorej Grey i ten lekarz ze sobą > spali. Tak? kurcze a mi się wydawało, że oglądałam od początku, nie wiem jak to mozliwe, chyba do kuchni wyszłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 09.07.05, 20:41 Meredith (?) poznała doktorka (oczywiście nie wiedząc kto to) w barze, no i poszli do łóżka, rano kazała mu się wynosić twierdząc, że była pijana, a on powiedział, że go wykorzystała...:) no, całkiem fajne odwrócenie ról ;) BTW Polecam wszystkim, jak na razie jedna z ciekawszych nowych propozycji tych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poranna_rosa Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.magma-net.pl 10.07.05, 13:20 Też myslałam, że widziałam od początku, a tu patrzcie. Ale dobrze, że ktoś kto naprawdę widział od samiutkiego początku wyjaśnił sprawę. Swoją droga-ten doktorek całkiem niezły jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.chello.pl 10.07.05, 16:12 doktorek cały czas przypomina mi Seana Penna a Grey Renee Zelweger! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tallita Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 12.07.05, 10:53 Rzeczywiscie sporo akcji leci przed napisami (czołówką) stąd może czasem coś umknąć - jak dla mnie ten poranny dialog doktorka i Grey - pierwsza klasa ;-) A ta Murzynka, opiekunka naszych stażystów - cudo :) Gdy dostała 30 sekund na powiedzenie, co mysli o swoim szefie :))) Nie wiem, czy serial będzie lepszy niż "Ostry Dyzur", za wczesnie wyrokować Nie jest tak nadęty (jak ktos napisał), bo bohaterami są młodzi ludzie - wychodzi z tego taki bardziej "studencki" serial, nie mają mężów, żon, dzieci, domów, rozwodów, pewnie ze spraw bardziej osobistych będa jakieś tam romanse ( no i matka Grey ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.crowley.pl 13.07.05, 10:23 Kurcze, mi tez umknął ten dialog - o co chodziło, możesz coś przytoczyć. A Patrick Dempsey - doktorek - jest jak wino ... ;) Zawsze go bardzo lubiłam, a tu wygląda rewelacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 13.07.05, 10:44 Gość portalu: toska napisał(a): > A Patrick Dempsey - doktorek - jest jak wino ... ;) Zawsze go bardzo lubiłam, a > > tu wygląda rewelacyjnie! Miodzio facet:))i jeszcze systematycznie w telewizorni... --------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.crowley.pl 13.07.05, 12:25 A ja nie pamiętam tytułów takich starych filmów z nim, może Ty/ktoś kojarzy: jeden - mieszkał/ożenił się z taką babką, ona była piosenkarką, mieszkali gdzieś we Francji (kiedys często ten film powtarzali), a drugi - pamiętam tylko, że razem z dziewczyną wysyłali zaproszenia na ślub i zaprosili Papieża. Czy to było 'Happy together'? Mogliby przypomnieć te filmy! Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 13.07.05, 14:04 cala jego filmografia: www.filmweb.pl/Patrick,Dempsey,%28I%29,filmografia,Person,id=8414 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.crowley.pl 13.07.05, 14:08 To już przejrzałam kilka razy, ale i tak nie moge skojarzyć tytułów, a opisów wszystkich filmów nie ma. Myślałam, że może ktoś pamięta, choć to są filmy sprzed 10-15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.crowley.pl 13.07.05, 14:22 Znalazłam na yahoo w końcu opisy, więc juz sobie przypomiałam tytuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:24 Wpiszcie w GOOGLE Grey's anatomy to dowiecie się więcej Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Muzyczka rozpoczynająca serial 21.02.06, 22:06 Kto wykonuje utwór rozpoczynający serial??????? Wiecie może....??? Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: Muzyczka rozpoczynająca serial 22.02.06, 18:16 Psapp - Cosy in the Rocket Odpowiedz Link Zgłoś
tallita dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) 13.07.05, 11:09 Nie wiem, czy dobrze pamietam Poza poranna rozmową rozmawiali potem jeszcze w szpitalu (na schodach ?) - nie wiem, co było powiedziane za pierwszym, co za drugim razem. Moze ktos pomoże... Rano Grey kazała mu się wynosić (miał zniknąć zanim ona wróci spod prysznica), bo ona ma nową pracę, dzisiaj pierwszy dzień itd. On był nastawiony zdecydowanie bardziej... romantycznie Przekomarzali się - on mówił, że to ona go wykorzystała, bo był przystojny i pijany, a ona, że to ona była pijana, a on wcale nie jest taki przystojny (tu bym sie kłóciła !!) A w szpitalu wypominała mu, że wciąż patrzy na nia jakby była naga (no, ale tego juz nie przegapiliście) wygooglałam, nie podczytuję odcinków, ale słucham tematu muz. abc.go.com/primetime/greysanatomy/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toska Re: dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) IP: *.crowley.pl 13.07.05, 12:37 Dzięki, faktycznie to musiało być niezłe. Szkoda, że nie widziałam porannego doktorka :( A ja podczytałam następne odcinki, nie mogłam się powstrzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) IP: 195.117.255.* 22.02.06, 14:16 Czy możecie mi powiedzieć ile serii był w TV w zeszłym roku (jakoś lipiec sierpień) i czy to było puszczane na polsacie??? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) 22.02.06, 14:19 pierwsza seria - 9 odcinków, powtarzana teraz na polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) IP: 195.117.255.* 23.02.06, 09:05 OKi ale ile było wcześniej puszczane tzn czy leciały w TV na polasacie 2 serie czy tylko jedna? Bo slyszałam że polsat zamierza wyemitowac tylko jedną serię Chirurgów? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) 23.02.06, 10:30 na polsacie była pierwsza seria (9 odcinków), teraz jest powtarzana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:59 Serial jest poprostu rewelacyjny. W tej chwili jedyny, dla którego warto włączyć TV. Odpowiedz Link Zgłoś