winnix 20.03.07, 10:15 Promo: www.youtube.com/watch?v=5cGR38mExos SP: www.youtube.com/watch?v=yAXUvrKt928 Trzeba im przyznać, że genialnie robią te promo, tętno podskakuje od razu:) Czy ja dobrze widzę, że Kellerman chce zakończyć swój marny żywot? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winnix Re: Promo i sneak peak 02x21 oczywiście!!! 20.03.07, 10:16 Mmorawski, czy możesz zmienić topic na 02x21? Palec mi się omsknął:(( Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Promo i sneak peak 02x21 oczywiście!!! 20.03.07, 10:36 Niestety nie mogę, bo nie ma możliwości zmiany tematu - mógłbym jedynie wykasować wątek. :/ Ale niech tak zostanie. Promo powalające! Ale się będzie działo! Z Kellermanem chyba dobrze widzisz! :// Szkoda, że w sneak peeku jest schrzaniony głos. :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: Promo i sneak peak 02x24 20.03.07, 16:34 no, fajne promo, Michałek i Sucre znowu razem, lubie ten duet:) na razie ściągam 2x20... Odpowiedz Link Zgłoś
polka28 Re: Promo i sneak peak 02x24 21.03.07, 11:25 halo, czy móglby kto streścić o czym gada Majkel Z Cukrem? Glos jest do d.. a mam tu tylko lapa z kiepskim glośnikiem i nic nie slyszę...dzięki z góry.a. Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Promo i sneak peak 02x24 21.03.07, 12:18 Tu jest lepszy dźwięk, aczkolwiek nadal rozjeżdża się z obrazem youtube.com/watch?v=10OWMkTOCRk&mode=related&search= Ogólnie rzecz biorąc Sucre chce zaciukać Bellicka, ale prawy Michael mówi, że tak nie można i jeśli Sucre chce zabić Bellicka, to on w to nie wchodzi, bo przyjechał żeby pomóc znaleźć Mariecruz. I że jak straca siebie, to stracą wszystko. A potem Sucre histeryzuje, że tydzień nie widział Mariecruz, że nie wie gdzie jest i że się boi, a Michael patrząc w dal mówi "We'll find her" najwyraźniej znowu dając się ponieść tęsknocie za Sarą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Zdjęcia promocyjne - 2x21 Fin del camino. 22.03.07, 17:31 www.prisonbreak-online.com/gallery/displayimage.php?album=295&pos=0 Zapowiada się niezła jatka :DDD Odpowiedz Link Zgłoś