maniaczytania 20.12.06, 09:27 I jak Wam sie podoba nowy serial? pytanie kieruje zwlaszcza do fanow seriali Jerry'ego Bruckheimera ( Bez sladu i Dowody zbrodni) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rx400h Re: Krok od domu IP: *.nsm.pl 20.12.06, 15:42 Fajny, ale wolę Dowody Zbrodni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: Krok od domu 20.12.06, 17:25 w sumie moze byc ale jak dla mnie za duzo dydaktyzmu:D Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Krok od domu 21.12.06, 22:08 To dopiero pierwszy odcinek, mysle, ze trzeba jeszcze poczekac z wyborem "ulubionego", zapowiada sie niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinki1 Re: Krok od domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 22:14 mnie bardzo wciagnal, podoba mi sie. fajna muzyka,wyczuwa sie podobny styl co w dowodach i bez sladu...ok bede ogladala! Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Krok od domu 03.01.07, 11:36 I jak po drugim odcinku? Mnie sie dalej podoba, chociaz troche denerwuje mnie "anielski" charakter pani prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bree_van_de_kamp Re: Krok od domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:11 widzialam oba odcinki. fatalny jest. glownie za sprawa glownej aktorki. nie mogli zatrudnic kogos innego? jest okropna, z tym jej wytrzeszczem, wiecznie zalzawionymi oczami, taka dziamdzia a nie prokurator. wkurza mnie okrutnie. ktos wie ile tego nakrecili? ja bym zdjela po 2 odcinkach a te blond panienke zatrudniala tylko w filmachh tv z serii 'z zycia wziete'. Odpowiedz Link Zgłoś
esquire Re: Krok od domu 03.01.07, 12:17 nagręcili tego 2 serie (na razie) . serial ma średnią o glądalność 11 milionów w usa, wiec nie zapowiada się, ze przestaną go dalej kręcić, może tvn nie kupi następnych serii (oby). Odpowiedz Link Zgłoś