xanaka 27.04.06, 18:18 Już kręcą? Są w trakcie? Jak to jest? No i - KIEDY będą nowe odcinki ? (jeszcze 2 sezon się nie skończył, a ja JUŻ chcę następne - LOSToholizm ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winnix Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 28.04.06, 08:59 Na pewno jeszcze nie kręcą, teraz rozpoczęli kręcenie odcinka finałowego jeśli dobrze pamiętam. Wczoraj czytałam, że kalendarz w przypadku Gotowych na Wszystko wygląda tak: zaczynają kręcić sezon na przełomie lipca i sierpnia, kończą na przełomie kwietnia i maja. Wnioskuję, że przypadku Losta jest tak samo albo bardzo podobnie. Jesli chodzi o trzeci sezon to zacznie się trochę później niż zwykle i będzie podzielony na dwie części, z racji, że ludziom bardzo się nie podoba system "dwa odcinki - trzy tygodnie przerwy". Dlatego chcą zrobić dwie części i pomiędzy nimi dłuższą przerwę na powtórki, odcinki specjalne itd. Jak doczytam coś więcej to dam znać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 28.04.06, 13:33 winnix ma absolutną rację - z tym, że ja słyszałem o podzieleniu trzeciego sezonu na trzy, a nie dwa, pakiety. :) Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 28.04.06, 14:48 Z tym dzieleniem to chyba jeszcze nie jest na 100% ustalone, bo najpierw widziałam info, że będą dwie części. Potem, jakieś dwa-trzy tygodnie temu widziałam na stronie abc ankietę, czy wolisz tak jak jest teraz, czy na dwa, czy na trzy. Więc chyba sami nie mogą sie zdecydować:))) Ja tam nie wiem co bym wolała, w sumie takie nieregularne przerwy są wkurzające, chyba łatwiej było by mi znieść dłuższą jedna przerwę niż takie skoki - co się wciągnę, to serwują trzy tygodnie odwyku, podczas którego i tak latam jak dzika po sieci i poluję na spoilery :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zazulka.1 Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 28.04.06, 19:13 usycham bez Losta , wy piszecie o 3 sezonie a jak głupia wracam do starych odcinków ,bo coś oglądać muszę Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 28.04.06, 19:40 Jak ja cię rozumiem! :D Słyszałem też taką wersję, że być może 3 seria Lost będzie wyemitowana w 1 bloku, bez żadnych przerw, ale wtedy emisję zaczęliby od... stycznia!!! Nie wiem jak wy, ale ja sobie nie wyobrażam takiej przerwy - od 24 maja do końca roku!!!! ;(( Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Skąd ja to znam! ;) 29.04.06, 13:55 O tak! Ja też! Ale ja mam inną manię - oglądam tą kilkusekundową zapowiedź do nowego odcinka raz dziennie codziennie :P:P A teraz ściągnęłam nową zapowiedź! Aaa! Niedługo obejrzę cały odcinek za zapowiedziach samych :P:P Pozdrawiam! LOSToholicy - łączmy się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Skąd ja to znam! ;) 29.04.06, 14:40 Mowisz o kanadyjskiej zapowiedzi? :) Tez ją sciagnalem i juz kilka razy obejrzalem. Podobno jest tez nowa amerykanska (z ABC), ale poki co nie wiem skad mozna ja sciagnac. :// Jezu, strasznie sie czuje, cierpie na zespol odstawienny. :/ Jeszcze jakies 120 godzin.. :| Odpowiedz Link Zgłoś
tomek121 LOSTOHOLIZM 30.04.06, 11:51 ha! juz wcale nie tak długo do 2x20, 2x19 to miała byc cisza przed burzą... <oj się będzie działo> ;];D wg. mnie 3 sezon najwygodniej było by oglądać z trzema średnimi przerwami, albo wszystkie odcinki jednego dnia ;];D ja w przerwach LOST zastępuje sobie innymi serialami: ReGenesis, Prison Break, 24 i jakoś to leci... ale jak czegoś nie obejże to głupieje, to juz jest SERIALOHOLIZM!! A wy co jeszcze oglądacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 własnie wczoraj 08.05.06, 08:29 ściągnęłam sobie 1 odcinek Prison Break. Bardzo mi się podoba, zaczynam zasysać resztę! :) mam tylko wątpliwości co do aktora grajacego tego gościa, co go maja zabić (nie znam jeszcze imion bohaterów...). Widziałam go nie tak dawno w ostatniej cześci Blade i on był tam tak okropny, że jak go teraz widzę, to mi się śmiac chce. No ale może tu bedzie lepszy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek121 Prison Break 08.05.06, 14:11 Serial jest naprawde świetny, super kręcony, fabuła może się wydawac oklepana ale naprawde każdy odcinek nieźle zaskakuje... Gra aktorów też wydaje mi się bardzo dobra ;];D tzlko troche mi szkoda, że do końca sezonu zostały 2 odcinki... Gorąco polecam ten serial!! No i jk by ktos chciał to mogę ponagrywać i przesłać wszystkie odcinki które do tej pory się pojawiły, albo powymieniać się serialami;];D Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 Re: Prison Break 09.05.06, 07:51 wczoraj obejrzałam jeszcze 2 kolejne odcinki - juz się nie mogę doczekac następnych. Ściągnięte mam juz wszystkie (znaczy 20) i tylko nie wiem, kiedy znajdę na nie czas... :( coraz bardziej mi sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
horrible.young.girl Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 30.04.06, 12:50 Skąd to znam :) Oprócz LOST raz w tygodniu mam dawkę "Gotowych na wszystko". Od niedawna zaczęłam Prison Break, żeby sprawdzić, czy słusznie stawiany jest na równi z Lostami. Chyba słusznie. W międzyczasie oglądam nieśmiertelne stare odcinki Lostów. Ach, te nałogi... Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 30.04.06, 13:39 Ja niestety (a moze na szczescie) nie ogladam zadnych innych seriali poza LOSTem z obawy, ze sie wciagne, a nie mam na to czasu. :) Wystaczy mi uzaleznienie od 1 serialu. :> Jeszcze tylko 4 dni... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 02.05.06, 21:33 Wszystkim, którzy ciężko znoszą przerwy w LOST (łagodne - tygodniowe między odcinkami, ostre - kilkutygodniowe między odcinkami, śmiertelne - kilkumiesięczne między sezonami), polecam następujące seriale: -> "24" -> "Prison Break" -> "Commander in Chief" -> "Alias" Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Wiecie już coś o 3 sezonie? 02.05.06, 22:35 Moja desperacja dziś sięga zenitu - oglądam sobie wyrywkowo 1 serię... (jeszcze jakies 36 godzin). Źle ze mną, chyba powinienem się leczyć... : ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś