Gość: leopold IP: *.chello.pl 16.04.07, 21:31 Co o nich myślicie? Jaki to rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Potężne piersi Żanety Kopeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:13 pewnie ciazowy dlatego Zanetka ma udac sie do Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Potężne piersi Żanety Kopeć 16.04.07, 22:18 baardzo zabawne, nie wszystkie dziewczyny mają piersi a'la Doda lub rozmiar piegowy A. Ja sama noszę miseczkę D i jeszcze żaden facet (a od ponad dwóch lat mąż) nie narzekał. Tylko głupie zazdrośnice mogą napisać taki komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Potężne piersi Żanety Kopeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:21 a ilu bylo tych facetow? hehehe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyskowy Sandruś nie przeginaj IP: *.chello.pl 16.04.07, 22:35 bo na zdjęciach co na plaży sobie z Januszem pstrykaliście to D to może było z kształtu a nie z rozmiaru - chyba, że opalanie wyszczupla Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Sandruś nie przeginaj 17.04.07, 12:39 niejednemu psu na imię Burek, a ja nie jestem sandrą od maksymiuka (ble, ble, ble). Co do ilości facetów to bez przesady, w rozsądnej ilości. Dobra, dobra, wiem że faceci lubią mieć co miętosić, o! Zazrościcie Anecie tego biustu i stąd te głupawe komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Sandruś nie przeginaj 17.04.07, 13:17 Za Chiny nie chciałabym takiego biustu. Dla mnie B-C to za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycowaty OK mogę załatwić IP: *.chello.pl 17.04.07, 16:32 tak aby było w miarę dobrze niech będzie rozmiar Ą Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Potężne piersi Żanety Kopeć 17.04.07, 13:32 ooooczywiscie. jak cos sie nie podoba, to tylko z zazdrosci :D Odpowiedz Link Zgłoś