Gość: Obserwator IP: *.chello.pl 10.06.09, 11:22 Czy można gdzieś obejrzeć stare odcinki Klanu? Np. jakiś z pierwszych dziesięciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:02 To dobre pytanie! Też chętnie obejrzałabym początkowe odc.klanu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.toya.net.pl 10.06.09, 20:02 Ja też! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:58 i ja obejrzałbym z przyjemnością! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontentka Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 23:55 a ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 01:33 ale z was zal;/ wspolczuje gustu;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 10:08 Ciebie też żal. O gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qasia Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: 83.1.183.* 11.06.09, 14:12 a mi was wszytskich żal! SĄ GUSTA I GUŚCIKI, A KLAN ZALICZA SIĘ ZDECYDOWANIE DO TEJ DRUGIEJ KATEGORII(GUŚCIKI).osoby oglądające klan nie maja chyba większych zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
erka44 Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? 11.06.09, 15:51 zdecydowanie wolę ludzi oglądających KLAN od tych pozwalających sobie na tego typu uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? 11.06.09, 17:13 > zdecydowanie wolę ludzi oglądających KLAN od tych pozwalających sobie na tego > typu uwagi Tu się zgadzamy - mam takie same odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.09, 23:03 a móglby się ktos wypowiedzieć w temacie tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Pierwsze odcinki Klanu - gdzie? 12.06.09, 13:56 Gość portalu: a napisał(a): > a móglby się ktos wypowiedzieć w temacie tematu? Skorzystaj z wyszukiwarki - wrzuć "Klan DVD polskie seriale" etc. Ja w ten posób znajduję pozycję, które mnie interesują. Możesz wejść na witrynę EMPiK-u albo Merlina z reguły jak czegoś nie ma tam to nie ma w ogóle. Muszę Cię uprzedzić że za bardzo nie masz co liczyć na powodzenie, bo na DVD wychodzą najczęściej produkcje TVN - Kryminalni czy Magda M. (pewnie nowe japiszońskie seriale typu "Teraz albo nigdy" też) a z tych nadawanych przez TVP to widziałem chyba tylko pierwszy sezon M jak miłość. Ewentualnie czekaj aż TVP zacznie powtarzać (bo już parę takich ponownych emisji było) i sobie nagraj. Odpowiedz Link Zgłoś