Dodaj do ulubionych

Kroniki seinfelda

19.02.07, 12:47
nie mogła by któraś telewizja puscić ?
ja bym oglądał....
Obserwuj wątek
    • jaginger Re: Kroniki seinfelda 19.02.07, 13:28
      ja też!!!
      • Gość: jerry Re: Kroniki seinfelda IP: 217.17.38.* 07.04.07, 01:41
        Ten serial nie ma szans na to by go puscili w Polsce. Nie te poczucie humoru, za
        duzo dowcipu lokalnego. Co nie zmienia faktu ze jest to najfajniejszy serial
        komediowy wszech czasów. Polecam emule TV on demend :) juz 7 sezon na dvd wyszedł!
        • jaginger Re: Kroniki seinfelda 07.04.07, 22:37
          Ej! Bez przesady...wieki temu leciał na canal+ :)
          Wtedy nagrywałam to na video i mam jeszcze kasety i działający oldschoolowy
          sprzęt!!!
          -----------------------------
    • Gość: Canal+ Re: Kroniki seinfelda IP: *.31.radom.pilicka.pl 11.04.07, 12:37
      tak, tak.... był na Canal+ dośc dawno...
      Na pewno pierwsza 10 seriali komediowych.

A tak na marginesie, jak nazywał się sąsiad Seinfielda (on to był czad)
      • Gość: Jojo Re: Kroniki seinfelda IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.07, 13:02
        bosko pomylony:
        www.filmweb.pl/Michael+Richards,filmografia,Person,id=5316
      • Gość: soprano Re: Kroniki seinfelda IP: *.ms.gov.pl 11.04.07, 16:40
        Sąsiad z naprzeciwka to Kozmo Kremer, czyli po prostu Kremer. Kultowa postać.
        Cała czwórka to świetnie narysowane typy. Zgadzam się jednak z tym, że nie jest
        to sitcom, który byłby szczególnie zrozumiały w Polsce. Jak na przykład
        tłumaczyć takie ikony słowotwórstwa jak soupnazi czy lowtalker albo pojąć
        ZASADNICZĄ róznicę pomiędzy kierunkowym 212 i 718 ?.
        • Gość: Canal+ Kramer...no tak !! IP: *.31.radom.pilicka.pl 12.04.07, 09:03
          Dzięki wam.
          Jak mogłem zapomnieć, jego rola tam była przezabawna. Taka słodka niemota :)
          • minstrelboy Re: Kramer...no tak !! 12.04.07, 20:00
            Ja też nagrywałem!!!!!! Na video!
            To były czasy!

Picasso seriali!
            • jaginger Re: Kramer...no tak !! 12.04.07, 21:18
              Jeśliby Seinfelda w Polsce wydali na dvd ,kupiłabym bez zastanawiania.
              Nawet ostanie pieniądze na nich bym wydała!
              ------------------------------------------------
              • Gość: soprano Re: Kramer...no tak !! IP: *.ms.gov.pl 13.04.07, 11:03
                Na polskie DVD Seinfelda trzeba będzie chyba poczekać. To jest wogóle
                zadziwaijąca historia z tym DVD bo w Stanach zaczeli je wydawać dopiero w
                zeszłym roku (po 7 latach od ostatniego odcinka i codziennej obecności powtórek
                na kanałach Fox i WB11). Myslę że to celowa pilityka Jerrego, który ma
                wyłącznośc na prawa do rozpowszechniania i nie bardzo się chce dzielić
                tantiemami wykonawczymi z reszta bohaterów. Nie ma w tym zreszta tajemnicy, że
                powodem zaprzestania produkcji były nieporozumienia finansowe. Chociaż trzeba
                oddać sprawiedliwość, że pomimo tego pożegannie nastapiło w fenomenalnym stylu.
                Ostatni odcinek z procesem czwórki i skazaniem na rok więzienia za
                naruszenie "Good Samaritan Law" to jest po prostu poezja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka