Gość: emgie IP: *.gprs.plus.pl 08.04.09, 10:21 nawet nie śmiem użyć tutaj słowa aktor przez małe "a"!! królowa drewno: Izabela Trojanowska król drewno: Wesołowski dziecko drewno: Małgosia z Klanu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danka.z Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: 195.205.66.* 08.04.09, 10:31 Pawełek z Klanu - inteligentny inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: 83.1.16.* 08.04.09, 10:39 dla mnie królową drewna jest Kaśka z MjM Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 10:58 Zdecydowanie bliźniaki Michała z klanu. Jak je widzę to mam ochotę wyrzucić telewizor za okno. A jak słyszę to ich " babciu, babciu, babciu/ dziadku, dziadku, dziadku"- to mi normalnie słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 11:05 Jesli o dzieci serialowe chodzi to ja nie moge ostatnio zdzierzyc Antosi z "Na Wspolnej" - no nie moge i juz! Blizniaki z "Klanu" tez dzialaja mi na nerwy. Natomiast z doroslych "achtorow" prym wiedzie wspomniana juz Monika Ross (zupelnie nie wiem czemu, bo bardzo lubie jej role w "Karierze Nikodema Dyzmy"), po pietach depcze jej Olka, tez "Klan", irytuje mnie tez mocno Maja z "NW". Nie wspomne juz o Bozence z "NDiZ" - ale tu bede mniej obiektywna, bo nie cierpie samej Jungowskiej we wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 11:34 Bracia Xero Santa Maryja Pierwsza adoptowana córka Hani i Marka Ta-jak-jej-tam Monia Ross i Feli - duet nie do pokonania Nowa laska Tracza - Sandra i jej koleżanka z pracy Jagódka, a wraz z nimi połowa "Plebanii" Poi co więcej nie pamiętam :] przez te próchna zaprzestałam oglądania jakichkolwiek seriali :/ Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 17:58 Sandra mi sie nie podoba, ale Jagodka jako naturszcyk biooorwa jest doskonala. kwestai gustu zreszta. ja uwazam ze obsada Plebanii jest bardzo dobra, ale nie kazdy lubi takie klimaty, tak jak nie kazdemu podchodzi Rejs czy Kabaret Starszych Panow. I kazdy ma prawo do wlasnego zdania, totez nie pisze tego w tonie polemicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 11:38 Elżbieta, Jerzy, Michał, Olka, Moni z Klanu, Natalka z MjM Sam z Barw Szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.szczecin.mm.pl 08.04.09, 11:55 Kasia z MjM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.ilabs.pl 08.04.09, 14:22 Ludzie, ci, ktorzy tutaj wymieniacie to sa swietni aktorzy w porownaniu od Mroczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 18:01 Mnie sie nie podoba Kinga z Brzyduli-jest mila ale nuuudna. No i wiekszosc dzieciakow z Klanu-widac srodowisko chce dorobic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka-2 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 21:11 Gość portalu: Anka napisał(a): > Ludzie, ci, ktorzy tutaj wymieniacie to sa swietni aktorzy w porownaniu od Mroc > zkow. O Mroczkach się nie pisze bo są poza wszelką klasyfikacją, albo są pierwsi potem dłuuugo dłuuugo nikt no i nasza lista, w moim rankingu pierwsze miejsce: Trzeci Mroczek czyli Kuba W., no nie trawię gościa i jego "aktorstwa":/ Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 18:35 Igor i Antosia z NW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.wroclaw.mm.pl 08.04.09, 19:07 hoho troche "tego" jest, chocby ta cała Iza z MJM, jak i Natalka, Kaska, Zosia,nowy Łukasz, Sylwia(która nieźle sepleni),Marysia-MJM, z KLANU-dzieciaki.....masakra, widac ze nie trzeba miec talentu tylko kogos znajomego w obsadzie,Kinga, Michal, Trojanowska jak najbardziej, DONATA!!!!!!!!!!!!!!!!, z NW-Igor, dziecko Weroniki( to chlopak czy dziewczyna???)dziewczyna Igora,Renia,Weronika......szybciej chyba by bylo napisac o najlepszych, chociaz ich jest garstka Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 08.04.09, 20:25 Monika - Klan Prawie wszystkie bachory z seriali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.acn.waw.pl 08.04.09, 21:15 Podrobiony Michał z klanu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: ciekawe, że 14.04.09, 15:49 ...w starych polskich filmach nawet epizodyści grają o niebo lepiej niż dzisiejsze "gwiazdy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: ciekawe, że IP: 95.160.186.* 18.04.09, 20:42 Natalka, która ma w planie aktorstwo-dno dna. Tak samo ta siostra brzyduli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: ciekawe, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 00:07 Paschalska i Trojanowska królują!!!! Rudzielec powinien grać córke Trojanowskiej,a nie Kotulanki i Stockingera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerta Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 01:14 cała obsada "pierwszej miłośći", nikt jeszcze o nich chyba nie wspomniał, ale to nic dziwnego raczej nikt tego nie ogląda... poza tym: Wesołowski ,ciocia stasia z kalnu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erica Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.chello.pl 20.04.09, 17:10 Popieram! Cała obsada "Pierwszej miłości" może z wyjątkiem Bartka, Najgorzej gra Kinga, Maryśka, Paweł i Artur. Poza tym Igor "Na Wspólnej" Ela "Klan" Marysia i Marta z MjM /przykro mi/ Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 21.04.09, 13:33 Gość portalu: qwerta napisał(a): > cała obsada "pierwszej miłośći", nikt jeszcze o nich chyba nie > wspomniał, ale to nic dziwnego raczej nikt tego nie ogląda... > poza tym: > Wesołowski ,ciocia stasia z kalnu Nie zgodze się. Akurat, Kazimiera Utrata-Lusztig, kreujaca ciocię Stasię jest świetna w tej roli. Ma sporo do zagrania- przeciez ta aktorka nie jest z natury taka pierdołowata i nie zaciąga ze wschodnim akcentem. Pamietacie ja choćby z Misia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saloniki Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 19:14 monia515 napisała: Kazimiera Utrata-Lusztig kreujaca ciocię Stasię jest świetna w tej roli" Popieram jak najbardziej. Kiedyś przyuważyłam ją w jakimś programie i przecierałam oczy ze zdumienia, że to ta sama "ciocia Stasia". Jej rola jest mi tym bardziej bliska, że moi ukochani dziadkowie pochodzili zza Buga, mówili z zaśpiewem, byli bardzo skromnymi i życzliwymi ludźmi, a pierwszą zasadą było nakarmić i domownika i gościa. I właśnie ciocia Stasia zawsze przypomina mi ich oboje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saloniki Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 19:17 monia515 napisała: > Pamietacie ja choćby z Misia? > Nie bardzo, przypomnij nam :) Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 21.04.09, 21:55 W "Misiu" grala jakis epizod - byla jakas kasjerka chyba. Grala tez w "Monidle" www.youtube.com/watch?v=uOS1UHxw6bQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
amourpropre Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 21.04.09, 22:32 To ta pani w biurze LOT, której Miś wręczył kiełbasę podwawelską (w ramach łapówki za możliwość kupienia biletu), a która za chwilę rzuciła mu tę kiełbasę z powrotem, mówiąc przy tym niemiłym tonem: "Proszę bardzo!Proszę!Nie zjem panu!Proszę!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: 83.238.100.* 20.04.09, 15:36 Moim zdaniem, a biorę pod uwagę aktorów, a nie jakieś znaleziska typu Mroczki czy dzieci znajomych z Kanu, o palmę pierszeństwa może bić sie oczywiście Trojanowska i aktor odtwarzający w Klanie rolę Leszka, jak widzę jakiąś scenę z Leszkiem, to zmieniam kanał - tragedia ten koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 20.04.09, 22:12 Igor z Na współnej i jego nowa miłość blon pokraka bezwyrazu oraz Irka z Plebani Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 20.04.09, 23:04 Serialowe dzieci sa koszmarne.. praktycznie kazde irytuje. O doroslych sie wypowiadac nie bede, krócej wymienic tych najlepszych odtworcow niż najgorszych:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachullcia Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 23:18 oj, te dzieci... Mostowiak junior - deklamuje wyuczone na pamięć kwestie jak wierszyk w szkole,połykając końcówki. Sam chłopczyk - uroczy, ale aktorstowo mu chyba nie pisane. A swoją drogą - jak on mógł kupić dziadkowi komórkę? Dzieciom sprzedają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja bede mowic Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.mikolow.net 21.04.09, 10:33 KLAN - Trojanowska, Paschalska Na Wspólnej - Maja, Igor Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 21.04.09, 10:40 Gość portalu: kachullcia napisał(a): > Mostowiak junior - deklamuje wyuczone na pamięć > kwestie jak wierszyk w szkole,połykając końcówki. A ja się nie zgodzę :) Jak dla mnie Mateuszek, ( bo o nim zdaje się mowa ;)) to praktycznie jedyne dziecko, na które patrzę i którego słucham z przyjemnością. Reszta zdecydowanie do " odstrzału" :D Odpowiedz Link Zgłoś
panna-nikt-online Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 22.04.09, 20:20 Igor i jego dziewoja (pzrypomina mi laleczkę chucky)z NW - urocze dwa drewienka.I ta jej czapka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktoja Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.acn.waw.pl 22.04.09, 23:05 Na wspólnej: Antosia, Olka (córka Zimińskich) i Igor Klan: Olka, Monika - właściwie nie wiem czemu, ale jest masakryczna NDiZ: kiedyś była taka laska co grała Lene, i jej facet Bartosz Plebania: Irka i Jurek MjM: Natalka, bracia Mrok Odpowiedz Link Zgłoś
pas.ja Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni 23.04.09, 11:52 kochani, ale Wy nie piszecie o "a"ktorach serialowych, lecz o telenowelowych. to drobna, ale jednak różnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.04.09, 13:03 Krol: to Pawel z Pierwszej Milosci Berlo krolowej dzierzy Irka Tosiek z Plebanii. Polegla aktorsko, totalnie mnie odstrecza od ogladania Plebanii. Dworki i Dworzanie to: Lubiczowny, Kinga z Klanu, Kamila z Klanu, Kasia z Klanu, dzieci Beaty z Klanu, dzieci Michala z Klanu. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 dzisiaj oglądałam powtorke Klanu... 23.04.09, 14:04 ...i dodaje do listy kobiete z bliznami, które przebywa w schronisku u Doroty. Masakra jaka drętwa i na bank ta sama aktorka grała przyjaciólke (która później zaszla w ciaze) Kingi chłopaka sławka. Odpowiedz Link Zgłoś
panna-nikt-online Re: dzisiaj oglądałam powtorke Klanu... 23.04.09, 14:58 Chyba w większości seriali i filmów polskich dzieci są koszmarne.Nie wiem z czego to wynika,może nikt nie zwraca na to uwagi i nie szuka się w miarę naturalnych aktorów dziecięcych.A piszę to bo nikt nie wspominał jeszcze o dzieciach w "Niani".Moim zdaniem cały serial jest koszmarny,ale te bachory są tak drętwe,że nie da się ich ogladać.Prym wiedzie chłopię,ale nie wiem jak się wabi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dzisiaj oglądałam powtorke Klanu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 15:09 o tak a juz drewnem nad drewno w Nianii jest ta najstarsza córka- kto ta dziewczyne wybrał do tego serialu, jakas istna masakra Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: dzisiaj oglądałam powtorke Klanu... 23.04.09, 18:44 Gość portalu: ja napisał(a): > o tak a juz drewnem nad drewno w Nianii jest ta najstarsza córka- kto ta > dziewczyne wybrał do tego serialu, jakas istna masakra Moge tylko smutno przytaknac. Dla mnie te dzieci to dostaly te role po znajomosci. Podobnie jest z mega poczwarka Natalka z MjM, albo kolezanka Oli- Ula. AAAAAA Dzieckiem, ktore naprawde wdziecznie gra i ma talent, jest chlopczyk grajacy Mateusza w MjM. Milo sie na to dziecko patrzy. Moze dlatego, ze gra od niemowlaka i jest przyzwyczajony do kamer? Moim zdaniem jest uroczy, ale juz dawno nie ogladalam tego serilu, wiec moze sie cos zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...albo.nie... Re: najgorszy odtwórca serialowej roli/odtórczyni IP: *.lupro.net 23.04.09, 18:59 Marzena, Marta, Natalia z MjM Olka z NW Odpowiedz Link Zgłoś