Gość: kachullcia IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 22:05 ...ten tekst Pshemko na widok bliźniaków mnie po prostu osłabił:)))) Dawno się tak nie uśmiałam, a bracia Mroczki proszę jakie słynne, hihihihihi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuziak Re: mam mroczki.. IP: *.aster.pl 12.05.09, 22:59 Kapitale są te wkręty typu Borubar, czy teraz mroczki :D Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: mam mroczki.. 12.05.09, 23:17 a, teraz doczytalam: mam mroczki - o to chodzilo? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachullcia Re: mam mroczki.. IP: *.man.poznan.pl 13.05.09, 08:10 o to, o to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: mam mroczki.. IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 09:33 oj niezle, a jak potem Marek powiedzial, ze jak Blizniak zalatwia prace blizniakowi to musi byc nepotyzm, to o innych znanych blizniakach tez pomyslalam;) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon ;))) 13.05.09, 15:05 To ja ostatnio śmiałam się jak w "Na Wspólnej" policja zabierała pijanego Kamila z przystanku, a on się nadzierał "Ratunku! Niemcy mnie biją" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: ;))) IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 20:57 ;) dobre tez byly historie z Boru..barem;) takie "z życie wzięte" Odpowiedz Link Zgłoś