Dodaj do ulubionych

Serial Jeryho

05.09.08, 20:57
Będę wdzięczna za informację czy koniec emisji tego serialu w TV4 spowodowany
jest końcem serii (lub serialu w ogóle)?
Czy też jest to kolejny przykład braku szacunku wobec widza, a więc urywanie
serialu w połowie, bo wakacje się skończyły?
Obserwuj wątek
    • mikk Re: Serial Jeryho 05.09.08, 21:22
      zakonczyli ostatnim odcinkiem I serii
      • mist3 Re: Serial Jeryho 05.09.08, 22:13
        Dziękuję za informację i zwracam honor TV4 :)
      • perythia Re: Serial Jeryho 06.09.08, 14:54
        nie prawda...zakończyli bodajże na 8 czy 9 odcinku II serii...oglądałam do
        zeszłego tygodnia, a w tym nic nie ma w programie :-(
        II seria zaczęła się też na AXN więc ciekawa jestem, na którym odcinku oni
        zakończą...
        • ekler.ka Re: Serial Jeryho 06.09.08, 18:16
          drugi sezon mial tylko 7 odcinkow. i koniec serialu.
          • mist3 Re: Serial Jeryho 06.09.08, 20:06
            no to mnie zmartwiłaś. Koniec serialu ze względu na strajk scenarzystów czy
            koniec serialu definitywny?
            • ekler.ka Re: Serial Jeryho 06.09.08, 21:23
              definitywny. chyba ze jakas inna stacja kupi licencje, jest na to jakastam
              szansa. cbs zrezygnowalo.
              • mist3 Re: Serial Jeryho 06.09.08, 21:32
                Dziękuję za informację. Może nie był to serial wybitny ale całkiem dobry :(
                • Gość: mm Re: Serial Jeryho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 11:39
                  Najbardziej wkurza mnie AXN, którzy pieją, że oni jako pierwsi
                  pokażą drugą serię, podczas gdy TV4 już skończyło ją emitować. I tez
                  nie rozumiem, dlaczego przerwali nagrywanie. Najpierw miało nie być
                  drugiej serii w ogóle, po czym zabrali się do roboty, ale skończyło
                  się na 7 odcinkach.
                  • farscapefan Re: Serial Jeryho 09.09.08, 11:12
                    2-giej serii miało w ogóle nie być, CBS uległo częściowo błaganiom widzów i
                    wyprodukowali 7 odcinków. Po czym stwierdzili, że oglądalność jest zbyt niska i
                    definitywnie odmówili kontynuacji. To samo zresztą zrobili ze świetnym
                    "Moonlight" (Pod osłoną nocy na AXN w niedzielne wieczory), też skasowali po
                    jednym sezonie. Ale wygląda na to, że fani Jerycha i Moonlight mogą połączyć
                    siły i wspólnie walczyć o wznowienie produkcji obu seriali na innym kanale...
    • bender1990 Re: Serial Jeryho 12.09.08, 18:23
      zapraszam na www.serialeeng.bee.pl/ oraz forum.serialeeng.bee.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka