babka71 23.08.06, 11:41 juz nie moge sie doczekać drugiego odcinka nowej serii..wciąga jak narkotyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babka71 Re: Ogladałam wczoraj..hmnnn 23.08.06, 13:12 jakim cudem Weronica zadzwoniła na komórkę?? ..zbiegowie mają komórki? Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Ogladałam wczoraj..hmnnn 23.08.06, 13:51 O, proszę, wykryłaś kolejne niedociągnięcie. :) A jeśli naprawdę mają komórki, to może się sprawdzić teoria, że te kropki, które Michael zostawił na łabędziu to zaszyfrowany numer telefonu. :] Tylko skąd V. miała numer? :] Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_sa Re: Ogladałam wczoraj..hmnnn 23.08.06, 14:14 a nie bylo tak ze to Linc zadzwonil do Veroniki? Komorke pewnie przezorny Michael mial w kieszeni spodni, tych co z grobu wyciagnal. Te kropki rzeczywiscie moga cos znaczyc. Ciekawe czy Sara sobie poradzi z rozwiazaniem zagadki. Moze to jakis adres gdzie sie maja spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski szyfr 23.08.06, 14:22 To zdecydowanie coś znaczy. :) Można się przyjrzeć. :) To nie jest mors ani Braille. static.flickr.com/67/222305685_061f28e027_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_sa Re: szyfr 23.08.06, 14:35 no tak, to z pewnoscia cos znaczy. Bardzo jestem ciekawa co. Jakies typy co do tresci szyfru i sposobu rozwiazania? Odpowiedz Link Zgłoś
olusimama Re: szyfr 24.08.06, 11:38 To nie moze byc mors, bo to by było za proste. Scofield jest zbyt inteligentny i przebiegły, zeby szyfrowac wiadomość w sposób prosty do odczytania dla kazdego. To musi byc coś co tylko Sara potrafi zrozumieć. Tak myślę. A nawet jeśli to mors czy coś podbnego to po odczytaniu nadal wiadomośc bedzie jasna jedynie dla Sary. No i on ją kocha, to jasne. :-) gdyby wiedział, co sie z nia stało, że zaćpala i mało nie umarła myśląc, ze ją wykorzystał, to by chyba sobie w łeb strzelił, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
lukjach Re: Ogladałam wczoraj..hmnnn 23.08.06, 15:14 Linc sam zadzwonil do Veroniki, a maja komorki pre-paid, Scolfield mial je w plecaku razem z paszportami czy kluczykami:-) proste Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Ogladałam wczoraj..hmnnn 23.08.06, 15:19 a widzisz..proste dzieki obejrze jeszcze raz po raz trzeci.. p.s a macie napisy po polsku?? bo ja mam Odpowiedz Link Zgłoś
marok Re: Ogladałam wczoraj..hmnnn 30.08.06, 14:34 No wlasnie to Linc dzwonil do V z prepaida, bo Veronika nie mogla przekrecic do niego gdyz wszystkie rozmowy z tajemniczego domu w Montanie sa przekierowywanie i przechwytywane przez sily specjalne pani prezydent. Ciekawe ze to przechwytywanie dziala tylko w jedna strone tzn. z domu na zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś