almondgirl 08.02.07, 13:57 nie, żebym nie miała co robić, ale jakoś tak mi się nie chce dziś pracować. Ale widze, ze i Wy, Moje Drogie coś dzisiaj mało aktywne jesteście, co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewesti Re: nudzem siem 08.02.07, 14:05 ja tez siedze i mam mnostwo roboty, ale na nic ochoty:) moze samo sie za mnie zrobi, mam smutek wewnetrzny ogromny i jakos nic mi sie nie chce, boli mnie ząb chyba ósemka albo dziąsło, mąż na szkoleniu 500 km ode mnie nie odbiera tel. albo ma wyłaczony, albo nie odbiera, mam dośc, okres spóźnia mi sporo-dziś 45 dzień:( nie wiem co dalej bedzie mam dola strasznegooooooooo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewesti Re: nudzem siem 08.02.07, 14:38 bo z czego tu sie cieszyć, nie chce mi sie pracowac posiedzialabym z córeczką w domu, no i ten okres, ktorego nie ma..... boli dziasło i pewni bedzie zabieg chirurgiczny wyciecia ósemki to nadem na wisi i nie minie mnie tylko odwleka sie w czasie a tam nic mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: nudzem siem 08.02.07, 15:55 Też nic mi sie nie chce. Siedzę w chałupie i "wychowuję" dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
bella.donna1 Re: nudzem siem 08.02.07, 16:10 No właśnie 'migdałku' tez tak sobie pomyślałam że mało aktywne te laski dziś-to i ja siedzę jak gówienko w trawie nic się nie odzywam-cichutko.... :) tylko nie smkierdzę:)-chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: nudzem siem 08.02.07, 17:04 bella, rozbawiłaś mnie:) ja dziś tak pracę traktuję jako to gówienko - lepiej nic nie ruszać, bo jak tylko się dotknie, to od razu jakiś smród i tylko tego dziadostwa przybywa Odpowiedz Link Zgłoś
bella.donna1 Re: nudzem siem 08.02.07, 17:25 :) i mi też- a jeszcze stresuje się przy tym okrótnie oj doloż moja dolo a tu jeszcz ne forum puchy jacyć nowi tylko.... Odpowiedz Link Zgłoś