Gość: acce IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 19:45 Ładnie zagrały tę scenę. Oczami. Karo zdziwione szeroko otwarte sarnie i Beci pociemniałe, zwężone i złowrogie;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatka_1 Re: Becia vs Karo 25.03.09, 20:00 mnie się podobało jak Beata podeszła Karo:p a ciekawa jestem miny Rafalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: Becia vs Karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 20:07 no chyba Rafalski dużo straci w oczach Beatki, może się rozejdą? a gdyby tak Beata poderwała Smosarskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Becia vs Karo 25.03.09, 22:10 Gość portalu: fanka_poranka napisał(a): > no chyba Rafalski dużo straci w oczach Beatki, może się rozejdą? > rozejda sie rozejda, ale czy na dlugo? Mam nadzieje,ze znajda kogos nowego dla niej. Ale znajac zycie to albo wybaczy Jacusiowi albo wroci Jakimowicz, albo trzecie rozwiązanie moim zdaniem prawdopodobne wybaczy Jacusiowi i wroci Jakimowicz:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Becia vs Karo IP: *.chello.pl 25.03.09, 22:20 Jakimowicz nie wróci, chyba że jako duch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Becia vs Karo IP: *.energis.pl 25.03.09, 20:34 Smiech na sali jak Karolina to zagrala, ta jej zdzwiona mina, sztucza, przerysowana, Beata oo niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia wątpliwość IP: 212.76.37.* 25.03.09, 22:23 Nie rozumiem jednej rzeczy. Beata podpuściła Karolinę czy kiedyś Jacek coś jej powiedział w tym temacie? Ja myślałam, że chodzi o to, że Jacek coś ściemniał, że Karolina się w nim kocha ale on absolutnie w to nie wchodzi i jest lojalny. Wydaje mi się, że on coś takiego Beacie sprzedał kiedyś. Może coś mi się pomyliło bo Klanu nie oglądam zbyt uważnie i regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: wątpliwość IP: *.magma-net.pl 27.03.09, 07:22 ja tak samo, wtedy Klan musiał być dla mnie wyjątkowo absurdalny, bo miałam długą przerwę w oglądaniu, ale czy TG mógł w ogóle coś powiedzieć na ten temat? Ktoś pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Becia vs Karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 22:33 Gość portalu: acce napisał(a): > Ładnie zagrały tę scenę. Oczami. Karo zdziwione szeroko otwarte sarnie i Beci > pociemniałe, zwężone i złowrogie;)) jak w telenowelach brazylijsko-kolumbijsko-peruwiańskich :] Odpowiedz Link Zgłoś
miss_california123 Re: Becia vs Karo 26.03.09, 09:53 Scenka boska byla:) posikałam sie ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: Becia vs Karo 26.03.09, 16:17 scena żywcem wyjęta z Mody na sukces :) Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Becia vs Karo 27.03.09, 10:53 A mnei zastanawia jak dalsza czesc rozmowy z karo wygladala.. i tego obiadu czy co one tam szykowaly. Beata z tym przeszla do porzadku dziennego? Atmosfera musiala byc nietega.. Odpowiedz Link Zgłoś