Dodaj do ulubionych

Furia Tejlor

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 20:49
Halo czy ktoś tu jeszcze ogląda Modę na Sukces?Jak mamę kocham wczorajsza furia Tejlor prawie że zwaliła mnie z nóg! Prawie miszczowsko jej to wyszło - dodała bym trochę więcej łez, bo tak jakoś słabo jej oczki łzawiły i artystycznie rozmazany przebogaty makijaż na buzińce i byłoby grejt!! Uch kto by pomyślał, że to "wcielenie sołodyczy" tak umie...
Ach i nie mogłabym nie wspomnieć o Amber mówiącej do Beruk per Mamo - padłam ze śmiechu:))
Obserwuj wątek
    • jaginger Re: Furia Tejlor 06.03.07, 20:53
      A dzisiaj oglądałaś jak z brzuchatą się kłociła :D
      I na dokładkę przerzuciła przez barierkę :D
      Prawie się za wrzarz wzięly...moc!!!
      ----------------------
      • Gość: Andy Re: Furia Tejlor IP: *.chello.pl 06.03.07, 21:40
        kurde... chyba znowu zacznę oglądać Modę!
      • mariola.plotkara Re: Furia Tejlor 07.03.07, 13:27
        morgan przeleciała przez barierkę z pietra na twardą podłoge i żadnego
        zadrapania,nie wspominając o uszkodzeniu kosci czy kregosłupa ale przynajmniej
        straci dziecko.i dobrze:)
    • mamuszon Re: Furia Tejlor 07.03.07, 12:06
      nie oglądałam ostatnich odcinków - widzę, że wiele straciłam :/
      • Gość: Sardi Re: Furia Tejlor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:42
        Jak mamę kocham, że też ominęły mnie takie akcje... Niestety popisu mocy Tejlor i lotu Morgany nie dane było mi obejrzeć, a szkoda. Któżby podejrzewał, że takie siły drzemią w Tejlor - łał.
        Dziś za to flaczki z olejem w porównaniu z ostatnimi wydarzeniami... Ale ponoć szykują się kolejne rewelacje z udziałem trójkącika Ridż, Morgan, Tejlor:D
    • deczko Re: Furia Tejlor 07.03.07, 18:36
      Czy dziecko Morgan faktycznie nie zyje?? W Modzie wszystko moze sie zdaerzyc,
      wiec pytam.
      • jaginger Re: Furia Tejlor 07.03.07, 19:48
        Tak uśmiercili je
        ----------------------
        • Gość: ciekawośc ;) Re: Furia Tejlor IP: *.ib.tcz.pl 08.03.07, 09:17
          A co będzie dalej ? Tzn czy Taylor odpowie za ten wypadek ???? No i w ogóle co
          bedzie się dziac ?? ;)
          • mhadau1 Re: Furia Tejlor 08.03.07, 12:32
            będzie ciekawie....
            a póxniej to porwanie dziecka....
            długo by opowiadać.
            • Gość: Sardi Re: Furia Tejlor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:37
              Ej no właśnie, zauważyliście że Tejlor jakoś w ogóle nie przejęła się faktem, że zrzuciła z balkonu, czy cokolwiek to było, kobitkę w ciąży?? Rozumiem, że Morgana ją nieziemsko wkurzyła, ale żeby od razu ją przez barierkę wywalać i to w takim stanie?? Rany, rany co się z nią dzieje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka