Dodaj do ulubionych

MNS - Ridge, Brooke i Taylor

IP: *.chello.pl 06.05.09, 22:49
Ten "trójkąt" mnie zadziwia :-/
Ridge dumny jak paw nie zamierza na razie podjąć decyzji, a Brooke i
Taylor biegają wokół niego jak kotki w rui...
Wiem, wiem, ten serial nigdy nie byl najwyższych lotów, ale to, co
sie dzieje teraz, to jakiś dramat.
I do dzisiaj nie rozumiem, co te dwie panie widzą w Ridgu, że by sie
dały za niego pokroić :D
Obserwuj wątek
    • Gość: vielb Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.szczecin.mm.pl 06.05.09, 23:47
      no wlasnie. takiemu Nickowi mógłby buciki czyscić. Thorne też od niego fajniejszy.
      • bonnie75 Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 07.05.09, 09:37
        O tak...Nik jest najboskiejszy (ale ja w ogole lubie Wagnera :-))!
        A Ridż z wcieciem w talii, czarnych spodenkach w kant scisnietych do bolu waskim
        paseczkiem i kwiecistych koszulach, do tego te przydlugie loki, nie raz i nie
        dwa pociagniete brylantyna - jest dla mnie zaprzeczeniem meskosci. Czemu ten
        chlop do licha nie nosi dzinow?
        No i teraz - przywrocona z zaswiatow zona i zona nr 2 - wot,
        ciekawostka...pewnie kaze babom wybierac, albo tydzien z jedna, tydzien z druga,
        coby nie skrzywdzic....siebie przede wszystkim :-)))
    • Gość: me Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.chello.pl 15.05.09, 12:47
      A ten "trójkąt" ciągle trwa.
      Ridge mówi jednej i drugiej, że je kocha, całuje jedną przy drugiej
      i ciągle nie może się zdecydować.
      Jakbym była jedną z nich, to jakbym go pogoniła, to zapomniałby jak
      się nazywa. Co za porażka te dwie baby w tym filmie hehe ;)
      • 1kierka Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 15.05.09, 13:45
        Bo to Bardzo Wielka Miłość jest.
    • Gość: kasia Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.telpol.net.pl 15.05.09, 16:41
      a czy to przydpadkiem nie jest juz drugi raz kiedy Tylor
      zmartwychstaje i ridż wybiera miedzy nia a bruk?
    • Gość: fan Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 17:04
      a czy wiadomo kogo wybierze?
      • digiman Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 15.05.09, 18:51
        Wiadomo, bo to odcinki emitowane w USA 4 lata temu, ale nie wiem czy
        powinienem tu spojlerować...

• Gość: kula Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.chelmnet.pl 15.05.09, 19:17
          Powiedz pliss!!!
          • pluskotka Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 15.05.09, 19:27
            Co z tego, którą wybierze. I tak będzie ją zdradzał z tą drugą. :)
            • 1kierka Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 15.05.09, 19:38
              Białą albo czarną wybierze.
          • digiman Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 15.05.09, 20:58
            Ridge odnowi przysięgę małżeńską z Taylor.
            • Gość: vielb Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.szczecin.mm.pl 15.05.09, 23:58
              ale jak to! kto juz tu wczesniej pisał, ze wybierze brook, a taylor zacznie
              smigac z rickiem,a potem wpadnie w alkoholizm...
              • Gość: K. Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.net.stream.pl 16.05.09, 00:45
                UWAGA SPOILER!

Bedzie tak - Stefania matka bedzie udawala,z e ma atak serca. Na lozu smierci
                poprosi Ridza, zeby tu i teraz, w szpitalu odnowil przysiege malzenska z Taylor.
                Ridz oczywiscie sie zgodzi, jednak caly czas bedzie myslal o Brooke.
                Taylor sie w koncu zdenerwuje i kaze mu sie wyprowadzic z domu, co by przemyslal
                sprawe. Potem wyjdzie na jaw falszywy atak serca, plus Taylor przyzna sie, ze
                102 lata temu spala z Jamesem psychiatra. Tego wszystkiego Ridge nie zdzierzy i
                rozwiedzie sie z Taylor, po czym bedzie probowal wrocic do Brooke. W tzw
                miedzyczasie Nick ozeni sie z Bridget. Brooke nagle zda sobie sprawe, ze kocha
                Nicka, ale zeby znowu nie wywinac numeru corce postanowi wyjsc za maz
                za...Erica. Taylor zacznie pic na potege, po czym bedzie miala romans z Hectorem
                strazakiem, a potem z ...ojcem Brooke.

:)
                • Gość: vielb Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.szczecin.mm.pl 16.05.09, 08:10
                  Ha!
                  ciekawa byłam czy oni w ogóle jeszcze pamiętają, ze Taylor tuz przed wypadkiem
                  samolotu rozprawiczyła Jamesa, będąc juz żoną ridża! Z tego co pamiętam,
                  zapisała to w liscie do ridża, ale stefa przechwyciła kopertę i dlatego ridż o
                  tym nie wie.
                  ale kiedy to było!! chyba chodziłam jeszcze do liceum ;-)
                  • raszefka Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 16.05.09, 15:50
                    Ze spraw (nie)pamiętanych - czemu w cudowny sposób nie
                    zmartwychwstanie Caroline? Nikt już o niej nie pamięta, jak i tego,
                    że dzięki jej chorobie zaistaniała w rodzinie Taylor. A w ogóle,
                    dlaczego psychiatra leczyła chorą na nowotwór żonę Ridża?
                    • black_magic_women Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 16.05.09, 17:18
                      Och raszefka,dzięki tobie wiem już skąd się zwięła Taylor!
                      Ja tam najbardziejlubię Nicka.Jedyny sensowny i z jako-taką klasą
                      • bonnie75 Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 16.05.09, 22:00
                        > Ja tam najbardziejlubię Nicka.Jedyny sensowny i z jako-taką klasą

....nie boj nic, jeszcze sie okaze, jaka to klase ma Nik! :-)
                        • black_magic_women Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 17.05.09, 00:02
                          bonnie75 napisała:

>
                          > ....nie boj nic, jeszcze sie okaze, jaka to klase ma Nik! :-)

Ach ty podstepna żmijo nasłana przez Stefi!Nik jak na razie spał tylko z matką i
                          córką,co jak na MnS jest nie lada cnota i klasa;)
                          Ok i z ciotką(tzn ta brzydką Foresterówną)
                          • Gość: K. Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.net.stream.pl 17.05.09, 09:04
                            > Ok i z ciotką(tzn ta brzydką Foresterówną)
                            >

Z Felicia, ktora lada dzien wroci, co by ostro namieszac w pasjonujace fabule!
                            • Gość: k. Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.icpnet.pl 17.05.09, 11:51
                              mnie smieszy to, że Brook i Bridget wygladają nimela jak siostry.
                    • deczko Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 17.05.09, 13:20
                      raszefka napisała:

> Ze spraw (nie)pamiętanych - czemu w cudowny sposób nie
                      > zmartwychwstanie Caroline?

Raz wrocila jako siostra blizniaczka, ale niestety odpadla, przeminal jej czar,
                      poza tym juz byla Taylor. Caroline to byla mocna sztuka, tez zaprawiona w bojach
                      z Brooke, ja lubilam te postac, miala ciekawe zycie, a nie tylko jak Brooke
                      uganiala sie za Ridgem. Zabijali Caroline powoli i okrutnie, a takze
                      sentymentalnie, ale wreszcie wyzionela ducha. Wtedy to Taylor z onkologa
                      swiatowej slawy, zamienila sie w psychiatre swiatowej slawy i zaczela leczyc
                      Ridga po smierci jego zony.
                      • Gość: vielb Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.szczecin.mm.pl 17.05.09, 20:17
                        a ja Caroline wyjątkowo nie lubiłam, bo aktorka, która ją grała wiecznie
                        zastygała z lekko otwartą buzią. tak jakby zawiasy jej nawaliły i nie mogła
                        domknąć ust. irytujące to było okrutnie....
                        • Gość: hania Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.icpnet.pl 18.05.09, 07:22
                          To akurat było bardzo podłe...;/
                          • Gość: aga Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: 83.1.16.* 22.05.09, 12:30
                            jakie poświecenie ze strony Stefki.Żeby ponownie złączyc ridża z taylor aż dała
                            sobie tracheotomie zrobić i do respiratora się podłączyć:-)swoją drogą
                            prowadzenie dyskusji z tą rurą w tchawicy jest mega wpadką ale przecież ten film
                            to jedna wielka ściema
                          • Gość: vielb Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.szczecin.mm.pl 22.05.09, 13:27
                            Gość portalu: hania napisał(a):

> To akurat było bardzo podłe...;/

ale co było podłe, to ze to napisałam, czy to, ze Caroline ciagle wietrzyła
                            otwór gębowy? :)
                    • mhadau1 Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 22.05.09, 14:56
                      SPOILER

To cię zaskocze, bo Caroline - a raczej jej siostra bliźniaczka
                      Karen grana przez tą samą aktorkę - jeszcze sie pojawi.
                      • mhadau1 Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 22.05.09, 15:00
                        Acha - pojawią się ponownie: cały klan Loganów, ale grani przez
                        innych aktorów. Także Jake MacLane - brat Margo Lynley - molestowany
                        przez ojca w dzieciństwie, oraz ten chłopak który podkochiwał się w
                        Donnie Logan, ale spotykał się z drugą siostrą Katie.
                        • Gość: hania Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: 80.48.25.* 22.05.09, 18:15
                          to, że wietrzyła otwór gębowy.;))...może miała prblemy z ustami??nie wiesz tego
                          więc nie mów takich przykrych rzeczy. jeszcze to przeczyta i bedzie jej smutno.
                          • black_magic_women Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor 22.05.09, 19:43
                            Alez wy macie wiedze!Wooow!
                            A pamiętacie jak zaczęła się MnS w Pl?Coś mi świta,że był tam wątek nastolatki
                            nękanej przez trądzik.Tak?
                            • Gość: vielb Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.szczecin.mm.pl 22.05.09, 20:15
                              no aj pamietam, ze w pierwszym odcinku pokazywanym w Pl stefa zatrudniła
                              detektywa, aby wytropił czy eryk am romans i z ikm (potem okazało się, ze z mamą
                              brook). ale stefa była wtedy szczupła!!!
                              na youtube sa pierwsze odcinki, np kiedy brook poznaje ridza, a stefa brook (na
                              przyjeciu w domu forresterów). brook mlodziusienka, ech :)
                              • Gość: deczko Re: MNS - Ridge, Brooke i Taylor IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.05.09, 14:09
                                Mnie przede wszystkim utkwilo w pamieci, jak ridge pomylil lozka i przespal sie
                                z owczesna zona Torhna- caroline (a ona myslala, ze to byl jej maz, a nie jego
                                brat). Bylo to kilkanascie lat temu i szczerze powiedziawszy naglowic sie nie
                                moglam, jak oni mogli sie pomylic, zwlaszcza Caroline.
                                Juz wtedy w MnS wszystko bylo mozliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka