Gość: zdziwiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 17:04 marta do Henia i Matyldy -może napiją się państwo czegoś:D padłam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minoga Re: wczorajsze mjm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.08, 17:12 Ale dlaczego właściwie? O co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: wczorajsze mjm IP: 195.28.182.* 16.01.08, 19:40 no wlasnie... co w tym dziwnego/smiesznego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: wczorajsze mjm IP: *.mynow.co.uk 16.01.08, 21:30 dla mnie tez to bylo dziwne - bo najpierw otwiera im drzwi i wita ich i mowi im na Wy, a potem czego sie Panstwo napija. Sztucznie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: wczorajsze mjm IP: *.spray.net.pl 17.01.08, 10:25 Może lepiej by brzmiało: pani Matyldo, Heniu, czego się napijecie? Ja bym tak powiedziała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena36 Re: wczorajsze mjm IP: *.gn.ae.wroc.pl 17.01.08, 11:10 A pani Matylda tak samo nachalna w chęci niesienia pomocy jak Henio. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: wczorajsze mjm 17.01.08, 11:32 Popieram - tez bym tak powiedziala, albo nadal ciagnęła "wy" Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: wczorajsze mjm 17.01.08, 13:10 No ja właśnie też nie wiem dlaczego autorka wątku padła? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: wczorajsze mjm 17.01.08, 19:28 tez nie rozumiem co w tym dziwnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: wczorajsze mjm 17.01.08, 22:03 padam bardziej od tego, że ludzie w serialach łażą u siebie w domu w butach. w butach gotują, czytają, wannę szorują, a czasem przysną. padam od tego, że telewizję w serialach ogląda tylko margines (zły chłopak obibok, zbuntowana nastolatka podkradająca pieniądze mamusi i tym podobni). padam od tego, że nikt nie rozmawia o pieniądzach, nigdy nie pada konkretna suma buty kosztują "sporo", a mąż żonie opowiada, że "wyciągnął niezłą sumkę". a i tak babcia powie: "to taki życiowy film":) Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: wczorajsze mjm 18.01.08, 10:34 Ano widzisz, a ja znam całkiem sporo osób, które chodzą po domu w butach.Często są to buty przeznaczone wyłącznie do chodzenia po domu, ale nie typu kapcie czy ortopedki. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: wczorajsze mjm 18.01.08, 11:52 obrończyni "życiowości" seriali?:) a znasz kogoś, kto jak panna Mostowiak wraca zimą do domu z siatami, siaty na stół, kurtka na wieszak i w kozakach zaczyna krzątać się tu i ówdzie, siada z herbatką i duma? ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: wczorajsze mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 21:55 Ola Lubicz tez ma takie "domowe obuwie". są to kozaki do kolan. potrafi rano jesc w nich sniadanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afi Re: wczorajsze mjm IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.08, 14:58 Ja tę oficjalną formę odebrałam jako chęć zdystansowania się Marty w stosunku do nachalnego Henia i jego znajomej. Metoda znana i skuteczna. Gdy ktoś się zanadto spoufala, zwiększamy dystans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wczorajsze mjm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 01:42 Ja chodzę po domu w butach. Czy w czymś ci to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: wczorajsze mjm 24.01.08, 09:26 zależy jakie to buty. Gumofilce moglyby przeszkadzać. tobie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: wczorajsze mjm IP: *.cust.pipex.net 24.01.08, 13:20 a wieszacie tez dywany na sciane??? Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: wczorajsze mjm 24.01.08, 14:15 To się nazywa kilim lub makata.Owszem, wieszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: wczorajsze mjm 25.01.08, 10:03 Gobeliny i arrasy takze wiesza sie na scianach, a i dalekowschodnie dywany - czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: wczorajsze mjm 25.01.08, 19:35 Nie lubię jak ktoś włazi mi na dywan w butach, ale co zrobić. Sama chodzę po domu boso... Jak chcą sobie niszczyć podłogi i zdrowie niech łażą w butach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: wczorajsze mjm IP: *.mynow.co.uk 25.01.08, 20:19 Ok gobeliny i inne dalekowschodnie dywany mozna sobie wieszac, ale te serialowe bardziej wygladaja na bliskowschodnie dlatego to beznadziejnie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś