Dodaj do ulubionych

Ludzie!!!!!!!!!!!!!

IP: *.rcb.vectranet.pl / 82.160.7.* 26.01.06, 09:25
Naprawde nie macie ciekawszych tematow iz dyskusje na temt nastepnych
odcinkow tych bzdet "seriali". Czy rzeczywiscie nie stac was na nic bardziej
ambitnego niz chora fascynacja zwiazkami Marty w M jak milosc, rozwodami w
Klanie czy intrygami w Na wspolnej. Naprwde was nie rozumiem. A tyle innych
ciekawszych rzeczy mozna zrobic w czasie ktory marnujemy na kolejny daremny
odcinek kolejnego daremnego tasiema...;/
Obserwuj wątek
    • irenka82 Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! 26.01.06, 10:40
      mozna w tym czasie ublizac innym na forum
      • hillary23 Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! 26.01.06, 10:54
        Ale ludzie to mają nasrane, krytyukują innych, że marnują czas na oglądanie
        seriali i pisanie na forum a sami na to forum wchodzą, czytają i jeszcze
        odpisują; może to i prowokacja kolejnego palanta ale też to już mało ciekawe;
        Boże, co za naród!!!!!
    • Gość: baQ Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:47
      To zaproponuj jakiś "ambitny" temat ...
    • Gość: kochamcie Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.47.* 26.01.06, 11:50
      a nie zauwazyles/las, ze to forum o serialach? :)
    • Gość: jjj Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.06, 13:11
      no to po co wlazisz tutaj, idz lepiej sie zapisz na uniwersytet na 2 fakultety
    • anulcik Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! 26.01.06, 13:12
      nie chcesz, to nie ogladaj, ale pozwol innym zyc jak chca.
      ja bede ogladac co chce i na wspolnej i jerrego i inne gupoty bo mam prawo wybrac sobie odpoczynek jak chce. ty sobie mozesz biegac rano zeby stracic nadwage, a ja bede ogladac tv i objadac sie chipsami:p
      • Gość: kinga Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: 87.207.40.* 26.01.06, 14:11
        hehe dokładnie
        i jeszcze popijać Cole :))

-------
        rosemary17 -> każdy ma prawo robić to co chce i nawet jeśli to jest wg Ciebie
        strata czasu to nie Twojego
        Zajmij się lepiej sobą a nie mów innym co mają robić
        :)
    • Gość: @ Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: *.ec.pl 26.01.06, 14:23
      nie masz ciekawszych tematow niz dyskusje na temat dyskusji na temat nastepnych
      odcinkow tych bzdet "seriali". Czy rzeczywiscie nie stac Cięna nic bardziej
      ambitnego niz chora fascynacja dyskusjami nad zwiazkami Marty w M jak milosc,
      rozwodami w
      Klanie czy intrygami w Na wspolnej. Naprwde Cię nie rozumiem. A tyle innych
      ciekawszych rzeczy mozesz zrobic w czasie ktory marnujesz na kolejny daremny
      post na temat dyskusji o odcinku kolejnego daremnego tasiema...;/
    • Gość: mariola Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:53
      tak jesteśmy beznadziejni,piszemy o serialach na forum seriale!!toż to szczyt
      nad szczyty:P
    • Gość: rosemary17 Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: *.rcb.vectranet.pl / 82.160.7.* 26.01.06, 17:05
      A ogladajcie sobie co chcecie:P:PWasz malo ambitny wybor:P Zescie sie przejeli
      jak nic :D:D:P
      • Gość: :)) Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: 87.207.40.* 27.01.06, 11:11
        a Ty też jestes mało ambitna skoro tracisz czas żeby tu wejść i to czytać
    • Gość: beti Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.29.* 27.01.06, 14:42
      Mogę się założyć moja droga rosemary że sama ślęczysz przed telewizorem i
      ogladasz seriale
      • Gość: rosemary17 Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: *.rcb.vectranet.pl / 82.160.7.* 27.01.06, 15:10
        Z reguły wygrywam zakłady...:P
        • Gość: koko biedna rosemary 17... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:50
          a ja ogladam seriale bo mam duzo wolnego czasu, sprzataczka mi sprząta i
          gotuje, niania zajmuje sie dzieckiem, mąż zarabia szmal a ja sie lenie :) i jak
          juz obejrze wszystkie nowosci na divixie to sie przerzucam na tv. i smieje sie
          z tych wszystkiem historyjek w serialach. i dobrze mi z tym i z tym moim
          zyciem. czesto czytam sobie tez na forum o tych serialach bo to tez mnie bawi.
          wiem ze mi zazdroscisz rosemary17, ale moze tobie tez sie kiedys w zyciu
          powiedzie. bye!
    • jahreshka Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! 28.01.06, 21:56
      rosemary17, a przeczytałaś, na jakie forum wlazłaś?
      SERIALE
      Nadal Cię dziwi, że mówi się tu o tasiemcach?
      Może bidulko zabłądziłaś? Pewnie niechcący tu trafiłaś...
      Ktoś litościwy pokaże Ci drogę :-)
      • kinia1987 Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! 28.01.06, 22:26
        rzeczywiscie zadziwiajace, przeciez na forum seriale powinno sie dyskutowac
        tylko o bardzo ambitnych produkcjach holendersko-kolumbijsko-iransko-greckich,
        a nie o jakims tam Klanie czy Na Wspolnej
    • Gość: Olga Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.06, 07:48
      Prowokujesz czy tak na serio?
      • Gość: mysiek Re: Ludzie!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.01.06, 19:04
        a kto Ci kaze ogladac seriale i czytac to forum??? mozesz robic pozyteczne
        rzeczy, nikt nie zabrania... to wolny kraj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka