Gość: marcelek IP: *.eranet.pl 17.11.08, 22:28 nie pasuje prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: Ibisz / m jak miło 17.11.08, 22:34 Nie. :) Ale Ibisz mało gdzie tak naprawdę pasuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rura Re: Ibisz / m jak miło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 22:43 w swym zaciszu domowym, gdzie niet zaglądac nie będzie- pasuje jak ulał! i niech tam siedzi sobie w spokojności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Ibisz / m jak miło IP: *.ne.ae.wroc.pl 18.11.08, 08:20 Dla mnie wygląda tam tak jakby zaraz miał ich wszystkich zaprosić do jakiegoś teletrunieju. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Ibisz / m jak miło 18.11.08, 10:39 ja go pamiętam z serialu `Gdańsk `39` z 1989 r. tam mi się podobał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: Ibisz / m jak miło IP: 80.50.4.* 18.11.08, 12:38 Gość portalu: Kicia napisał(a): > Dla mnie wygląda tam tak jakby zaraz miał ich wszystkich zaprosić do > jakiegoś teletrunieju. No właśnie! Mam to samo odczucie! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=86602678 Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Ibisz / m jak miło 18.11.08, 11:49 chłopina jest aktorek, ale tak się wpasował w inną rolę, że teraz faktycznie nie bardzo w nim widzę postać serialową :) Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Ibisz / m jak miło 18.11.08, 19:09 A niech sobie będzie. Tylko niepotrzebnie zmienili mu imię. Mógł już po prostu zostać Krzyśkiem :) hehe Jak grał w "Plebanii", to nazywał się jako bohater Krzysztof i było OK :) Zresztą to i tak wszyscy mówią "Ibisz" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Ibisz / m jak miło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 22:08 o matko! straszne drewno. i ta choreografia sceny - stoi na srodku pokoju, podchodzi do krzesła, siada, chwyta sie teatralnie za głowe i wygłasza jak to go głowa boli. przy czym gdy stoi, podchodzi i siada nie wykazuje zadnych oznak tak wielkiego bólu. dopiero gdy siedzi to o mało nie wyrywa sobie głowy z bólu. co za kwas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Ibisz / m jak miło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 09:42 ale za małolaty w godzinach pracy sie nie bierze on to juz przede wszystkim dziadek w tym studenckim towarzystiwe :))) Odpowiedz Link Zgłoś