Dodaj do ulubionych

nowy serial polsatu - Chirurdzy

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 21:04
ciekawe, zaczęłam oglądać na razie spoko
Obserwuj wątek
    • pina-colada Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 01.07.05, 23:20
      No niezłe, niezłe, nie tak nadęte jak ostry dyżur.
      • Gość: Andy Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.chello.pl 02.07.05, 00:42
        to świetny serial z tego co czytalem i slyszalem. tytuł oryginalu "Grey's
        Anatomy". w Stanach miał premiere w styczniu a pierwszy sezon skończył sie w
        maju. to drugi pod względem ogladalnosci hit ABC po "Desperate
        Housewives". "Grey's Anatomy" notuje nawet więcej widzów niż LOST, a to dlatego
        że leci zaraz po DH.
        • Gość: Grey Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 02:27
          znakomity serial, o wiele lepszy od Ostrego, oby tak dalej, a i do tego leci
          fajna muzyczka w tle np. "They" Jem ,tylko szkoda że serial leci raz w tygodniu
          tak 2 razy w tygodniu byłoby fajniej :)
      • Gość: iwona Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.05, 18:02
        Pierwszy odcinek bardzo ciekawy, skłania do obejrzenia kolejnego..
    • Gość: axen Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.05, 09:09
      Podobał mi się, muzyczka faktycznie fajna, aż dziwne, że polsat kupił taki
      dobry i nowy serial ( jak mówicie był w czołówce w Stanach ). Chętnie ogladała
      bym go częściej, ale cóż.
      • married A powtórka jakaś będzie???... 02.07.05, 09:45
        ... bo przegapiłam pierwszy odcinek :(
        • Gość: axen Re: A powtórka jakaś będzie???... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.05, 10:30
          Powtórka będzie dziś o 17.15
          • married Re: A powtórka jakaś będzie???... 02.07.05, 10:32
            Oooo, dziękuję za info.
    • Gość: Hania Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:32
      Super serial. Taki spokojny a jednocześnie obnażający cieżką pracę chirurgów.
      Widać od podszewki jaki to zawód.Inne realia w szpitalach niż w Polsce ale
      ludzie i ich praca takie same.
    • Gość: izi Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 21:03
      ile odcinków liczy ten serial?
      • umbradomini1 Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 02.07.05, 21:36
        no i gra Katherine Heigl z "Roswell"
      • Gość: Andy Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.chello.pl 02.07.05, 22:11
        1.sezon ma tylko 9 odcinków bo to miała być tylko taka zapchajdziura do ramówki
        a okazał aie taki hicior że od września będzie drugi, pełny już sezon.
        • jaginger Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 04.07.05, 20:53
          Gość portalu: Andy napisał(a):

> 1.sezon ma tylko 9 odcinków bo to miała być tylko taka zapchajdziura do
          ramówki
          Jak na zapchajdziurę to nieźle się zapowiada:)) No i muzyka rewelka:))
    • tamara23 Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 06.07.05, 17:23
      aż się barrrrdzo zdziwiłam: taki nowy serial (przeboje które własnie chodzą na
      LP3, np. Jam!!!) dają na Polsacie w czasie wakacyjnym, i to w piatki wieczór,
      kiedy (prawie) każdy jest na imprezie?! intro na razie spoko, moze powtórzą
      cały serial w listopadzie? szkoda zarzynać kurę znoszącą złote jajka!
    • Gość: axen Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.05, 21:51
      2 odcinek niezły. Mi najbardziej przypadł do gustu ten koleś co dziś był na
      reanimacji i się biedaczek załamał, że mu 5-ciu pacjentów zeszło.
      Ogólnie super, chyba zacznę nagrywać
      • married Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 08.07.05, 22:10
        Mnie też się podoba! Tylko początek mi uciekł. Muszę jutro obejrzeć :)
        • Gość: Maja Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 01:47
          Mnie uciekl poczatek pierwszego odc. :(
          Powiedzcie mi,jak to bylo,ze ta dziewczyna przespala sie z tym doktorkiem nie
          wiedzac kim on jest? Jak sie poznali?
          • Gość: axen Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 08:54
            Spotkali się przypadkiem w szpitalu, ona się zmieszała bo jakiś czas temu się z
            nim przespała, ale nie było tego watku pokazanego. Serial zaczyna się w
            szpitalu podczas rozpoczęcia stażu.
            • Gość: Andy Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.chello.pl 09.07.05, 09:53
              wlasnie nie. serial zaczyna sie od sceny w ktorej Grey i ten lekarz ze sobą
              spali.
              • Gość: axen Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 12:39
                Gość portalu: Andy napisał(a):

> wlasnie nie. serial zaczyna sie od sceny w ktorej Grey i ten lekarz ze sobą
                > spali.

Tak? kurcze a mi się wydawało, że oglądałam od początku, nie wiem jak to
                mozliwe, chyba do kuchni wyszłam:)
                • tamara23 Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 09.07.05, 20:41
                  Meredith (?) poznała doktorka (oczywiście nie wiedząc kto to) w barze, no i
                  poszli do łóżka, rano kazała mu się wynosić twierdząc, że była pijana, a on
                  powiedział, że go wykorzystała...:) no, całkiem fajne odwrócenie ról ;)

BTW Polecam wszystkim, jak na razie jedna z ciekawszych nowych propozycji tych
                  wakacji
                  • Gość: poranna_rosa Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.magma-net.pl 10.07.05, 13:20
                    Też myslałam, że widziałam od początku, a tu patrzcie. Ale dobrze, że ktoś kto
                    naprawdę widział od samiutkiego początku wyjaśnił sprawę. Swoją droga-ten
                    doktorek całkiem niezły jest ;)
                    • Gość: Andy Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.chello.pl 10.07.05, 16:12
                      doktorek cały czas przypomina mi Seana Penna a Grey Renee Zelweger! :/
                      • tallita Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 12.07.05, 10:53
                        Rzeczywiscie sporo akcji leci przed napisami (czołówką) stąd może czasem coś
                        umknąć - jak dla mnie ten poranny dialog doktorka i Grey - pierwsza klasa ;-)

A ta Murzynka, opiekunka naszych stażystów - cudo :)
                        Gdy dostała 30 sekund na powiedzenie, co mysli o swoim szefie :)))

Nie wiem, czy serial będzie lepszy niż "Ostry Dyzur", za wczesnie wyrokować

Nie jest tak nadęty (jak ktos napisał), bo bohaterami są młodzi ludzie -
                        wychodzi z tego taki bardziej "studencki" serial, nie mają mężów, żon, dzieci,
                        domów, rozwodów, pewnie ze spraw bardziej osobistych będa jakieś tam romanse (
                        no i matka Grey )
                        • Gość: toska Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.crowley.pl 13.07.05, 10:23
                          Kurcze, mi tez umknął ten dialog - o co chodziło, możesz coś przytoczyć.

A Patrick Dempsey - doktorek - jest jak wino ... ;) Zawsze go bardzo lubiłam, a
                          tu wygląda rewelacyjnie!
                          • jaginger Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 13.07.05, 10:44
                            Gość portalu: toska napisał(a):

> A Patrick Dempsey - doktorek - jest jak wino ... ;) Zawsze go bardzo lubiłam,
                            a
                            >
                            > tu wygląda rewelacyjnie!

Miodzio facet:))i jeszcze systematycznie w telewizorni...

---------------------
                            • Gość: toska Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.crowley.pl 13.07.05, 12:25
                              A ja nie pamiętam tytułów takich starych filmów z nim, może Ty/ktoś kojarzy:
                              jeden - mieszkał/ożenił się z taką babką, ona była piosenkarką, mieszkali
                              gdzieś we Francji (kiedys często ten film powtarzali), a drugi - pamiętam
                              tylko, że razem z dziewczyną wysyłali zaproszenia na ślub i zaprosili Papieża.
                              Czy to było 'Happy together'? Mogliby przypomnieć te filmy!
                              • jaginger Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy 13.07.05, 14:04
                                cala jego filmografia:
                                www.filmweb.pl/Patrick,Dempsey,%28I%29,filmografia,Person,id=8414
                                • Gość: toska Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.crowley.pl 13.07.05, 14:08
                                  To już przejrzałam kilka razy, ale i tak nie moge skojarzyć tytułów, a opisów
                                  wszystkich filmów nie ma. Myślałam, że może ktoś pamięta, choć to są filmy
                                  sprzed 10-15 lat.
                                • Gość: toska Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.crowley.pl 13.07.05, 14:22
                                  Znalazłam na yahoo w końcu opisy, więc juz sobie przypomiałam tytuły.
    • Gość: Iwka Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:24
      Wpiszcie w GOOGLE Grey's anatomy to dowiecie się więcej
      • lemon55 Muzyczka rozpoczynająca serial 21.02.06, 22:06
        Kto wykonuje utwór rozpoczynający serial???????
        Wiecie może....???
        • inga_iga Re: Muzyczka rozpoczynająca serial 22.02.06, 18:16
          Psapp - Cosy in the Rocket
    • tallita dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) 13.07.05, 11:09
      Nie wiem, czy dobrze pamietam
      Poza poranna rozmową rozmawiali potem jeszcze w szpitalu (na schodach ?) - nie
      wiem, co było powiedziane za pierwszym, co za drugim razem.
      Moze ktos pomoże...

Rano Grey kazała mu się wynosić (miał zniknąć zanim ona wróci spod prysznica),
      bo ona ma nową pracę, dzisiaj pierwszy dzień itd.

On był nastawiony zdecydowanie bardziej... romantycznie

Przekomarzali się - on mówił, że to ona go wykorzystała, bo był przystojny i
      pijany, a ona, że to ona była pijana, a on wcale nie jest taki przystojny (tu
      bym sie kłóciła !!)

A w szpitalu wypominała mu, że wciąż patrzy na nia jakby była naga (no, ale
      tego juz nie przegapiliście)

wygooglałam, nie podczytuję odcinków, ale słucham tematu muz.

abc.go.com/primetime/greysanatomy/index.html
      • Gość: Toska Re: dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) IP: *.crowley.pl 13.07.05, 12:37
        Dzięki, faktycznie to musiało być niezłe. Szkoda, że nie widziałam porannego
        doktorka :(
        A ja podczytałam następne odcinki, nie mogłam się powstrzymać ;)
        • Gość: Megan Re: dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) IP: 195.117.255.* 22.02.06, 14:16
          Czy możecie mi powiedzieć ile serii był w TV w zeszłym roku (jakoś lipiec
          sierpień) i czy to było puszczane na polsacie???
          Z góry dzięki
          • halfoat Re: dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) 22.02.06, 14:19
            pierwsza seria - 9 odcinków, powtarzana teraz na polsacie
            • Gość: Megan Re: dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) IP: 195.117.255.* 23.02.06, 09:05
              OKi ale ile było wcześniej puszczane tzn czy leciały w TV na polasacie 2 serie
              czy tylko jedna? Bo slyszałam że polsat zamierza wyemitowac tylko jedną serię
              Chirurgów?
              • halfoat Re: dialog Grey i Shepherda (próba przybliżenia) 23.02.06, 10:30
                na polsacie była pierwsza seria (9 odcinków), teraz jest powtarzana
    • Gość: KK Re: nowy serial polsatu - Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:59
      Serial jest poprostu rewelacyjny. W tej chwili jedyny, dla którego warto
      włączyć TV.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka