chrum2 29.06.06, 13:23 Buuuuu. Przespałam wczorajszy docinek w TVN-nie. Czy ktos mi powie, co to za tajemnicze zdjęcie Lisy i co się z tym wiąże?? Z góry dzięki, bo to chyba ostatni odcinek serii i pozostałabym taka niedoinformowana. Pozdr, chrum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: pytanie - 6 stóp pod ziemią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:35 a ja przespalem od pierwszego bloku reklamowego, ale i poczatek bardzo mgliscie pameitam, najwyrazniej juz mnie sen zabieral na wczasy :/ dolaczam sie do prosby o zrelacjonowanie odcinka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: pytanie - 6 stóp pod ziemią 29.06.06, 13:44 okazało się, że mąż Ruth ma wizje katastroficzne, wyimaginowaną kobietę, z którą rozmawia, sprzecza się i która mu wmawia, że świat idzie ku zagładzie i śmierć jest kwestią czasu. dlatego zamiszkał w schronie przeciwatomowym i nie chce się z niego ruszyć. wcześniej oboje spotkali się z jego córką, która - gdy był w toalecie - pytała Ruth, czy ojciec dobrze się czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: pytanie - 6 stóp pod ziemią 29.06.06, 13:46 > a ja przespalem od pierwszego bloku reklamowego ja wykorzystałam drugi blok reklamowy na krótką drzemkę i umknęlo mi kilka minut filmu :D to jakiś absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: pytanie - 6 stóp pod ziemią 29.06.06, 13:40 oglądałam przysypiając. zdjęcie Nat znalazł w książce, którą siostrzenica Lisy pożyczyła jego bratu. Lisa była na tej samej plaży, podobnie ubrana (?) jak w dniu zaginięcia. Nat pojechał do jej siostry i natrafił tam na jej męża. okazało się, że Lisa kiedyś miała romans ze szwagrem. Nat zarzucił mu, że zabił Lisę. w trakcie rozmowy okazało się, że wszystkiemu przysłuchuje się załamana siostra Lisy. szwagier wyciągnął z szuflady pistolet, wpakował sobie do ust i nacisnął spust. strasznie mi to Almodovarem pachniało albo ja za bardzo przysypiałam :) nadal chyba nie wiadomo jak i dlaczego zginęła Lisa, ale wiadomo że nie była kryształowa. efektem tego spotkania było to, że Nat oświadczył się Brendzie i chce mieć z nią dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet a od 4 lipca... 30.06.06, 08:57 ... zaczyna się kolejna seria! na HBO :D opowiadać Wam, czy będziecie czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: a od 4 lipca... 30.06.06, 15:04 gdyby to miało ode mnie zależeć, to lepiej komuś na prov, albo napisać w temacie wątku, że to spoiler :) Odpowiedz Link Zgłoś