Dodaj do ulubionych

Wiecie już coś o 3 sezonie?

27.04.06, 18:18
Już kręcą? Są w trakcie? Jak to jest?
No i - KIEDY będą nowe odcinki ?

(jeszcze 2 sezon się nie skończył, a ja JUŻ chcę następne - LOSToholizm ;) )
Obserwuj wątek
    • winnix Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 28.04.06, 08:59
      Na pewno jeszcze nie kręcą, teraz rozpoczęli kręcenie odcinka finałowego jeśli
      dobrze pamiętam.
      Wczoraj czytałam, że kalendarz w przypadku Gotowych na Wszystko wygląda tak:
      zaczynają kręcić sezon na przełomie lipca i sierpnia, kończą na przełomie
      kwietnia i maja. Wnioskuję, że przypadku Losta jest tak samo albo bardzo
      podobnie.
      Jesli chodzi o trzeci sezon to zacznie się trochę później niż zwykle i będzie
      podzielony na dwie części, z racji, że ludziom bardzo się nie podoba
      system "dwa odcinki - trzy tygodnie przerwy". Dlatego chcą zrobić dwie części i
      pomiędzy nimi dłuższą przerwę na powtórki, odcinki specjalne itd.

Jak doczytam coś więcej to dam znać:))
      • ariwederczi Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 28.04.06, 13:33
        winnix ma absolutną rację - z tym, że ja słyszałem o podzieleniu trzeciego
        sezonu na trzy, a nie dwa, pakiety. :)
        • winnix Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 28.04.06, 14:48
          Z tym dzieleniem to chyba jeszcze nie jest na 100% ustalone, bo najpierw widziałam info, że będą dwie części. Potem, jakieś dwa-trzy tygodnie temu widziałam na stronie abc ankietę, czy wolisz tak jak jest teraz, czy na dwa, czy na trzy. Więc chyba sami nie mogą sie zdecydować:)))

Ja tam nie wiem co bym wolała, w sumie takie nieregularne przerwy są wkurzające, chyba łatwiej było by mi znieść dłuższą jedna przerwę niż takie skoki - co się wciągnę, to serwują trzy tygodnie odwyku, podczas którego i tak latam jak dzika po sieci i poluję na spoilery :)))
    • zazulka.1 Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 28.04.06, 19:13
      usycham bez Losta , wy piszecie o 3 sezonie a jak głupia wracam do starych
      odcinków ,bo coś oglądać muszę
      • mmorawski Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 28.04.06, 19:40
        Jak ja cię rozumiem! :D

Słyszałem też taką wersję, że być może 3 seria Lost będzie wyemitowana w 1
        bloku, bez żadnych przerw, ale wtedy emisję zaczęliby od... stycznia!!!
        Nie wiem jak wy, ale ja sobie nie wyobrażam takiej przerwy - od 24 maja do
        końca roku!!!! ;(( Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie.
      • xanaka Skąd ja to znam! ;) 29.04.06, 13:55
        O tak! Ja też!
        Ale ja mam inną manię - oglądam tą kilkusekundową zapowiedź do nowego odcinka
        raz dziennie codziennie :P:P A teraz ściągnęłam nową zapowiedź! Aaa! Niedługo
        obejrzę cały odcinek za zapowiedziach samych :P:P

Pozdrawiam!
        LOSToholicy - łączmy się ;)
        • mmorawski Re: Skąd ja to znam! ;) 29.04.06, 14:40
          Mowisz o kanadyjskiej zapowiedzi? :)

Tez ją sciagnalem i juz kilka razy obejrzalem. Podobno jest tez nowa
          amerykanska (z ABC), ale poki co nie wiem skad mozna ja sciagnac. ://

Jezu, strasznie sie czuje, cierpie na zespol odstawienny. :/ Jeszcze jakies 120
          godzin.. :|
          • tomek121 LOSTOHOLIZM 30.04.06, 11:51
            ha! juz wcale nie tak długo do 2x20, 2x19 to miała byc cisza przed burzą... <oj się będzie działo> ;];D wg. mnie 3 sezon najwygodniej było by oglądać z trzema średnimi przerwami, albo wszystkie odcinki jednego dnia ;];D ja w przerwach LOST zastępuje sobie innymi serialami: ReGenesis, Prison Break, 24 i jakoś to leci... ale jak czegoś nie obejże to głupieje, to juz jest SERIALOHOLIZM!! A wy co jeszcze oglądacie??
            • lolik2 własnie wczoraj 08.05.06, 08:29
              ściągnęłam sobie 1 odcinek Prison Break. Bardzo mi się podoba, zaczynam zasysać resztę! :)
              mam tylko wątpliwości co do aktora grajacego tego gościa, co go maja zabić (nie znam jeszcze imion bohaterów...). Widziałam go nie tak dawno w ostatniej cześci Blade i on był tam tak okropny, że jak go teraz widzę, to mi się śmiac chce. No ale może tu bedzie lepszy. :)
              • tomek121 Prison Break 08.05.06, 14:11
                Serial jest naprawde świetny, super kręcony, fabuła może się wydawac oklepana ale naprawde każdy odcinek nieźle zaskakuje... Gra aktorów też wydaje mi się bardzo dobra ;];D tzlko troche mi szkoda, że do końca sezonu zostały 2 odcinki... Gorąco polecam ten serial!! No i jk by ktos chciał to mogę ponagrywać i przesłać wszystkie odcinki które do tej pory się pojawiły, albo powymieniać się serialami;];D
                • lolik2 Re: Prison Break 09.05.06, 07:51
                  wczoraj obejrzałam jeszcze 2 kolejne odcinki - juz się nie mogę doczekac następnych. Ściągnięte mam juz wszystkie (znaczy 20) i tylko nie wiem, kiedy znajdę na nie czas... :(
                  coraz bardziej mi sie podoba!
    • horrible.young.girl Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 30.04.06, 12:50
      Skąd to znam :) Oprócz LOST raz w tygodniu mam dawkę "Gotowych na wszystko".
      Od niedawna zaczęłam Prison Break, żeby sprawdzić, czy słusznie stawiany jest
      na równi z Lostami. Chyba słusznie.
      W międzyczasie oglądam nieśmiertelne stare odcinki Lostów.
      Ach, te nałogi...
      • mmorawski Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 30.04.06, 13:39
        Ja niestety (a moze na szczescie) nie ogladam zadnych innych seriali poza
        LOSTem z obawy, ze sie wciagne, a nie mam na to czasu. :) Wystaczy mi
        uzaleznienie od 1 serialu. :> Jeszcze tylko 4 dni... :))))
    • ariwederczi Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 02.05.06, 21:33
      Wszystkim, którzy ciężko znoszą przerwy w LOST (łagodne - tygodniowe między
      odcinkami, ostre - kilkutygodniowe między odcinkami, śmiertelne -
      kilkumiesięczne między sezonami), polecam następujące seriale:
      -> "24"
      -> "Prison Break"
      -> "Commander in Chief"
      -> "Alias"
      • mmorawski Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 02.05.06, 22:35
        Moja desperacja dziś sięga zenitu - oglądam sobie wyrywkowo 1 serię... (jeszcze
        jakies 36 godzin). Źle ze mną, chyba powinienem się leczyć... :
        (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka