Dodaj do ulubionych

ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!!

IP: *.chello.pl 30.01.06, 22:23
jestem zalamana, tak zzylam sie z Ania z "Na Wspolnej", to taka mila i sympatyczna dziewczyna, ze az sie dzis poplakalam i nie moge dojsc do siebie. Zycie jest bardzo niesprawiedliwe... Ona byla taka mloda, jeszcze cale zycie przed nia...:( nie moge juz pisac bo serce mi peknie:((
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! 30.01.06, 22:35
      Gość portalu: marysia napisał(a):

> jestem zalamana, tak zzylam sie z Ania z "Na Wspolnej", to taka mila i sympatyc
      > zna dziewczyna, ze az sie dzis poplakalam i nie moge dojsc do siebie. Zycie jes
      > t bardzo niesprawiedliwe... Ona byla taka mloda, jeszcze cale zycie przed nia..
      > .:( nie moge juz pisac bo serce mi peknie:((

Marysiu szanuję Twoje emocje...ale to jest serial telewizyjny!!!!!!!!!
      Jeśli tyle kosztuję Cię oglądanie telewizji to radzę sobie odpuścić!

• diastema Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! 30.01.06, 22:38
      Oddychaj spokojnie i powtarzaj za mna "to jest film, ona naprawde nie umarla,
      swiat jest piekny" :)
      • ankas4 Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! 30.01.06, 22:43
        diastema napisała:

> Oddychaj spokojnie i powtarzaj za mna "to jest film, ona naprawde nie umarla,
        > swiat jest piekny" :)

:)))))
        • nikita696 Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! 31.01.06, 11:32
          hahahahahahhahahah; dobre :D
    • Gość: Majka Marysiu zejdź na ziemię, proszę!!! IP: *.chello.pl 31.01.06, 12:08
      Marysiu, jeżeli mieszasz serial z rzeczywistością proponuję Ci abyś wyłączyła
      na jakiś czas telewizor i odwiedziła znajomych, poczytała książkę, podziergała
      na drutach a w najgforszym razie udała się do psychologa. TO TYLKO FILM!
      • Gość: marysia Re: Marysiu zejdź na ziemię, proszę!!! IP: *.chello.pl 31.01.06, 14:01
        dziekuje Wam za posty. Moze macie racje ze troche przesadzam... Dzis juz troche lepiej ze mna, staram sie sobie wmowic, ze gdyby Ania jescze nie umarla, to tylko przedluzyloby jej cierpieni... eh taki straszne to zycie. Ale b sie boje dziszejszego odcinka, jesli Igor znajdzie sobie inna dziewczyne to chyba calkowicie sie zalamie:(((

• lilith76 Re: Marysiu zejdź na ziemię, proszę!!! 31.01.06, 14:03
          uważasz więc, że taki ktoś powinien do końca życia po zmarłym płakać???
          miłość miłością, ból bólem, ale odbierać komuś prawo do normalnego życia?
    • monalisa.pl kobieto to TYLKO serial wyluzuj 31.01.06, 14:15
      na swiecie w kolo jest wiecej tragedii a nie jakis tam serial z pupy
    • Gość: marysia Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! IP: *.chello.pl 31.01.06, 14:18
      pamietasz jak wczoraj Ania prosila Igora zeby przysiagl ze po jej smierci normalnie ulozy sibie zycie? Igor przysiag, i moim zdaniem to byl ogromny cios dla Ani. Kobieta wolalaby uslyszec raczej w takim momocie: "nie mow tak, nigdy zadnej innej nie pokocham, jesli Ty umrzesz to, to ja tez!"

Jesli Igor znajdzie sobie inna dziewczyne to znaczy ze nie zasluzyl na Anie... To byla taka dobra dziewczyna...:( byla....:( znow mam lzy w oczach...
      • lilith76 Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! 31.01.06, 14:31
        wiesz, sądzę, że gdybym umierała to bardziej bym się przejmowała tym, że za
        moment mnie nie będzie, a nie tym, że bliscy będą mieli czelność żyć normalnie.

ale to dobrze marysiu, że tak się przejmujesz. to znaczy, że nie masz dużych
        zmartwień w życiu.
      • the_dzidka Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! 31.01.06, 14:36
        "pamietasz jak wczoraj Ania prosila Igora zeby przysiagl ze po jej smierci
        normalnie ulozy sibie zycie? Igor przysiag, i moim
        zdaniem to byl ogromny cios dla Ani. Kobieta wolalaby uslyszec raczej w takim
        momocie: "nie mow tak, nigdy zadnej innej nie
        pokocham, jesli Ty umrzesz to, to ja tez!"

Nie chcę wyjść na starą ciotkę, ale... jak ty mało wiesz jeszcze o życiu!
        Abstrahując od faktu, że prowadzimy akademicką dyskusję na temat (kiepskiego w
        mojej opinii) serialu, a nie ŻYCIA: ja osobiście nie chciałabym, żeby po mojej
        przedwczesnej śmierci płakano za mną do końca życia. Pamięć - tak, umartwianie
        się - niby dlaczego? Z zawiści, że on będzie dalej zył, a mnie juz robaczki
        ciamkają pod aksamitnym płaszczykiem zielonej trawki?
        A w ogóle - to wyluzuj. Wyobraź sobie, że sekundę po tym, jak Twoja Ania
        zamknęła oczy, a rodzina ryknęła wielkim szlochem, rozległ się głos przez
        megafon: "Cięcie!!", pogasły reflektory, a nieodżałowana nieboszczka podniosła
        się z łoża śmierci i ruszyła do bufetu na Coca-Colę ;-)))
        • Gość: marysia Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! IP: *.chello.pl 31.01.06, 15:04
          chyba wcale nie tak malo wiem o zyciu... dzieki za jedna Wasza rade ze powinnam wyjsc z domu. przydaloby mi sie to, ale calymi dniami opiekuje sie moja coreczka. Od swiat nie wychodzilam z domu. maz duzo pracuje i malo bywa w domu. Ale jest dla mnie dobry, robi zakupy, mowi zebym nie wychodziala bo sie nabawie jakies choroby i zaraze mala... juz niedlugo jak moja coreczka podrosnie, chcialabym zebysmy razem ogladaly "Na wspolnej" i inne seriale. MOim zdaniem seriele to zycie, przeciec Ci ludzie tam maja takie same problemy jak my... a Ania byla taka dobra dzieweczyna, coraz mniej takich osob wsrod Nas... i jeszcze ona odeszla:((( probuje sie z tym pogodzic, ale nie potrafie:((
          • Gość: (gość portalu) no daliśmy się podpuścić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:08
            • the_dzidka Re: no daliśmy się podpuścić. 31.01.06, 15:23
              Czy ja wiem? nawet jeśli TA marysia zabawia się z nudów czekając na kolejny
              odcinek serialu, to faktem jest, że takich maryś istnieją tysiące...
    • Gość: hehe ROTFL ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:49
      • Gość: Majka Re: ROTFL ROTFL IP: *.chello.pl 31.01.06, 15:45
        I co te seriale robia z ludźmi...A mówią, że internet uzależnia :)
    • plucha Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! 31.01.06, 16:18
      A mnie ta marysia, autorka wątku przypomina pewną postać literacką i trochę
      mnie ciarki przeleciały... Pamiętacie powieść Stephena Kinga "Misery"? I
      rewlacyjny film z Kathy Bates w roli ześwirowanej wielbicielki bohaterki
      paperbackowej powieści???
      • lilith76 Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! 31.01.06, 16:48
        albo "Siostra Betty" z Renee Zelweneger ;)
        • ankas4 Re: To jest podpucha!:) 31.01.06, 17:16
          Heh, ja tez myslalam ,że to jest jakaś wierna fanka owego serialu:) ale teraz
          nie mam wątpliwosci ,że to jest podpucha:) albo moze nawet pierwszy post był
          napisany pod chwilą emocji, a jak sie uz rozpisaliśmy to ta cała nasza
          "Marysia" zabawiła sie naszym kosztem:))) zresztą uważam nawet ,że to zabawne:)

A poważanie podchodząc do owej sprawy ( jeśli faktycznie istanieje ktoś taki jak
          owa Marysia" to też mnie ciarki przechodzą i też uważam ,ze to lekko obłąkańcze
          tak sie utożsamiac z bohaterami filmów czy seriali:)

POzdrawiam
          • Gość: qsqs Re: To jest podpucha!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:08
            pouczajacy marysie wyszli na glupkow :D
            • lilith76 Re: To jest podpucha!:) 01.02.06, 09:53
              ups
              :P
              • Gość: m Re: To jest podpucha!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:12
                Witamy dział PR TVN
    • kasia147 Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! 01.02.06, 15:37
      Ja odróżniam film od życia wiem ze ona na prawdę nie umarła. Jednak patrząć na ten film te sceny sa bardzo wzruszające i ja też uroiłam łezke kiedy umierała czy kiedy we wczorajszym odcinku Igor załany był. Nadal wiem ze to jest fikcja. Ale jeśli serial wzbudza takie emocje to chyba jest realistycznie i dobrze zrobiony. Owszem nie rozumiem ludzi którzy zaczepiają aktorów na ulicy i napastują ich za to jak sie zachowują w serialu, co powinni zrobić czy zwracają się do nich po serialowemu. ale moim zdaniem trzeba to rozdielic. A zachowanie Marysi jest jeszcze dalekie od tego.
    • misiak38 Re: ANIU NIE UMIERAJ PROSZE!!!!! 02.02.06, 17:23
      hahahahahaha!!! tylko na tyle mnie stać w tej chwili,tak się uśmiałam,że nic
      więcej nie jestem w stanie napisać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka