kubissimo 25.09.07, 11:01 zostaly nam tylko dwa odcinki! jak z tym zyc? :/ jestem solidnie uzalezniony (zwlaszcza od Anny i Bena) i boje sie syndromu odstawienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: koniec Hotelu Babilon :( 25.09.07, 11:54 Ja też, jeden z niewielu seriali, które da się oglądać w naszej TV. Może będzie trzecia seria, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: koniec Hotelu Babilon :( 25.09.07, 12:36 Jakby to bylo USA, to nakrecili by 8 sezonow po 22 odcinki. Ale "Brytole" to co innego i nie wiadomo czego sie po nich spodziewac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kratka Re: koniec Hotelu Babilon :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:52 I dobrze, bo się naciągany zrobił, te romanse jak u Carringtonów (każdy z każdym). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: koniec Hotelu Babilon :( 25.09.07, 13:10 nie kazdy z kazda, tylko Charlie z każdą a to ogromna roznica :) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: koniec Hotelu Babilon :( 25.09.07, 13:38 Charli jest szarmą to i babki na niego lecą. I to te najfajniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: koniec Hotelu Babilon :( 25.09.07, 14:35 O nie, i ja tego nie widziałam?? :( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 czemu Rebecca ? 25.09.07, 15:19 Jak myslicie, czemu Charlie polecial na Rebecce? Ani ona piekna, ani miła, podstarzała 40cha, widac jakie ma zmarchy. Jackie albo Anna o wiele lepiej do niego pasuja - to takie słodkie kobietki. A Rebecca zimna "suka"... Czyzby Charlie lecial na kase... ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Re: czemu Rebecca ? 25.09.07, 15:48 ooo,to widzę,że mnie ominęło jak ja sie teraz doczekam do piątku na powtórke :( Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: czemu Rebecca ? 25.09.07, 16:22 no wiesz, mozemy Ci wszystko opowiedziec ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: czemu Rebecca ? 25.09.07, 21:48 galaxian1 napisał: > Jak myslicie, czemu Charlie polecial na Rebecce? A to nie było tak, że to Rebeka poleciała na Charliego? Patrzyła na niego tak jakby to jego chciała zjeść, zamiast tych pysznych rzeczy które produkował ;P A Charliemu zapewne udzielił sie nastrój świąt, nawet tych udawanych, kiedy każdy chce mieć kogoś koło siebie... Nie powiem, zaskoczyło mnie, że się całowali, liczyłam, że jednak do tego nie dojdzie, że te spojrzenia to będzie wszystko co ich połączy. Chociaż wolę jak Charlie całuje się z Rebeką niż miałby to robić z Anną.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: czemu Rebecca ? 26.09.07, 15:50 czemu? Anna jest najcudowniejsza. Po odcinku z pieskiem jest moja boginia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: czemu Rebecca ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:09 Też bardzo lubię ten serial, to teraz jedyny, któy oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kratka Wiek Rebeki IP: *.chello.pl 27.09.07, 20:05 Tamsin ma 35 lat, a Becky wygląda na 46 /tak na oko/. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: czemu Rebecca ? 01.10.07, 12:54 Zmarszczki są cooool;) A ja lubię Rebeccę i jej sukowatość:) jeśli ona rzeczywiście taka jest... Nie zauważyliście, że to tylko tak na zewnątrz? z musu, taka poza, a jej wnętrze – gorące, jak wulkan, namiętne;)) Poważnie – ta kobita ciągle ze sobą walczy wewnętrznie; czasami mam wrażenie, że wreszcie pęknie, albo jej para pójdzie uszami! Zakłada sobie mundurek zimnej, sztywnej i wyrachowanej siekiery, i chowa się za nim. Było kilka takich scen/wątków, kiedy gorset prawie puszczał - nigdy przy świadkach (ale zawsze, kiedy trochę komuś zaufała i się przejechała), co potwierdza. I moim zdaniem aktorka jest ładna:) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: czemu Rebecca ? 01.10.07, 22:26 Moze dla kogos w wieku 50tki sa cool. Ale jak sie ma 35 lat i wyglada na 46... to nie sa cool. Przeciez Charlie wyglada przy niej jak synuś :) Odpowiedz Link Zgłoś
danuska87 Re: koniec Hotelu Babilon :( 26.09.07, 19:03 a to w ogole jeszcze gdzies leci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justka Re: koniec Hotelu Babilon :( IP: *.stella.net.pl 26.09.07, 22:13 W tvn style :P Już mi łezki płyną, że się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Re: koniec Hotelu Babilon :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 18:35 Obejrzałem na youtube ostatni odcinek(Nie mogłem się opanować, by już dzisiaj to zrobić), smutny jak cholera:(. Jednak uważam ,ze musi być 3 seria, i proszę o jakieś informacje na jej temat! Odpowiedz Link Zgłoś
kred-ka Re: koniec Hotelu Babilon :( 02.10.07, 23:10 No Hotel jest klasa, bezsprzecznie. Na chwilę obecną oglądam praktycznie tylko Hotel i Gotowe na wszystko. Mój ulubieniec to Gino :) A ktoś się orientuje może skąd można ściągnąć 3 serię w wersji English ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: koniec Hotelu Babilon :( IP: *.zakoniczyn.net 05.10.07, 15:38 Charlie - ciasteczko ;-), Anna: stuknieta, ale bardzo fajna - odcinek z tym psem the best :-), nawet polubilam ta "zimna suke" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: koniec Hotelu Babilon :( 07.10.07, 21:01 A jest seria trzecia? Bo nie wydaje mi się. Fantastyczny serial, szkoda, że koniec ale dobry serial chyba musi być w miarę krótki, mieć początek i koniec, żeby być dobrym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena trzecia seria bedzie w 2008 IP: *.sotn.cable.ntl.com 08.10.07, 01:28 Na BBC mozna przeczytac ze w 2008 bedzie 3 sezon Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: koniec Hotelu Babilon :( 08.10.07, 22:43 ehhh, trzecia seria ma byc bez Rebeki??? (jakos nie umiem odmienc jej nazwiska z zachowaniem angielskiej pisowni) niefajnie. odcinek dobry, ale taaaaaki smutny na oslode Ben nawiazujacy do Star Treka i James blagajacy o prace :) wlasnie sciagam odcinki z pierwszego sezonu, ktore przegapilem, ale chyba sciagne calosc. Swietny serial :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: koniec Hotelu Babilon :( 09.10.07, 09:02 kubissimo napisał: > wlasnie sciagam odcinki z pierwszego sezonu, ktore przegapilem, ale > chyba sciagne calosc. Swietny serial :) Nie musisz. Od soboty będą powtórki serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Natalie Mendoza 08.10.07, 22:55 czyli serialowa Jackie. wlasnie wyczytalem, ze grała jedna z Diamond Bitches w "Moulin Rouge!". Trzeba bedzie obejrzec po raz fefnasty, żeby to sprawdzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzeka1 Re: Natalie Mendoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 09:05 Ależ spodobał mi się ten serial! Charlie- ciacho,uwilbiam Annę i Bena, cieszę się, że będą powtórki, bo zaczęłam od 4 odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Natalie Mendoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:39 kiedy beda powtorki? Odpowiedz Link Zgłoś