Gość: funkacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:47 z nudów obejrzałem trzeci odcinek i wydaje mi sie, że jest coraz lepiej. Czy to poziom innych seriali sie obniżył? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: kochaj mnie kochaj - rozkręci się? 16.03.06, 12:22 Obejrzałem wczoraj z braku laku kawałek owego serialu. I nadal mnie irytuje. Konwencja komentowania przez bohaterkę zdarzeń jest dla mnie po prostu nieznośna. Na pytanie zadane w tytule odpowiadam: nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: kochaj mnie kochaj - rozkręci się? 16.03.06, 13:23 > Konwencja komentowania przez bohaterkę zdarzeń jest dla mnie po prostu > nieznośna. > dla mnie byłaby ta konwencka całkiem ciekawa, tylko jak widzę Powierzę gadającą do kamery, to mi się Czesia z Klanu, z jej życiowymi mądrościami przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: kochaj mnie kochaj - rozkręci się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:17 film jak główna bohaterka -SŁABY Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: kochaj mnie kochaj - rozkręci się? 16.03.06, 14:10 Nie widzialam pierwszego odcinka, drugi wydal mi sie calkiem calkiem. Mnie to nic tak nie irytuje, jak te cholerne PERUKI na glowach aktorek. Czy ci ludzie sobie mysla, ze jak babe w krotkich wlosach zobacze, to jej po twarzy nie skojarze?! Przez te peruki, serial jest bardzo nierzeczywisty. Serial punktuje za dobre aktorstow, chocby Zborowskiego i nawet, calkiem fajny scenariusz. Malo scen znad morza i ten serial moglby byc krecony w Kielcach, bo sopockiego klimatu jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonza nie rozkreci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 10:33 chyba, ze zmienia obsade i wywala Powierze Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: kochaj mnie kochaj - rozkręci się? 04.04.06, 12:05 A ja lubie ten serial. Sama nie wiem czemu, ale mam wrazenie, jakbym ogladala serial dla dzieci i mlodziezy. Chociaz mowia tam duzo o seksie i nawet cos tam miedzy soba kombinuja. Serial jest cieply, troszku infantylny, tak naprawde to o niczym, nie tam dramatycznych zwrotow akcji, utrzymany w komediowym kilmacie. Obejrzalam trzy odcinki, mam nadzieje, ze pociagnie dluzej, niz :klinika samotnych serc" Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: kochaj mnie kochaj - rozkręci się? 04.04.06, 20:50 Abstrahując od gry aktorów i ich peruk, to akurat Powierza ma fajną fryzurę w tym filmie. Pierwszy raz nie wygląda jak cipcia tylko w miarę ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 89mika Re: kochaj mnie kochaj - rozkręci się? IP: 217.144.223.* 04.04.06, 22:48 serial w miarę w miarę, jedyny mankament to Anna Powierza, obsadzenie jej w roli głównej bohaterki to totalny błąd, to prawda za bardzo kojarzy się z Czesią z Klanu i nic tego nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: kochaj mnie kochaj - rozkręci się? IP: *.aster.pl 06.04.06, 00:30 Mnie sie z żadna Czesia nie kojarzy, bo nie ogladam seriali typu Klan. Ale ze jest sztuczna to 100$ racji ! Jak zaczela gadac o sexie, to az mi sie slabo robilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
erotumanka Re: kochaj mnie kochaj - rozkręci się? 05.04.06, 12:51 ja już dawno przestałam to oglądać, zirytował mnie na maxa, taki kit wciskany na siłę, nie wiadomo o czym i po co, chyba po prostu musieli zrobić jakiś serial, albo producenci mieli za dużo kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: kochaj mnie kochaj - rozkręci się? IP: *.eranet.pl 06.04.06, 20:04 Postaci strasznie irytujace, ale imho sa tez dobre punkty: - mamusie wszelkie [kazda inna, ale za to realistyczna] - kilka szekspirowskich gagow, ktore faktycznie byly smieszne - oraz postac Drwallusa, za samego nicka brawo;) a aktor niezly. Co do komentowania Powierzy, to sredni pomysl, lepiej zeby lecialy z offu jak w "Cudownych Latach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gradowa peruki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 14:51 no właśnie a propos peruk Sieńczyłło raz ma długi włosy, innym razem krótkie- perukę, ale gra tę samą postać wie ktoś po co tak? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: peruki 07.04.06, 15:26 pewnie lubi nosić perukę. niedługo my też będziemy nosić peruki, bo to stanie się modne ;) i kasa wrzucona w serial przez ich producenta się zwróci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: peruki 09.04.06, 10:09 lilith76 napisała: > pewnie lubi nosić perukę. Albo przeciwnie, chce jak zwykle zamiatac swoja kita na ekranie ;) Przez te dlugie wlosy, jej twarz troche traci. Powinna zmienic fryzure. Nie obejrzalam ostaniego odcinka, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: peruki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.04.06, 11:14 > Nie obejrzalam ostaniego odcinka, szkoda... Niczego nie straciłaś, można się było dowiedzieć , że główna bohaterka przez rok nie miała orgazmu, a nadal sie zastanawia czy zerwać z Darkiem mimo braku wcześniej wymienionego orgazmu i oszukiwania jej;) Odpowiedz Link Zgłoś