Gość: po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 18:40 Jak dla mnie jeden z najlepszych polskich sitcomów, a dzisiejszy odcinek "Biznes lancz" to już w ogóle pocisk! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miki Re: Miodowe lata IP: *.chello.pl 26.07.07, 20:06 Oglądałem ten seraial dopóki grała ta "stara" aktorka (nie pamiętam nazwiska). Cieszę się z tych powtórek. Kiedy Alinkę zaczęła grać żona Żaka, serial przestał mi się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Miodowe lata 27.07.07, 09:47 TAk TAk, Agnieszka Pilaszewska była fantastyczną Krawczykową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Miodowe lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:20 Odeszła, bo była nieznośna prywatnie. Cóż, to chyba prawda, bo teraz poza epizodem w "Kryminalnych" nie pamiętam, żeby gdziekolwiek grała - nikt nie chce współpracować? Ale gra świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: Miodowe lata 28.07.07, 20:49 powodów odejścia pani Pilaszewskiej z Miodowych lat nie znam, ale dziwnym trafem zastąpiła ją żona odtwórcy jednej z z głównych ról... ja w tym momencie przestałam oglądać ten serial - pani Żak jest tak sztuczna, że tego się nie da oglądać, nawet świetna reszta obsady nie jest w stanie tego nadrobić Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Miodowe lata 29.07.07, 20:13 Gość portalu: op napisał(a): > Odeszła, bo była nieznośna prywatnie. > Cóż, to chyba prawda, bo teraz poza epizodem w "Kryminalnych" nie pamiętam, > żeby gdziekolwiek grała - nikt nie chce współpracować? > Ale gra świetnie. O konfliktach na planie serialu to prawda, ale A. Pilaszewska jest przede wszystkim aktorką teatralną. Na codzień można ją zobaczyć w teatrze "Współczesnym" w Warszawie. Gra w wielu sztukach. A więc chyba można się z nią dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
77misia1 Re: Miodowe lata 27.07.07, 15:24 mnie jakos nigdy ten serial nie krecil, ale za to moim rodzicom (ok 50 lat) bardzo sie podobal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Miodowe lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:51 to powiedz, co wolisz: niania? kiepscy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Miodowe lata IP: *.mynow.co.uk 28.07.07, 22:25 ja tez lubilem ten serial kiedy grala A Pilaszewska Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Miodowe lata 01.08.07, 20:54 Tak odcinki z nią są sto razy lepsze. Żakowa za to dobrze grała w Ranczo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
77misia1 Re: Miodowe lata 03.08.07, 21:44 ani niania ani kiepscy z polskich seriali to preferuje raczej starszej daty "daleko od szosy" albo "alternatywy 4" Odpowiedz Link Zgłoś
parispari Re: Miodowe lata 03.08.07, 22:11 Dla mnie "Miodowe lata" to jednen z największych gniotów, nuda jak z rejsu, nic się nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś