Dodaj do ulubionych

Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typujmy!

11.10.06, 11:31
Mój typ: Roman Hoffer
Obserwuj wątek
    • Gość: Koko Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:30
      Konrad-ex ziec dykielowej; Leszek taryfiarz z cala rodzina-dobrze ze
      scenarzysci gdzies ich pognali a z obecnie grajacych starsza corka tych nowych
      nie wiem jak im tam-jak dzikus jakis z buszu w dodatku wyglada starzej od matki
      A kolega ma wrecz awersje do Filipa-mi tam on nie przeszkadza:)
    • lilith76 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 11.10.06, 12:57
      Adam, ukochany Weroniki i jego ojciec - obaj ten sam typ urody: podchmielony żigolo na dancingu.
      Krytyk literacki - typ podobny do poprzednich, ale inny środkami wyrazu, nie wiem jakim cudem można się złapać na jego teksty, przecież on cały mówi "przelecę cię, a potem się zobaczy" ;)
      • Gość: Olga Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 13:34
        Oj tak, ten cały Piotr jest obleśny i zakłamany.
    • Gość: ania Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 14:32
      Adam +ojciec Adama- do tego stopnia ze jak sie pokazuja przelaczam -zwlaszcza
      ten ojciec jaki on jest oblesny fuuuuj.
      • Gość: dzidzia669 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.tktelekom.pl 11.10.06, 14:42
        Piotr jest straszny, niedosc ze brzydki to jeszcze sposob bycia mnie odraza ,
        jak oni mogli wziac teego aktora do roli zigolaka fujj a Romana bardzo lubie:)
        narzeczony wroniki ma dziwne usta jakby pil przez slomke:))))
        • lilith76 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 11.10.06, 14:49
          > narzeczony wroniki ma dziwne usta jakby pil przez slomke:))))

Albo starał się wsunąć tam kobiecego sutka ;D
          • Gość: kej si Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.chello.pl 11.10.06, 15:03
            albo męskiego
    • cioccolato_bianco Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 11.10.06, 15:04
      kamil
      • Gość: wspolny Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:03
        rozlazły pan Włodek i ojciec Adama
        • cioccolato_bianco Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 11.10.06, 21:46
          tak. po zastanowieniu dodam jeszcze tego pana wlodka i cala ta rodzinke marka
          kuzyna ewy
    • Gość: papaja77 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.starnettelecom.pl 11.10.06, 22:22
      1. Małgosia - czy ona się kiedyś uśmiecha?
      2. Zrzędzący Włodek i jego upierdliwa żona.
      3. Maks.

Poza tym chciałabym się dowiedzieć jakim cudem Basia stała się dziennikarką?
      • Gość: ulka Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:08
        oj, a Ty nie wiesz, że w Polsce to dziennikarzem może być każdy? Wystarczy
        nikła umijętność klecenia zdań. Pewnie pisze do Metra albo Faktu ;)
        • lilith76 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 12.10.06, 16:07
          Fakt, będąc wolnym strzelcem i tolerując opóźnienia w płatnościach (albo ich kompletny w końcu brak) można sobie zrobić niezły dorobek dziennikarski :)
    • misiak38 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 12.10.06, 19:50
      Michał Brzozowski i ten Adam od Weroniki
      • Gość: Kamisia Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.10.06, 21:40
        Dziwne, nikt tu nie lubi tego serialu [sugeruję się tytułem] a jakoś wszyscy
        znają bohaterów ;) Mnie się zdarza obejrzeć jakis odcinek raz na miesiac, nawet
        mi sie podoba, a jednak nie kojarze zadnej z tych postaci :D No, moze kilku ;)
        • komunikatywny Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 13.10.06, 11:55
          Kamisia czy jak ci tam bylo ja ogladam ten serial baaardzo sporadycznie i
          glownie z nudow. Jesli 4 odcinki w calosci zobacze w miesiacu to jest cud. Nie
          trzeba ogladac codziennie zeby wiedziec, co sie dzieje. Akcja baardzo powili
          sie rozwija. A na Durnej jest w zwiazku z przekrecaniem na tym forum nazw
          innych seriali. Skoro sa M jak mdlosci to jest i Na Durnej.
          • Gość: ja Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:14
            Nie lubię Kingi.
    • Gość: Olga Obleśny Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:24
    • Gość: iza Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:37
      Oj tak, macie rację - Piotr jest najobleśniejszy ze wszystkich, bleeeee... A
      zaraz po nim wieśniak Wiesiek + brat Żanety.
      • Gość: :) Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 03:18
        1. Michał Nalanogęby
        2. Kinga - nie wiem, czy aktorka jest kiepska, czy rola tak pisana. Leci na jednej tonacji, jakby z wyrzutem, albo prosząco, dla ucha nieznośna.
        3. Zimiński, ło matko, mogłabym go zabić, nic mi nie zrobił, ale patrzeć nie mogę
        4. Iza przez to wieczne wysiadywanie na kanapie i pledzik (do pani Korcz nic nie mam!)
        5. Obie córki-szczurki Zimińskich. Fatalne.
        6. Niegdyś Damięcka, nie pamiętam jak się zwała w serialu...niech mi ktoś przypomni!
        7. Ziębowa w legginsach i farmerskich koszulach męża. Ząbki porcelanowe, zrobiła sobie, obejrzyjcie stare filmy, zupełnie inna szczęka. I cały czas dwa tony: ten z pretensją i dobrej, starej wróżki. A przecież to dobra aktorka była...
        8. Kiedyś była jakaś kandydatka na flamę Grzegorza, Beatka bodajże, takie straszne giry miała, też mi działała na nerwy
        9. Ojciec Adama. Miałam lepsze zdanie o Alaborskim
        10. Żona Zimińskiego, jakaś taka wybladzona...

Już nie oglądam czas jakiś, bo za dużo mnie tam drażni. I śmieszy. Brak im pomysłów.
        • alex_koz Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 14.10.06, 08:41
          Kinga.
          Marysia i Władek
          Roman i Ewa
          • pump_it_up Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 14.10.06, 14:49
            goska, polonistka wyciagnieta z kolka rozancowego, jej sliski narzeczony,
            ojciec adama.
    • Gość: Sylwia Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 16:23
      Adam i Igor, ten ostatni wygląda jakby zaczął nadużywać, jakiś obrzęknięty na
      twarzy
      • behemot87 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 14.10.06, 18:02
        1. Filip
        2. Adam z ojcem
        3. ś.p Ania - dziewczyna Ygora
        • Gość: Kamisia Do komunikatywnego IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.10.06, 23:31
          A czy ja mówie, ze nie wiem o co tam chodzi? :/ Tylko, ze nie znam postaci, bo
          zdecydowanie za rzadko ogladam. I "czy jak ci tam bylo" mogles sobie darowac, bo
          eleganckie to to nie bylo :/
    • iza232 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 15.10.06, 13:53
      Ola Zimińska - jej fatalna grzywka, obecnie przycięta na bok, koszmarek! + jej
      sposób mówienia działa mi na nerwy, m.in. idiotyczne zaciskanie warg.
      Tomuś Nowak - beznadzieja totalna.
      Matka Żanety - ponura, czarna noc, wiecznie nadęta, obrażona. Makabra!
    • jowita771 Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 17.10.06, 11:42
      rodzina z dwiema córkami, przyjechali do stolycy jakis czas temu (nie mam
      pojęcia, jak mają na imię), z naciskiem na panią domu. może scenarzyści
      rozważyliby jakiś wypadek z tą panią w roli głównej, kilka(dziesiąt) odcinków
      żałoby i byłoby po krzyku.
      • Gość: ja----as Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.10.06, 14:21
        Ania - mie żyjąca dziewczyna Igora
        Monika - córka Ziębów, żygać mi sie chce jak ją widzę
        Piotr - narzeczony Gosi - j.w
        Danuta Zimińska - j.w
        Brat Żanetki
        Ojciec Adama
    • Gość: apsik Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:58
      Ewa brzydula
      Matylda równie piekna jak jej imię
      Marta słodka az się rzygać chce
      Michał j.w.
      Kinga w przy dużych koszulach
      Weronika o pięknych oczach
      bleee
      • Gość: a Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.10.06, 13:08
        Kingo nosi obszerne koszule bo jest w ciąży przecież ;)
      • Gość: cecea Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj IP: *.it-net.pl 20.10.06, 16:44
        Kinga, bo sie tak trzesie nad tym rafalkiem jak nad tygodniowym dzieckiem
        Malgosia, bo taka strasznie ulozona, naturalna (danusia byla zachwycona jej
        makijazem jak sobie rzesy pomalowala :/)
        no i oblesny Piotrus i stary roztocki
        • tingavinga Re: Wasza znienawidzona postać w Na Durnej- typuj 20.10.06, 18:23
          Piotr-jego uroda wskazuje ze ma jakies niecne zamiary
          Ewa -marudzaca wiecznie-czy ktos widzial aby ona sie usmiechała kiedykolwiek
          przy wypowiadaniu roznych kwestii w tym serialu? ja nigdy!
          Igor, nie lubie go od zawsze
          Matylda-straszydlo.Dobrze ze ja poslali do stanow.

Poza tym wydaje mi sie ze dialogi sa bardzo sztuczne, sztywne, szczegolnie
          dzieci i nastolatkow roznych wiekowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka