Gość: jolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:37 Czy ktoś był w tym roku w hotelu Kiroseiz w Sharm i może opisać swoje wrażenia? Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: kiroseiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 09:56 byłam w Kiro w maju ,tak mi się podobało ,że lecę ponownie we wrześniu (juz mam rezerwację ),hotel nowy , komfortowy ,obsłyuga na dobrym poziomie , jedzonko pyszne ,b. duży wybór , plaża duza , ladna ,busik hotelowy podwozi, do Naama Bay bliziutko, pokoje bez zarzutu ,sprzatanie także,wg. mojej oceny zasluguje na swoje 5* ,byłam w formule All pzrd. Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Do Magdy 09.07.05, 10:41 Czy mogłabyś napisać z jakiego biura byłaś w Kiro? Planujemy następnym razem "zdradzić" Hurghadę:) i polecieć do Sharmu. Podobno lepsze nurkowanie:))) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: kiroseiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:47 BP Alfa Star-wszystko ok . Nurkowanie i snorkowanie w SHSjest SUPER , dla mnie nieporównywalne z tym w HGH (w HGH bylam 2 x ) I love Egypt pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: kiroseiz 09.07.05, 12:29 Dzięki za odpowiedź! Ps. Rozumiem cię gdy piszesz "I love Egypt". Kiedyś tego nie pojmowałam, ale teraz wiem, że można się zakochać w Egipcie:))) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: kiroseiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:42 Życzę udanego pobytu w Sharm. Kolumb wypływając do Indii nie wiedział , że odkryje Amerykę. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś