umbradomini1 13.07.05, 07:01 mój to ten, gdy Rachel gotue zapieankę pasterską na Święto Dziękczynienia i ten, gdy Joey ma przepuklinę:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: ulubiony odcinek FRIENDS 13.07.05, 23:28 ja kocham wszystki, ale mój ulubiony to chyba ten jak Rachel się wyprowadza od Moniki, i mają tę kłótnię typu 'I love Ross I hate Ross' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellie Re: ulubiony odcinek FRIENDS IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:06 Dużo ich było. Pewnie nawet wszystkie to moje ulubione, ale takie najbardziej charakterystyczne, to właśnie ten, w którym Rachel upiekła przekładaniec: "It taste like feet", oraz przy wnoszeniu kanapy do nowego mieszkania Ross'a (ale tylko w wersji Canal + -dubbing-): "- W lewo, w lewo. -Nie mogę w lewo..., w lewo" . Rozbrajające =D Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: ulubiony odcinek FRIENDS 14.07.05, 15:03 Ja ogladam w oryginale i jest świetnie. lektor psuje połowę radochy. Na canal+ widziałam kiedys kilka odcinków i to nie to, moim zdaniem. A co do ulubionych, to nie mogę się zdecydować. Generalnie lubię bardziej druga polowę serialu, od momentu, kiedy Ross bierze slub z Rachel w Las Vegas. Fajny jest ten odcinek, kiedy Ross zaczyna mówić angielskim akcentem na wykładzie, lubie odcinki kiedy Rachel jest w ciązy, ten z porodem i ten kiedy Monica i Phoebe zakładaja się, kiedy rachel urodzi. Fajne sa tez te, w których występuje Bruce:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: ulubiony odcinek FRIENDS 14.07.05, 17:38 ten ze Swietem Dziekczynienia, ze wspominkami - kiedy Joey wsadza sobie indyka na glowe, kiedy Monica odcina palec Chandlerowi,etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikini kill Re: ulubiony odcinek FRIENDS IP: 83.16.133.* 19.07.05, 16:54 "The one with unagi"- w oryginale. Ross jest tam najbardziej ross'owy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: ulubiony odcinek FRIENDS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:15 Gdy w tle jest muzyka U2.... Odpowiedz Link Zgłoś