gugi14 12.04.07, 23:24 Sobota 14.04.2007 17:00 (cholera teleexpresu nie obejrze) Koło Fredry Znak rozpoznawczy - PB na czole narysowany czerwoną szminką to był taki żart prawdziwy znak to - płytka z prisonem w ręku ;] do zobaczyska :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ira-siad Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 05:37 Wrocek... Wrocek... Daleko to... Chyba tam żaden pociąg nie jeździ :P Odpowiedz Link Zgłoś
ania.wrob Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 09:13 ojej, ja też z Wrocławia, ale czy mnie mąż puści, hi hi. No i pewnie byłabym najstarsza, więc się chyba nie odważę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 09:25 No przestań! Nawet się nie wygłupiaj i przychodź!! Ważne jak się czujesz duchem :) a fani PB i Tolkiena na zawsze pozostaną młodzi i piękni :) Męża masz czymś spacykikować żeby Ciebie puścił. Nagraj jakiś mecz ligi mistrzów, czy coś podobnego i przychodź do nas. Ja ze swojej strony zapeniam że nie jestem żadną psychopatką, mordercą, gwałcicielem itp. normalna dziewczyna, żadnych obaw :D Odpowiedz Link Zgłoś
ania.wrob Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 09:37 oj tak ja bardzo młoda duchem jestem, no i dają mi mniej lat niż mam, więc bym nie odstawała od reszty mam nadzieję;-) Co do męża to oni tak od jakiegoś czasu podejrzliwie na mnie patrzy sądząc, że należę do jakiejś tajemnej sekty (jak zobaczył forum świątynia wentwortha millera to juz chyba przestał mieć złudzenia:-) A tak na poważnie, to po prostu nie wiem, czy akurat uda mi się wyrwać na to spotkanie, zresztą w domu mam rozszalałą dwulatkę i różnie to bywa. Zobaczę jeszcze, jakbym nie mogła przyjść to życzę udanego spotkanka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 09:44 przyjdź przyjdź :D będziemy się rozpływać nad Wentworthem :D Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 09:47 O tak, tak, tak!!!! Już się nie moge doczekać :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 10:25 Jeszcze trzeba ustalić zasady panujące przez cały czas naszego spotkania!!!! po pierwsze primo - nikt nie mówi źle o Lincolnie, po drugie primo - każdy zachwala Jego grę i postać serialową jak tylko można, po trzecie primo - nikt nie gardzi Jego gołą klatą, po czwarte primo - nikt nie używa 'tego' słowa, nie tylko w mojej obecności, ale również gdy mnie nie będzie, po piąte primo - nikt nie rozpływa sie za bardzo nad urodą Wenta, bo tylko ja tam będę fanką Doma i się wkurze, jeśli przez 3 godziny będę słyszec jedynie zachwalanie urody Wenta, po szóste primo - obojętnie co powiem o Domie, każdy się ze mną zgadza, nawet jeśli myślicie inaczej no to by bylo na tyle :))))))))))))))))))))))))) za zlamanie choćby jednej zasady przez mnie ustalonej i wprowadzonej w życie od teraz, grozi wykluczenie z klanu prisonomaniaków i poczucie mojej złości na własnej skórze :-] Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 10:29 Gugi strasznie bym chciała przyjechać i Cię wesprzeć, byłybyśmy dwie jedyne fanki Doma ;0, lecz niestety Wrocek jest jakby poza moim zasięgiem :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 10:53 No też baaaardzo żałuję ale obiecuję, że będę bronić honoru naszego Doma do ostatniej kropli krwi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 10:55 Tylko nie bij się tam z nikim, bo ich jest więcej :D:D I pamiętaj- nie daj się sprowokować, oni tylko na to czyhają ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 10:56 PS. Niech ktoś weżmie ze sobą aparat i porobi jakieś fajne zdjęcia, które potem będzie można obejrzeć tu lub na lolumie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 12:21 Tak zdjęcia obowiązkowe :D. Jeju jak wam zazdraszczam tego spotkania i to na dodatek na rynku wrocławskim :D. Pomyślcie chociaż o nas hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 12:55 Zdjęcia - tak :) Ja niestety nie mam aparatu więc opadam ale mogę wam zrobić zdjęcie telefonem :D Zasady rozmawiania, obgadywania, podziwiania i potepiania każdego z aktorów PB omówimy sobie na wiadomym spotkaniu. Co to za straszenie mnie wykluczeniem, co? I nie znam strasznego słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 16:54 oka ja wezmę aparat :D będziemy się potem chwalić :) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 13:13 aniuta75 napisała: > Tak zdjęcia obowiązkowe :D. Jeju jak wam zazdraszczam tego spotkania i to na > dodatek na rynku wrocławskim :D. Pomyślcie chociaż o nas hihihi. Też im tego zazdroszczę :D Ale my Delicjo nie bądźmy gorsze i zróbmy sobie spotkanie w majowy weekend w Szczecinie (o ile Twoje zaproszenie jest nadal aktualne :D). Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 LU 13.04.07, 17:53 Pewnie, że aktualne :DDD. Poszalejemy sobie hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 14:40 eeee Ania chyba nie jestes najstarsza;) ja nie będę bo angina mnie gniecie :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
cocolatka Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 12:45 Ale macie fajnie :] Miłej zabawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 14:48 No, zazdroszczę Wam tego spotkania! Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się wszyscy, jak Went przyjedzie do Polski ! Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 16:05 Ja się chce usprawiedliwić!!! Ponieważ mieszkam we Wrocławiu ale na tak zawnym zadupiu(przepraszam za wyrażenie) nie mam dojazdu. Więc albo bede tam siedzieć godzinę i czekać albo mogę się spóźnić 15 minut. BArdzo proszę o umożliwienie mi spóźnienia się. Bo jak tak bedę na was czekać to się zanudzę, usnę i nie będę ciekawym obiektem do rozmów :P Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 16:55 nie wiem czy juz to pisalam ale mieszkam kolo borwaru piasta, moze sie umowimy ze jakoś Cię zagrne?? Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 19:02 Ok :) B. fajnie :) Wysłałam Ci e-maila, przeczytaj i się dokładnie umówimy :D Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 19:07 mam pytanie :-) ile nas bedzie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 20:07 Chyba 3 Ja , ty i hobbitfrodo. Moze jeszcze ania.wrob sie skusi i przyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 20:12 moze aniuta sie wykuruje i przyjdzie :0 Odpowiedz Link Zgłoś
ania.wrob Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 20:21 Aga, no to witam kolejną wrocławiankę:-) Szkoda, żeś chora, bo byłoby nam raźniej na takim spotkaniu młodzieży;-) Ja niestety też nie wiem czy dotrę, choć miło byłoby się z Wami spotkać, ale nie wiem czy wyrobię się czasowo. W ogóle to fajnie, że tylu prisonmaniaków w naszym pięknym Wrocławiu mieszka, więc pewnie jeszcze jakieś spotkanko będzie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
namni Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 21:19 Lubicie muzykę w stylu chillout, lounge, smooth jazz? Znam bardzo sympatyczną knajpkę CHILLOUT :))) Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 21:44 hehehe ja to tam do Livera bym wszystkich zabrała, no ale nauczyłam się już troche szanować gusta innych i że nie wszyscy lubią siedzieć przy ostrej muzie, głośnej tak, że własnych myśli nie słychać :PP więc znam tą knajpkę i uważam, że jest sympatyczna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 21:50 No wiesz to była propozycja. Możemy przecież najpierw sobie pochodzić po Rynku i poszukać czegoś odpowiedniego :). NIe mam nic przeciwko ostrej muzyce ponieważ sama kiedyś jej słuchałam (ale troszczekę) i myślę że warto żebyśmy słyszały siebie i własne myśłi. Może jakiś ogródek? Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 22:02 ma być bardzo ciepltuko więc również można posiedzieć na zewnątrz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 22:09 Ok :D Gugi, ja mowilam ze sie moge troszeczke spoznic. Ostrzegam uczciwie, ponieważ mam kiepski dojazd. Zwłaszcza w weekendy. Miałam się umówić z hobbitfrodo ale jakoś się nie odzywa więc jestem skazana na komunikację miejską. Mogę mieć jedynie nadzieję że nie będzie korków... To do jutra do 17.00 :) znak rozpoznawczy płytka w łapce i Fredro. Zapowniada się bardzo miłe popołudnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 22:11 spoko poczekamy a w razie czego jakby było coś nie tak to moze Ci na mejla prześle nr koma hmm ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 22:14 Hmmm...jutro się wymienimy :) Zmaltretowałam przed chwilą rodzica i dostarczy mnie on w cywilizowane miejsce gdzie troszkę czesciej kursuje komunikacja miejska. Więc nie przewiduję spóźnienia :). Wypadków losowych jak u wszytkich nie wliczam :P Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 22:15 Dobra spoko luz git do jutra !!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: Propozycja miejsca spotkania :) 14.04.07, 07:52 namni nie odzywałam się bo mnie nie było w domciu :) napisałam Ci na gg :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.wrob Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 20:30 szkoda, że tak późno się dowiedziałam o spotkaniu (ale rozumiem, że to był taki spontaniczny zryw:-) bo akurat mam już coś zaplanowane i nie wiem, czy zdążę :-( Postaram się, ale nie mogę teraz nic obiecać:-( Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 14.04.07, 07:59 ide na zajecia a gdy skończę wsiadam w tramwaj i jadę pod hrabiego Fredro :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 po zjeździe ;]]] 14.04.07, 19:14 a gdzie reszta dziewuch ???????????????? było ekstra mamy tylko nadzieję, że na nastepny raz wszystkie z wrocka się zbierzemy bo naprawde warto !!!! zdjęcie zrobiła hobbitfrodo ;) no więc ja przynamniej czekam na kolejne propozycje :DD pogoda jest idealna na piwko w ogródku :PP Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Już???? 14.04.07, 19:24 Co tak krótko??? No i gdzie jakaś dłuższa relacja? Ile Was było? I takie tam :P? Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Już???? 14.04.07, 19:33 no jedno piwko 2 godzinki :) była tylko hobbitfrodo innym coś tam wypadł ;] ale bardzo sympatycznie było :)))) moze za godzinkę bedziesz na czacie to poplotkujemy :]] bo ja gdzieś koło 20:30 wstąpię na pół godzinki :> Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Już???? 14.04.07, 19:34 a hobbitfrodo ma na komórce tapete z Wentem :PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Już???? 14.04.07, 20:40 No niestety wychodzę zaraz z domu, więc kiedy indziej mi opowiesz. Ale co? Tylko we dwie byłyście?? Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Już???? 14.04.07, 20:57 Ja nawaliłam :((( i jest mi z tego powodu strasznie przykro :(((( Odrobię w naturze ;( Chlip, a tak chciałam Was poznać...:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Już???? 14.04.07, 23:27 hehe no bedzie jeszcze na pewno nie jedna okazja :)) wakacje nadchodza, słońce będzie grzało, długie dni :) za jakis czas na pewno się spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo fotka 15.04.07, 13:39 fotoforum.gazeta.pl/5,2,hobbitfrodo.html a to my :D Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: fotka 15.04.07, 13:51 dzięki za fotki:) ja niestety jak tak dalej pojdzie z moja angina to do 3 sezony sie nie wylecze:( Dajcie znac jak bedzie nastepne spotkanko pozdrówka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: fotka 15.04.07, 13:52 No cześć dziewczyny, a za wami Kellerman (ten w okularach), pewno dowiedział się o zjeździe :D Firma jest wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.wrob Re: fotka 15.04.07, 18:09 no to widzę, że miło było:-)) Ja niestety tak jak przypuszczałam nie wyrobiłam się czasowo, ale może następnym razem reprezentacja wrocławskich prisonmaniaków będzie nieco większa:) Aga zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: fotka 15.04.07, 18:19 No dwie laski na wrocławskim rynku to musiało być nielada wydarzenie :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: fotka 15.04.07, 19:53 Jakie ładne zdjęcie :) Też Wam zazdraszczam tego spotkania i chętnie wybrałabym się na jakieś kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: fotka 15.04.07, 22:09 urocza fotka :P. a teraz ktora jest ktora? <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: fotka 15.04.07, 20:20 łomamo, też mi się gostek w niebieskiej koszuli od razu z Kellermanem skojarzył:D Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: fotka 15.04.07, 20:41 no w sumie mialyśmy nie mówić ale to naprawdę on i rację mieli Ci, ktorzy myśleli, że jednak Ci w maskach przybyli by uratować go a nie zabić :)) powiedział, ze przygotowuje sie do krecenia tej 3 serii i czuje sie dobrze i pozdrawia Was wszystkich :> Odpowiedz Link Zgłoś