Dodaj do ulubionych

najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni

IP: *.gprs.plus.pl 08.04.09, 10:21
nawet nie śmiem użyć tutaj słowa aktor przez małe "a"!!
królowa drewno: Izabela Trojanowska
król drewno: Wesołowski
dziecko drewno: Małgosia z Klanu
Obserwuj wątek
    • Gość: danka.z Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: 195.205.66.* 08.04.09, 10:31
      Pawełek z Klanu - inteligentny inaczej
    • Gość: aga Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: 83.1.16.* 08.04.09, 10:39
      dla mnie królową drewna jest Kaśka z MjM
      • idasierpniowa28 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 10:58
        Zdecydowanie bliźniaki Michała z klanu. Jak je widzę to mam ochotę
        wyrzucić telewizor za okno. A jak słyszę to ich " babciu, babciu,
        babciu/ dziadku, dziadku, dziadku"- to mi normalnie słabo.
        • bonnie75 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 11:05
          Jesli o dzieci serialowe chodzi to ja nie moge ostatnio zdzierzyc Antosi z "Na
          Wspolnej" - no nie moge i juz!
          Blizniaki z "Klanu" tez dzialaja mi na nerwy.
          Natomiast z doroslych "achtorow" prym wiedzie wspomniana juz Monika Ross
          (zupelnie nie wiem czemu, bo bardzo lubie jej role w "Karierze Nikodema Dyzmy"),
          po pietach depcze jej Olka, tez "Klan", irytuje mnie tez mocno Maja z "NW".
          Nie wspomne juz o Bozence z "NDiZ" - ale tu bede mniej obiektywna, bo nie
          cierpie samej Jungowskiej we wszystkim.
    • chantal10 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 11:34
      Bracia Xero
      Santa Maryja
      Pierwsza adoptowana córka Hani i Marka Ta-jak-jej-tam
      Monia Ross i Feli - duet nie do pokonania
      Nowa laska Tracza - Sandra i jej koleżanka z pracy Jagódka, a wraz z nimi połowa
      "Plebanii"

Poi co więcej nie pamiętam :] przez te próchna zaprzestałam oglądania
      jakichkolwiek seriali :/
      • baba67 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 17:58
        Sandra mi sie nie podoba, ale Jagodka jako naturszcyk biooorwa jest doskonala.
        kwestai gustu zreszta. ja uwazam ze obsada Plebanii jest bardzo dobra, ale nie
        kazdy lubi takie klimaty, tak jak nie kazdemu podchodzi Rejs czy Kabaret
        Starszych Panow. I kazdy ma prawo do wlasnego zdania, totez nie pisze tego w
        tonie polemicznym.
    • renatka_1 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 11:38
      Elżbieta, Jerzy, Michał, Olka, Moni z Klanu,
      Natalka z MjM
      Sam z Barw Szczęścia.
      • Gość: vielb Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.szczecin.mm.pl 08.04.09, 11:55
        Kasia z MjM!
        • Gość: Anka Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.ilabs.pl 08.04.09, 14:22
          Ludzie, ci, ktorzy tutaj wymieniacie to sa swietni aktorzy w porownaniu od Mroczkow.
          • baba67 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 18:01
            Mnie sie nie podoba Kinga z Brzyduli-jest mila ale nuuudna. No i wiekszosc
            dzieciakow z Klanu-widac srodowisko chce dorobic :-)
          • limonka-2 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 21:11
            Gość portalu: Anka napisał(a):

> Ludzie, ci, ktorzy tutaj wymieniacie to sa swietni aktorzy w
            porownaniu od Mroc
            > zkow.

O Mroczkach się nie pisze bo są poza wszelką klasyfikacją, albo są
            pierwsi potem dłuuugo dłuuugo nikt no i nasza lista, w moim rankingu
            pierwsze miejsce: Trzeci Mroczek czyli Kuba W., no nie trawię gościa
            i jego "aktorstwa":/
    • princessofbabylon Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 18:35

Igor i Antosia z NW.
    • Gość: agnieszka Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.wroclaw.mm.pl 08.04.09, 19:07
      hoho troche "tego" jest, chocby ta cała Iza z MJM, jak i Natalka,
      Kaska, Zosia,nowy Łukasz, Sylwia(która nieźle sepleni),Marysia-MJM,
      z KLANU-dzieciaki.....masakra, widac ze nie trzeba miec talentu
      tylko kogos znajomego w obsadzie,Kinga, Michal, Trojanowska jak
      najbardziej, DONATA!!!!!!!!!!!!!!!!, z NW-Igor, dziecko Weroniki( to
      chlopak czy dziewczyna???)dziewczyna
      Igora,Renia,Weronika......szybciej chyba by bylo napisac o
      najlepszych, chociaz ich jest garstka
      • wioskowy_glupek Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 20:25
        Monika - Klan

Prawie wszystkie bachory z seriali...
        • Gość: bla bla Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.acn.waw.pl 08.04.09, 21:15
          Podrobiony Michał z klanu !!!!
          • piotr7777 Re: ciekawe, że 14.04.09, 15:49
            ...w starych polskich filmach nawet epizodyści grają o niebo lepiej
            niż dzisiejsze "gwiazdy".
            • Gość: ok Re: ciekawe, że IP: 95.160.186.* 18.04.09, 20:42
              Natalka, która ma w planie aktorstwo-dno dna.
              Tak samo ta siostra brzyduli.
              • Gość: Maja Re: ciekawe, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 00:07
                Paschalska i Trojanowska królują!!!! Rudzielec powinien grać córke
                Trojanowskiej,a nie Kotulanki i Stockingera!!!
    • Gość: qwerta Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 01:14
      cała obsada "pierwszej miłośći", nikt jeszcze o nich chyba nie
      wspomniał, ale to nic dziwnego raczej nikt tego nie ogląda...
      poza tym:
      Wesołowski ,ciocia stasia z kalnu
      • Gość: erica Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.chello.pl 20.04.09, 17:10
        Popieram! Cała obsada "Pierwszej miłości" może z wyjątkiem Bartka, Najgorzej gra
        Kinga, Maryśka, Paweł i Artur.
        Poza tym Igor "Na Wspólnej"
        Ela "Klan"
        Marysia i Marta z MjM /przykro mi/
      • monia515 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 21.04.09, 13:33
        Gość portalu: qwerta napisał(a):

> cała obsada "pierwszej miłośći", nikt jeszcze o nich chyba nie
        > wspomniał, ale to nic dziwnego raczej nikt tego nie ogląda...
        > poza tym:
        > Wesołowski ,ciocia stasia z kalnu

Nie zgodze się. Akurat, Kazimiera Utrata-Lusztig,
        kreujaca ciocię Stasię jest świetna w tej roli. Ma sporo do zagrania-
        przeciez ta aktorka nie jest z natury taka pierdołowata i nie
        zaciąga ze wschodnim akcentem.
        Pamietacie ja choćby z Misia?
        • Gość: saloniki Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 19:14
          monia515 napisała: Kazimiera Utrata-Lusztig kreujaca ciocię Stasię jest świetna
          w tej roli"

Popieram jak najbardziej. Kiedyś przyuważyłam ją w jakimś programie i
          przecierałam oczy ze zdumienia, że to ta sama "ciocia Stasia". Jej rola jest mi
          tym bardziej bliska, że moi ukochani dziadkowie pochodzili zza Buga, mówili z
          zaśpiewem, byli bardzo skromnymi i życzliwymi ludźmi, a pierwszą zasadą było
          nakarmić i domownika i gościa. I właśnie ciocia Stasia zawsze przypomina mi ich
          oboje.

• Gość: saloniki Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 19:17
          monia515 napisała:
          > Pamietacie ja choćby z Misia? >

Nie bardzo, przypomnij nam :)
          • majenkir Re: 21.04.09, 21:55
            W "Misiu" grala jakis epizod - byla jakas kasjerka chyba.
            Grala tez w "Monidle"
            www.youtube.com/watch?v=uOS1UHxw6bQ&feature=related
          • amourpropre Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 21.04.09, 22:32
            To ta pani w biurze LOT, której Miś wręczył kiełbasę podwawelską (w ramach łapówki za możliwość kupienia biletu), a która za chwilę rzuciła mu tę kiełbasę z powrotem, mówiąc przy tym niemiłym tonem: "Proszę bardzo!Proszę!Nie zjem panu!Proszę!"
    • Gość: mrowka Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: 83.238.100.* 20.04.09, 15:36
      Moim zdaniem, a biorę pod uwagę aktorów, a nie jakieś znaleziska
      typu Mroczki czy dzieci znajomych z Kanu, o palmę pierszeństwa może
      bić sie oczywiście Trojanowska i aktor odtwarzający w Klanie rolę
      Leszka, jak widzę jakiąś scenę z Leszkiem, to zmieniam kanał -
      tragedia ten koleś.
      • lestat25 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 20.04.09, 22:12
        Igor z Na współnej i jego nowa miłość blon pokraka bezwyrazu oraz
        Irka z Plebani
    • kelle1986 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 20.04.09, 23:04
      Serialowe dzieci sa koszmarne.. praktycznie kazde irytuje.
      O doroslych sie wypowiadac nie bede, krócej wymienic tych najlepszych odtworcow niż najgorszych:/
      • Gość: kachullcia Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 23:18
        oj, te dzieci... Mostowiak junior - deklamuje wyuczone na pamięć
        kwestie jak wierszyk w szkole,połykając końcówki. Sam chłopczyk -
        uroczy, ale aktorstowo mu chyba nie pisane. A swoją drogą - jak on
        mógł kupić dziadkowi komórkę? Dzieciom sprzedają?
        • Gość: ja bede mowic Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.mikolow.net 21.04.09, 10:33
          KLAN - Trojanowska, Paschalska

Na Wspólnej - Maja, Igor

• idasierpniowa28 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 21.04.09, 10:40
          Gość portalu: kachullcia napisał(a):
          > Mostowiak junior - deklamuje wyuczone na pamięć
          > kwestie jak wierszyk w szkole,połykając końcówki.

A ja się nie zgodzę :) Jak dla mnie Mateuszek, ( bo o nim zdaje się mowa ;)) to praktycznie jedyne dziecko, na które patrzę i którego słucham z przyjemnością. Reszta zdecydowanie do " odstrzału" :D
    • panna-nikt-online Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 22.04.09, 20:20
      Igor i jego dziewoja (pzrypomina mi laleczkę chucky)z NW - urocze
      dwa drewienka.I ta jej czapka...
      • Gość: taktoja Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.acn.waw.pl 22.04.09, 23:05
        Na wspólnej: Antosia, Olka (córka Zimińskich) i Igor
        Klan: Olka, Monika - właściwie nie wiem czemu, ale jest masakryczna
        NDiZ: kiedyś była taka laska co grała Lene, i jej facet Bartosz
        Plebania: Irka i Jurek
        MjM: Natalka, bracia Mrok
        • pas.ja Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 23.04.09, 11:52
          kochani, ale Wy nie piszecie o "a"ktorach serialowych, lecz o telenowelowych.
          to drobna, ale jednak różnica :)
    • Gość: deczko Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.04.09, 13:03
      Krol: to Pawel z Pierwszej Milosci

Berlo krolowej dzierzy Irka Tosiek z Plebanii. Polegla aktorsko, totalnie mnie
      odstrecza od ogladania Plebanii.

Dworki i Dworzanie to: Lubiczowny, Kinga z Klanu, Kamila z Klanu, Kasia z Klanu,
      dzieci Beaty z Klanu, dzieci Michala z Klanu.
    • renatka_1 dzisiaj oglądałam powtorke Klanu... 23.04.09, 14:04
      ...i dodaje do listy kobiete z bliznami, które przebywa w schronisku u Doroty.
      Masakra jaka drętwa i na bank ta sama aktorka grała przyjaciólke (która później
      zaszla w ciaze) Kingi chłopaka sławka.
      • panna-nikt-online Re: dzisiaj oglądałam powtorke Klanu... 23.04.09, 14:58
        Chyba w większości seriali i filmów polskich dzieci są koszmarne.Nie
        wiem z czego to wynika,może nikt nie zwraca na to uwagi i nie szuka
        się w miarę naturalnych aktorów dziecięcych.A piszę to bo nikt nie
        wspominał jeszcze o dzieciach w "Niani".Moim zdaniem cały serial
        jest koszmarny,ale te bachory są tak drętwe,że nie da się ich
        ogladać.Prym wiedzie chłopię,ale nie wiem jak się wabi.
        • Gość: ja Re: dzisiaj oglądałam powtorke Klanu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 15:09
          o tak a juz drewnem nad drewno w Nianii jest ta najstarsza córka- kto ta
          dziewczyne wybrał do tego serialu, jakas istna masakra
          • deczko Re: dzisiaj oglądałam powtorke Klanu... 23.04.09, 18:44
            Gość portalu: ja napisał(a):

> o tak a juz drewnem nad drewno w Nianii jest ta najstarsza córka- kto ta
            > dziewczyne wybrał do tego serialu, jakas istna masakra

Moge tylko smutno przytaknac. Dla mnie te dzieci to dostaly te role po
            znajomosci. Podobnie jest z mega poczwarka Natalka z MjM, albo kolezanka Oli-
            Ula. AAAAAA

Dzieckiem, ktore naprawde wdziecznie gra i ma talent, jest chlopczyk grajacy
            Mateusza w MjM. Milo sie na to dziecko patrzy. Moze dlatego, ze gra od
            niemowlaka i jest przyzwyczajony do kamer? Moim zdaniem jest uroczy, ale juz
            dawno nie ogladalam tego serilu, wiec moze sie cos zmienilo.
    • Gość: ...albo.nie... Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.lupro.net 23.04.09, 18:59
      Marzena, Marta, Natalia z MjM
      Olka z NW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka