komunikatywny 11.10.06, 11:31 Mój typ: Roman Hoffer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koko Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:30 Konrad-ex ziec dykielowej; Leszek taryfiarz z cala rodzina-dobrze ze scenarzysci gdzies ich pognali a z obecnie grajacych starsza corka tych nowych nie wiem jak im tam-jak dzikus jakis z buszu w dodatku wyglada starzej od matki A kolega ma wrecz awersje do Filipa-mi tam on nie przeszkadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 11.10.06, 12:57 Adam, ukochany Weroniki i jego ojciec - obaj ten sam typ urody: podchmielony żigolo na dancingu. Krytyk literacki - typ podobny do poprzednich, ale inny środkami wyrazu, nie wiem jakim cudem można się złapać na jego teksty, przecież on cały mówi "przelecę cię, a potem się zobaczy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 13:34 Oj tak, ten cały Piotr jest obleśny i zakłamany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 14:32 Adam +ojciec Adama- do tego stopnia ze jak sie pokazuja przelaczam -zwlaszcza ten ojciec jaki on jest oblesny fuuuuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia669 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.tktelekom.pl 11.10.06, 14:42 Piotr jest straszny, niedosc ze brzydki to jeszcze sposob bycia mnie odraza , jak oni mogli wziac teego aktora do roli zigolaka fujj a Romana bardzo lubie:) narzeczony wroniki ma dziwne usta jakby pil przez slomke:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 11.10.06, 14:49 > narzeczony wroniki ma dziwne usta jakby pil przez slomke:)))) Albo starał się wsunąć tam kobiecego sutka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kej si Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.chello.pl 11.10.06, 15:03 albo męskiego Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 11.10.06, 15:04 kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspolny Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:03 rozlazły pan Włodek i ojciec Adama Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 11.10.06, 21:46 tak. po zastanowieniu dodam jeszcze tego pana wlodka i cala ta rodzinke marka kuzyna ewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaja77 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.starnettelecom.pl 11.10.06, 22:22 1. Małgosia - czy ona się kiedyś uśmiecha? 2. Zrzędzący Włodek i jego upierdliwa żona. 3. Maks. Poza tym chciałabym się dowiedzieć jakim cudem Basia stała się dziennikarką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:08 oj, a Ty nie wiesz, że w Polsce to dziennikarzem może być każdy? Wystarczy nikła umijętność klecenia zdań. Pewnie pisze do Metra albo Faktu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 12.10.06, 16:07 Fakt, będąc wolnym strzelcem i tolerując opóźnienia w płatnościach (albo ich kompletny w końcu brak) można sobie zrobić niezły dorobek dziennikarski :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 12.10.06, 19:50 Michał Brzozowski i ten Adam od Weroniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamisia Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.10.06, 21:40 Dziwne, nikt tu nie lubi tego serialu [sugeruję się tytułem] a jakoś wszyscy znają bohaterów ;) Mnie się zdarza obejrzeć jakis odcinek raz na miesiac, nawet mi sie podoba, a jednak nie kojarze zadnej z tych postaci :D No, moze kilku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komunikatywny Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 13.10.06, 11:55 Kamisia czy jak ci tam bylo ja ogladam ten serial baaardzo sporadycznie i glownie z nudow. Jesli 4 odcinki w calosci zobacze w miesiacu to jest cud. Nie trzeba ogladac codziennie zeby wiedziec, co sie dzieje. Akcja baardzo powili sie rozwija. A na Durnej jest w zwiazku z przekrecaniem na tym forum nazw innych seriali. Skoro sa M jak mdlosci to jest i Na Durnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:14 Nie lubię Kingi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:37 Oj tak, macie rację - Piotr jest najobleśniejszy ze wszystkich, bleeeee... A zaraz po nim wieśniak Wiesiek + brat Żanety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 03:18 1. Michał Nalanogęby 2. Kinga - nie wiem, czy aktorka jest kiepska, czy rola tak pisana. Leci na jednej tonacji, jakby z wyrzutem, albo prosząco, dla ucha nieznośna. 3. Zimiński, ło matko, mogłabym go zabić, nic mi nie zrobił, ale patrzeć nie mogę 4. Iza przez to wieczne wysiadywanie na kanapie i pledzik (do pani Korcz nic nie mam!) 5. Obie córki-szczurki Zimińskich. Fatalne. 6. Niegdyś Damięcka, nie pamiętam jak się zwała w serialu...niech mi ktoś przypomni! 7. Ziębowa w legginsach i farmerskich koszulach męża. Ząbki porcelanowe, zrobiła sobie, obejrzyjcie stare filmy, zupełnie inna szczęka. I cały czas dwa tony: ten z pretensją i dobrej, starej wróżki. A przecież to dobra aktorka była... 8. Kiedyś była jakaś kandydatka na flamę Grzegorza, Beatka bodajże, takie straszne giry miała, też mi działała na nerwy 9. Ojciec Adama. Miałam lepsze zdanie o Alaborskim 10. Żona Zimińskiego, jakaś taka wybladzona... Już nie oglądam czas jakiś, bo za dużo mnie tam drażni. I śmieszy. Brak im pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 14.10.06, 08:41 Kinga. Marysia i Władek Roman i Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 14.10.06, 14:49 goska, polonistka wyciagnieta z kolka rozancowego, jej sliski narzeczony, ojciec adama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 16:23 Adam i Igor, ten ostatni wygląda jakby zaczął nadużywać, jakiś obrzęknięty na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
behemot87 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 14.10.06, 18:02 1. Filip 2. Adam z ojcem 3. ś.p Ania - dziewczyna Ygora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamisia Do komunikatywnego IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.10.06, 23:31 A czy ja mówie, ze nie wiem o co tam chodzi? :/ Tylko, ze nie znam postaci, bo zdecydowanie za rzadko ogladam. I "czy jak ci tam bylo" mogles sobie darowac, bo eleganckie to to nie bylo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 15.10.06, 13:53 Ola Zimińska - jej fatalna grzywka, obecnie przycięta na bok, koszmarek! + jej sposób mówienia działa mi na nerwy, m.in. idiotyczne zaciskanie warg. Tomuś Nowak - beznadzieja totalna. Matka Żanety - ponura, czarna noc, wiecznie nadęta, obrażona. Makabra! Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 17.10.06, 11:42 rodzina z dwiema córkami, przyjechali do stolycy jakis czas temu (nie mam pojęcia, jak mają na imię), z naciskiem na panią domu. może scenarzyści rozważyliby jakiś wypadek z tą panią w roli głównej, kilka(dziesiąt) odcinków żałoby i byłoby po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja----as Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.10.06, 14:21 Ania - mie żyjąca dziewczyna Igora Monika - córka Ziębów, żygać mi sie chce jak ją widzę Piotr - narzeczony Gosi - j.w Danuta Zimińska - j.w Brat Żanetki Ojciec Adama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:58 Ewa brzydula Matylda równie piekna jak jej imię Marta słodka az się rzygać chce Michał j.w. Kinga w przy dużych koszulach Weronika o pięknych oczach bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.10.06, 13:08 Kingo nosi obszerne koszule bo jest w ciąży przecież ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecea Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.it-net.pl 20.10.06, 16:44 Kinga, bo sie tak trzesie nad tym rafalkiem jak nad tygodniowym dzieckiem Malgosia, bo taka strasznie ulozona, naturalna (danusia byla zachwycona jej makijazem jak sobie rzesy pomalowala :/) no i oblesny Piotrus i stary roztocki Odpowiedz Link Zgłoś
tingavinga Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 20.10.06, 18:23 Piotr-jego uroda wskazuje ze ma jakies niecne zamiary Ewa -marudzaca wiecznie-czy ktos widzial aby ona sie usmiechała kiedykolwiek przy wypowiadaniu roznych kwestii w tym serialu? ja nigdy! Igor, nie lubie go od zawsze Matylda-straszydlo.Dobrze ze ja poslali do stanow. Poza tym wydaje mi sie ze dialogi sa bardzo sztuczne, sztywne, szczegolnie dzieci i nastolatkow roznych wiekowo. Odpowiedz Link Zgłoś