Dodaj do ulubionych

Kozuchowska=beznadziejna aktorka

02.11.06, 08:22
Patrzec na ta kobite nie moge. Te szalencze ataki zazdrosci, a potem
wieszanie sie po Marku. No po prostu na wymioty sie czlowiekowi zbiera. Nie
wiem dlaczego media kreuja ja na taka wielka aktorke i pieknosc. Jaka jest
kazdy widzi od paru lat w MjM. Jak dla mnie sztucznie promowana przecietnosc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Kozuchowska=beznadziejna aktorka IP: 193.151.48.* 02.11.06, 11:48
      Rozumiem, ze z Ciebie jest genialna aktorka i wkrótce przyćmisz wszystkie
      Jandy, Kondratów, Gajosów i innych. Czekamy.
      • Gość: waldek Re: Kozuchowska=beznadziejna aktorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:57
        A co ma piernik do wiatraka, bo nie bardzo rozumiem?? Czyzby odezwala sie
        Malgosia Kozuchowska?? Kazdy ma prawo oceniac gre aktorow, sami aktorzy zdaja
        sobie z tego sprawe hehe. Obronca sie wielki znalazl.
        • Gość: Ja Re: Kozuchowska IP: 193.151.48.* 02.11.06, 13:57
          He he, no znalazł sie. Samemu trzeba być najpierw w czymś dobrym żeby móc
          krytykować. Krytykantka się znalazła. he he.
          • Gość: Tablo1 Re: Kozuchowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:41
            A co ty jej tak bronisz zażarcie? Mama? Małgosia? Mnie tez sie ta baba nie
            podoba. Chudy wieszak, blady i nieapetyczny. O aktorstwie nie wspomnę, bo
            oprócz wielkiej roli Hani w MjM, żadne inne jej dokonania artystyczne nie
            przychodzą mi do głowy.
            • Gość: Ja Re: Kozuchowska IP: 193.151.48.* 02.11.06, 14:52
              Preababka.A nie mogę? Jesli nie pamietasz dokonań filmowych to z chęcią
              przypomne. Głowne role w 2 częściach Kilerów oraz filmach Wtorek, Zróbmy sobie
              wnuka i w komedii Dlaczego nie! która do kin wejdzie w lutym. Inni nawet tym
              nie mogą sie pochwalić.
              • Gość: Tablo1 Re: Kozuchowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:59
                Wyluzuj!! Mnie się nie podoba ani gra tej pani, ani to jak wyglada. A jej
                osiągnięcia zawodowe rzeczywiście imponujące ;D. jakoś mnie nie przekonałaś.
                Pozdrawiam
              • pomme Re: Kozuchowska 02.11.06, 15:14
                jeszcze w Komorniku
                niestety tez przecietnie
              • rozmowy_kontrolowane Re: Kozuchowska 02.11.06, 16:00
                Gość portalu: Ja napisał(a):

> Preababka.A nie mogę? Jesli nie pamietasz dokonań filmowych to z chęcią
                > przypomne. Głowne role w 2 częściach Kilerów oraz filmach Wtorek, Zróbmy
                sobie
                > wnuka i w komedii Dlaczego nie! która do kin wejdzie w lutym. Inni nawet tym
                > nie mogą sie pochwalić.

Nie jest to kino wysokiej klasy, prawda?
                Ale i tak wolę Kożuchowską, niż Cielecką. To dopiero kołek:)
                • annajustyna Re: Kozuchowska 02.11.06, 16:22
                  I jeszcze "Ptaszka"...Pieknie spiewa, uroda b. przecietna (nic nie mam
                  przeciwko, to a propos lansowania p. Malgosi na pieknosc), b. irytujacy glow,
                  zrezsta nie tylko ona: p. Dominika Figurska tez nie lepsza...
                  • rozmowy_kontrolowane Re: Kozuchowska 02.11.06, 16:37
                    Gdyby zrobić porządny przegląd umiejętności aktorskich w MJM, to okaże się, że
                    nie ma dobrych aktorów w tym najpopularniejszym w Polsce serialu.
                    • stephen_s Re: Kozuchowska 02.11.06, 16:44
                      Czy ja wiem? Pyrkosz to chyba aktor z pewnym dorobkiem... A Gonera,
                      Poniedziałek, Maciej Kozłowski - też chyba nie są tacy znowu tragiczni...

I nie dam nic złego powiedzieć o Joannie Koroniewskiej, bo ją lubię :)))))))
                      • rozmowy_kontrolowane Re: Kozuchowska 02.11.06, 17:16
                        stephen, ale Gonery, Kozłowskiego nie ma już, Pniedziałek też jakoś dziwnie
                        gra:/
                        Pisałam o pierwszoplanowych postaciach- poza Lipowską, która jest naprawdę
                        niezła w swej roli matki i babki, nie ma porządnego aktorstwa:)
                        • stephen_s Re: Kozuchowska 02.11.06, 19:01
                          > Pisałam o pierwszoplanowych postaciach- poza Lipowską, która jest naprawdę
                          > niezła w swej roli matki i babki, nie ma porządnego aktorstwa:)

OK, w takim razie masz rację.

To może z innej mańki zapytam: kto jest w takim razie NAJGORSZYM aktorem w "MjM"?
                          • Gość: behemot87 Chochoły!!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:08
                            • Gość: Waldek Re: Chochoły!!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:42
                              Cichopek i Mucha tez sa zajefajne ;D
                            • rozmowy_kontrolowane Re: Chochoły!!! n/t 02.11.06, 21:46
                              Najgorszym?
                              Ostatnio Mucha jest dramatycznie beznadziejna i Chochoły też.
                              No i ta Marzenka- ćpunka, co to nie wiadomo, po co tam jest, ale ma tai wyraz
                              twarzy, że tylko lać.

Ale nr 1 w rankingu najgorszych jest Dominika Ostałowska, zwana Martą Papugą
                              Mostowiak.
                              • stephen_s Re: Chochoły!!! n/t 02.11.06, 22:15
                                Nie no, bez przesady, Ostałowska nie jest gorsza od Marzenki czy Chochołów...
                                • rozmowy_kontrolowane Re: Chochoły!!! n/t 03.11.06, 16:51
                                  stephen_s napisał:

> Nie no, bez przesady, Ostałowska nie jest gorsza od Marzenki czy Chochołów...

stephen, moim zdaniem jest gorsza- albo ma tak napisaną rolę, albo się rolą za
                                  bardzo przejęła i przerysowuje.
                                  Od niej można wymagać porządnego aktorstwa, bo skończyła studia w tym kierunku-
                                  co innego Chochoły, które studiuja na Politechnice chyba.
                                  A skoro miewa dobre role w teatrze, to dlaczego w serialu nie może grać
                                  porządniej, bardziej przekonująco?
                                  • stephen_s Re: Chochoły!!! n/t 03.11.06, 18:54
                                    OK, chyba że z tego punktu widzenia spojrzeć. Wtedy to tak...

Aczkolwiek, czy wtedy nie wypada gorzej Magda Górska (Ifigenia ;))? Ona studiuje
                                    aktorstwo, występuje w teatrze... a gra kiepsko...
                                    • rozmowy_kontrolowane Re: Chochoły!!! n/t 03.11.06, 19:35
                                      Ifigenia potwierdza moja prywatną teorię, że nawet, jesli ktoś studiuje
                                      aktorstwo i gra w teatrze, niekoniecznie jest świetnym aktorem:)
                                      • stephen_s Re: Chochoły!!! n/t 03.11.06, 20:29
                                        Magda Górska to wręcz chodzacy dowód na to, co piszesz. Widziałem ją w teatrze -
                                        i ona też tam gra taką samą Ifigenię, jak w "MjM"...

Ale nie rozumiem w takim razie, za co przyjęli ją do szkoły aktorskiej..?
                                        • rozmowy_kontrolowane Ifigenia 04.11.06, 09:28
                                          Może egzamin zdała spiewająco- nie wiem.
                                          Drewniana jest potwornie w serialu.
                                          Cichopek, która nie studiowała aktorstwa, jest od niej o niebo lepsza.
                                          • stephen_s Re: Ifigenia 04.11.06, 10:58
                                            > Może egzamin zdała spiewająco- nie wiem.
                                            > Drewniana jest potwornie w serialu.

W teatrze drewniana nie jest, ale gra znowu tę samą rolę: delikatną wrażliwą
                                            pannę... :)))

Wiesz, zastanawiam się, czy to przejaw tego, że ona nic innego nie umie zagrać -
                                            czy też może "type-castingu"? Może to problem w tym, że z powodu wyglądu / urody
                                            jest obsadzana w tego typu rolach?

Magda Górska na bohaterkę filmu akcji, powiadam :))))

> Cichopek, która nie studiowała aktorstwa, jest od niej o niebo lepsza.

Hmmmm... Powiem Ci, że postać Kingi szalenie mnie ostatnio drażni. Nie wiem, czy
                                            to scenariusz, czy to sposób gry Cichopek... ale normalnie zgrzytam zębami, jak
                                            tę postać widzę.

Aczkolwiek nie tak jak na Ewę, Leszka i Janinę :))))))) Matko, jacy oni są
                                            niesympatyczni... Znowu - to wina scenariusza, czy aktorów?
                • kolorowa99 Re: Kozuchowska 02.11.06, 17:09
                  Z dwojga złego wolę Cielecką, jest troche ładniejsza od tej sztucznej
                  Kożuchowskiej.
            • kereww Re: Kozuchowska 02.11.06, 22:49
              no pewnie ze ci nie przychodza bo nie zagladasz do teatru narodowego, gdzie to
              "beztalencie" wystepuje.. a tam biora wylacznie aktorow, ktorym brakuje talentu
              • Gość: Waldek Re: Kozuchowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:18
                Ale rola Hanki jej nie wychodzi. No i ta koszmarna chudosc i bladosc, wyglada
                niezdrowo, ze az niemilo sie patrzy.
              • rozmowy_kontrolowane Re: Kozuchowska 03.11.06, 16:48
                To, że ktoś gra w Teatrze Narodowym jeszcze nie oznacza, że jest aktorem/
                aktorką najlepszym/szą pod słońcem.
                Poza tym nie mówimy o dokonaniach teatralnych aktorów, tylko o tym, jak grają w
                MJM.
                • dona.a Re: Kozuchowska 03.11.06, 19:38
                  dla mnie również to, że gra w Narodowym nie świadczy o poziomie Jej aktorstwa,
                  zawsze wpychała się wszędzie tam gdzie coś się działo, nawet pogrzeb JPII
                  wykorzystała, żeby się polansować
                  • Gość: Waldek Re: Kozuchowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:05
                    Popieram!! Kazda okazja jest dobra dla tej anorektyczki, zeby sie lansowac.
                    Ostatnio wystepuje nawet w jakis programach katolickich. Moze za duzo ma zajec
                    i dlatego jej aktorstwo lezy ;D
                    • shatmach Re: Kozuchowska 04.11.06, 11:05
                      Moze już zejdziecie z dziewczyny? Co wam da to wylewanie żółci? Lepiej sie
                      poczujecie?
                      • rozmowy_kontrolowane zejście z dziewczyny 04.11.06, 11:52
                        Ale z której dziewczyny?
                  • unbreakable Re: Kozuchowska 08.11.06, 21:17
                    a ja byłam na spekatklu, w którym grała i była boska!
            • Gość: brunetka Re: Kozuchowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:41
              > A co ty jej tak bronisz zażarcie? Mama? Małgosia? Mnie tez sie ta baba nie
              > podoba. Chudy wieszak, blady i nieapetyczny.

Jak się samemu nie chce dbać o linię, trzymać kalorycznej dyscypliny a pod
              pazuchą chowa "baleron własnej roboty" to się jeździ po "wieszakach".
    • Gość: li // Re: Kozuchowska=beznadziejna aktorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:16
      Ja się ostatnio załapałam na kawałek powtórki. Konkretnie na rozmowę Hanki z
      psiapsiółą. Kożuchowska "grała" fatalnie. Ja rozumiem, że serial, że nie
      arcydzieło, ale chyba dobry aktor jakiś poziom zawsze utrzyma?
    • Gość: mm Re: Kozuchowska=beznadziejna aktorka IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.11.06, 13:42
      zgadzam sie kozuchowska jest do kitu i niewiem a takze nie rozumiem czemu tyle
      osob sie nia takpodnieca gra sztucznie,robi glupie miny dajcie ps okoj porazka
      usuncie ja z serialu bo go szpeci
      • jostel Re: Kozuchowska=beznadziejna aktorka 08.11.06, 13:58

zaraz zmieni image he he i w krótkich włosach lepiej będzie wygladać ;)
        ale miny no cóż z tym niewiele się da zrobić
        • Gość: Romek Re: Kozuchowska=beznadziejna aktorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:19
          Zajebista babka, robi takie piekne miny, tak pieknie sie ubiera. Porywa gra
          aktorska, nawet sam dyrektor szkoly ja docenia i zabiera do kuratorium i na
          wizyty do domow uczniow. Totalny falsz, bujdy na kolkach w MjM. Mroczki, Muchy,
          Cichopki i Kozuchowska tragiczni!!!
          • Gość: julka Re: Kozuchowska=beznadziejna aktorka IP: *.icpnet.pl 08.11.06, 20:25
            zapomnieliście o Joannie Wencel.Świetna oktorka która zagarło w równie
            dobrym(jak na polskie możliwości)filmie kinowym, w Placu Zbawiciela.Naprwde
            podoba mi sie jej gra.
            • Gość: kasiakasia Re: Kozuchowska=beznadziejna aktorka IP: *.autocom.pl 08.11.06, 20:42
              o Ewie Wencel, tak??

dla mnie TRAGICZNI są Mroczkowie, i żaden tu argument czy są po szkole czy nie,
              jest mnóstwo aktorów nie będących po szkole, a jak grają !!!
    • Gość: brunetka Re: Kozuchowska=beznadziejna aktorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:38
      Kożuchowska jet bardzo ładna, ma delikatną urodę, śliczne włosy... Natomiast za
      Chiiiiny Ludowe nie mogę dopatzeć się tego powalającego powabu u aktorki
      grającej Grażynę.
      • bagatella Re: Kozuchowska=dobra aktorka??? smiech 08.11.06, 21:15
        ty tak na powaznie czy masz dzis dobry humor? gdzies to sie dopatrzyla tej
        powalajacej cud urody i cud wlosow? a nochala jej widziala? zabiera jej pol
        buzki z syfami i sladami po zle leczonym tradziku, u nas to sie taka dziobata
        nazywa, a nie jeszcze slinic sie na jej widok. jak dla mnie jest odrazajaca, a
        aktorstwo tez nie powala mnie na kolana, mniej niz przecietne.
        najlepiej co jej wychodzi to program katolicki i wywiady z zakonnicami
        • kasiamilan Re: Kozuchowska=dobra aktorka??? smiech 08.11.06, 21:28
          no cóż, nie powiem żebyśmy nie byli "uszczypliwi" delikatnie mówiąc, ale coś
          wam powiem,
          stresowałam się niedawno swoim wyglądem, że niby za dużo tu i tam, że cera nie
          taka jakiej bym sobie życzyła, ale poprawił mi nastrój taki link:

zyciegwiazd.onet.pl/43005,0,1,gwiazdy_bez_makijazu,galerie.htmlpozdrówki
          • rozmowy_kontrolowane Re: Kozuchowska=dobra aktorka??? smiech 08.11.06, 21:39
            www.foksal.com.pl/new/fot-1371-39-168-1-1.php
            Małgosia Kożuchowska jako dzieło sztuki, proszsz.
        • Gość: brunetka Re: Kozuchowska=dobra aktorka??? smiech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:53
          Nie znam Cie bagatella, ale Twoj post i jezyk jakim sie poslugujesz sporo o
          Tobie mowi. Uzywaj sobie na Kozuchowskiej dopoki moderator na to pozwoli, bo
          Twoje brednie kim ona to jest docieraja chyba wylacznie do odbierajacych na
          Twoim poziomie, a dama - wulgarna i prostacka bagetello - to Ty z pewnoscia NIE
          JESTES.
          • bagatella Re: Kozuchowska=dobra aktorka??? smiech 08.11.06, 22:01
            nie znam cie brunetko i poznac nie chce, twoje barwne posty swiadcza o tobie,
            jestes zwykla wazeliniara wrazliwa na cudze wzgledne piekno lub sliczna
            malgosia we wlasnej osobie. dziewuch spod torunia nijak mi sie nie podoba i mam
            prawo to wyrazic, jesli cie urazam to trudno, zdania nie zmienie wysublimowana
            brunetko
            • roxy361 Re: Kozuchowska=dobra aktorka??? smiech 08.11.06, 22:30
              nie byłaby najgorsza gdyby nie te miny- oj dlaczego jej nikt nie poradzi żeby
              cwiczyła je w lustrze?Przeciez taki kaczor Donald wie jak wyglada a Małgosia
              nie?
            • Gość: brunetka Re: Kozuchowska=dobra aktorka??? smiech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:52
              Owszem, masz prawo, ale chamstwo i totalny brak refleksji nad tym, co sie mowi
              niezmiennie mnie odrzuca. Nie ekscytuj sie zanadto, nie jestem Kozuchowska,
              chociaz wiem, ze JA chcialabys poznac :)
      • Gość: Wellencja Re: Kozuchowska=beznadziejna aktorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:04
        Przeciez to brzydula do kwadratu, zero talentu aktorskiego. Kiedy w MjM pojawia
        sie watek z nia mam ochote przęłączyć. Co ty w niej ladnego widzisz? Wielki
        nochal, beznadziejna fryzura, chuda jak szkapa. Bleee.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka