Dodaj do ulubionych

GnW (aka DH): Pan z piwnicy, a pan zatrzymany.

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 23:16
Czy mi się wydaje, czy osoba zabrana dziś przez policję nie jest tym samym
mężczyzną, który siedział w piwnicy u Betty? Co jest, to tylko zmiana aktora?
Czy jak? Tamten z piwnicy miał jakąś inną twarz, okrągłą bardziej i inny
nos...

W miarę możliwości prosze o wytłumaczenie sytuacji bez podawania wielkich
spoilerów. ;]
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: GnW (aka DH): Pan z piwnicy, a pan zatrzymany 23.03.06, 23:18
      Gość portalu: poytam napisał(a):

> Czy mi się wydaje, czy osoba zabrana dziś przez policję nie jest tym samym
      > mężczyzną, który siedział w piwnicy u Betty? Co jest, to tylko zmiana aktora?
      > Czy jak? Tamten z piwnicy miał jakąś inną twarz, okrągłą bardziej i inny
      > nos...
      >
      > W miarę możliwości prosze o wytłumaczenie sytuacji bez podawania wielkich
      > spoilerów. ;]

NO własnie mój mąż przed chwilą stwierdził to samo... ja nie zauważyłam...ale
      mąż bardzo spostrzegawczy więć ...coś w tym jest... może nam ktoś wyjaśni???
      Ale ale jeśli wyjaśnienie miałoby popsuć przyjemność oglądania to błagam o
      ostrzeżenie w temacie takiego postu:)))
      pozdrawiam serdecznie
      • michal_82 Re: GnW (aka DH): Pan z piwnicy, a pan zatrzymany 23.03.06, 23:28
        Ja tego nie zauważyłem, ale może macie rację :) Ale wtedy niby czemu Betty
        pokazała mu palcem, że ma być cicho i nic nie mówić?

Zresztą mnie na razie wątek murzyński nudzi, jest prawie całkowicie oderwany od
        reszty i mogłoby go w ogóle nie być.
    • Gość: Andy zmienili aktora IP: *.chello.pl 23.03.06, 23:33
      dobrze zauważyliscie że to inna osoba, ale jedynym tego powodem jest to że
      został zmieniony aktor odgrywający rolę Caleba. z tego co pamiętam to okazało
      się że ten co przez pierwsze odcinki go grał miał jakieś przejścia z prawem i
      został zwolniony przez producentów.
      • Gość: Kama Re: zmienili aktora IP: 213.184.19.* 24.03.06, 06:52
        a ja myślałam, że ona komuś zapłaciła (wynajęła), żeby chronić swojego syna ??
        Ten złapany wyglądał na dużo starszego..?
    • Gość: aga Re: GnW (aka DH): Pan z piwnicy, a pan zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:09
      kurcze a mi sie przysnęło na lotto ;((( i nie wiem co było na koniec
    • lilith76 Re: GnW (aka DH): Pan z piwnicy, a pan zatrzymany 24.03.06, 13:02
      w pierwszej chwili myślałam, że omyłkowo złapali zdrowego syna Betty, ale ten
      stał obok niej. aktor wyraźnie się różni.
      • scoutek Re: GnW (aka DH): Pan z piwnicy, a pan zatrzymany 24.03.06, 14:09
        to dwoch roznych aktorow:
        najpierw niejaki Page Kennedy
        potem Nashawn Kearse
        wzielam to ze strony:
        epguides.com/DesperateHousewives/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka