yvona73pol Re: udalo sie... 07.09.07, 23:50 no to pieknie :)))) tylko.... wlasnie, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: udalo sie... 07.09.07, 23:56 albo i nie!! zwolnilam sie z tej zasranej pracy:))prawie szczytowalam skladajac wymowienie,dzien po tym jak chinolka objela moje stanowisko.Z ranca wpadla na kontrolke i napisala raport dla szefa w ilosci: sztuk dwie,kartek A4.a oczy ,gdyby nie uszy,rozciagnelyby sie dookola glowy ze zdziwienia na widok koperty w moich rekach.Spacerujac do nowej pracy wuduje jak zapierdziela od switu do nocy,one naprawde maja cipki w poprzek:)) A poniewaz w Krainie Deszczowcow najbardziej brakowalo mi tffaroszku,wiec postanowilam otworzyc sklep z polskim zarciem. No i dopiero teraz dokrecilam sobie srubke w dupke:)) Jest dobrze. Synalek sie,kurna,buntuje.Poradzilam mu przekuc sobie brewke,znalezc jakas laske i wyluzowac troche,bo kurde nie bedzie mi tu gownazeria podskakiwac! Mala jest slodko-pierdzaca,wrocila z Polszy rozpuszczona jak bicz panski,a z tesciowka wciaz ulubiona zabawa kosi kosi lapci(lat 8) Z mezem to mam cztery swiaty,ale to juz na kiedy indziej jak sie odobraze na niego:((bo jeszcze mi jakis szatanski pomysl wpadnie i ciezko sie bedzie wycofac.. Jutro jade po psa do schroniska,bo kurwa,wszyscy cos chca,aja nic nie mam dla siebie.To choc jedno marzenie se spelnie:)) Ciesze sie,ze jestescie i moge tu przyjsc. Ach,piguly precz,depresja zostala w Gdansku,gleboko w piasku, zasranym przez pieski,na plazy smierdzacej zapalkami na Westerplatte. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: udalo sie... 08.09.07, 15:35 Froziu, dwa pytania z Krainy Depresji: czy ten tffaroszek jest naprawdę dobry i czy masz go na stanie? Bo może warto wpaść do Ciebie na zakupy... Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: udalo sie... 08.09.07, 00:25 A ja trzymam za twarożek i piesa,gratulacje! jakby jakie problemy z psiakiem (pielęgnacyjne)to wal do mnie jak w dym,pomogę.Napisz jakiego rodzaju ma włos,napiszę co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: udalo sie... 08.09.07, 00:29 Za interesa nie dziekuje..tfu tfu dzis dostalam koncesje na alkohole i wlasnie swietuje czerwonym winkiem,a pies bedzie cudny i bedzie cudnie klaczyl po calej chacie sierc bedzie sie walala ,ale co mi tam ..dwa tyg twmu prawie zapakowalam wilczura do samochodu,ale maz sie nie zmiescil i kurna chyba dokonalam niewlasciwego wyboru:(( Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: udalo sie... 08.09.07, 10:33 żabciu gratuluję i trzymam kciuki :) a ja z interesem do azahecy: poradź no mi coś zanim się udam do weta z psiakiem i wydam kupe kasy. moja psina sie ciągle drapie.nie ma pcheł,a dupe ma pogryzioną aż ma strupki.dziwne że nie drapie się za uchem ani nigdzie indziej tylko się po dupce lub boczkach podgryza.coś ją swędzi a to nie pchełki (chyba że małpy się pochowały i ich nie widać).ostatnio wytarzała mi się kilka razy w kupie i kąpałam ją często 3-4 razy w ciągu miesiąca w takim szamponie marketowym dla psów.może to to? co robić bo mi tej psiny szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: udalo sie... 08.09.07, 00:46 No to sie kurna ululalam...ide spac,a rankiem znow Zena za Pultem.Pamietacie ten serial dla drugiej zmiany w dwojce? Dobranoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: udalo sie... 08.09.07, 00:58 Rzabciu kochana,powiem tak:piesio ma wszelkie zalety i jedną ogromną wadę,linieje cały rok..:-(można troszkę nad tym zapanować,jak będzie potrzeba pomocy to daj znać,nie kupuj tylko tych gówien w sklepach dla psów,ani trymerów ani kosmetyków)Jakby co,pisz na priv,doradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: udalo sie... 08.09.07, 09:57 hehe, pewnie, ze pamiętam!:) powodzenia w interesach! Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: udalo sie... 08.09.07, 10:34 Wielkie gratulacje :)))) Jasne, ze pamietam. Nie ma to jak na swoim, bedzie dobrze , powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: udalo sie... 08.09.07, 12:17 no to gratulejszyn raz jeszcze :) nie ma to jak wlasny interes ;)))) moze i ja sie kiedys skusze? ech, gdzie te czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mandiko Re: udalo sie... 08.09.07, 12:23 Rzaba, ale czad u ciebie:DDD Tak sobie myslałam kiedyś o Tobie, bo ostanimi czasy kiepsko się prezentowałaś na forum i depresyjnie, potem się nie pokazywałaś!A tu takie zmiany! Fajnie! Zwłaszcza dobre rady masz dla młodego:) Może się pochwali babci - teściowej, co mu mamusia doradziła, to ją porazi ciężki szlag! Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: udalo sie... 08.09.07, 19:06 Jesuniu!!MAM PSA!! czekoladowy labradorek czekoladowy trzylatek,cudny,cudny.Pani tylko wpadnie w poniedzialek sprawdzic czy nie mieszkam w budzie i jest moj!! Askastar-jasne,ze meza ,cholera jeszcze sie kurna w aucie miesci:) Wojtus-a zapraszam!polish market sie nazywa i jest najlepszym sklepem z najlepszy tfaroszkiem w Luton:)(pytac o te szurnieta za lada) Dobra lece ku[ic poslanie,smycz i milion zabawek acha! i sofe dla malza,juz taka bez serca nie jestem,gdzies musi przeciez spac:)) Fruwam normalnie,nawet nadwaga mi nie przeszkadza.. Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: udalo sie... 08.09.07, 21:36 Hej Rzabo,gratulki i drapki dla czekoladowego piesa :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: udalo sie... 08.09.07, 22:16 Taki? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ce3cec1c111053b.html Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: udalo sie... 09.09.07, 00:09 Azaheca NO COS TY! Sto razy ladniejszy:0 Taki,taki i caly moj!! Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: udalo sie... 09.09.07, 00:14 To jasne że sto razy ładniejszy,to oczywiste..:-) PS.Ten na zdjęciu to champion;-) Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: udalo sie... 09.09.07, 00:13 GRATULUJĘ !!! Dlaczego inni umieją, a ja nie? (rzucić pracę i robić to co się w życiu chce) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: udalo sie... 09.09.07, 00:35 £ We are the champions,we are the champions..£ A dosc mialam tej ciuciubabki:)) Kuponik w Lotka obowiazkowo kupiony. Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: udalo sie... 09.09.07, 00:43 Ja rzuciłam (wyjścia nie miałam właściwie),rewolucja,szkoła groomingu,nowy zawód,szczęśliwa..:-)Kocham moją pracę i dobrze mi za nią płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: udalo sie... 09.09.07, 00:46 chwal sie,bo jak sie same nie pochwalimy to nikt nas nie pochwali, wieczorek dobrych wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: udalo sie... 09.09.07, 00:54 Salon Pielęgnacji Psów -własny,nie zatrudniam nikogo,mam dość użerania się.Kiedyś miałam doczepiony link do mojej strony,ale zaprzestałam. www.pieknypies.pl Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: udalo sie... 09.09.07, 00:57 Można na tym zarobić? Niesamowite. Zawsze rzeczy najprostsze są najsensowniejsze. Tylko ja w mojej pracy cały czas kopię się z koniem. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: udalo sie... 09.09.07, 00:58 Zaraz ,zaraz Legwan Tobie w okna zaglada?I w telewizorni bylas? Oczywiscie nie z powodu mordowania jakiejs starej k.. Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: udalo sie... 09.09.07, 01:08 Legwan zaglądał,teraz już nie.W telewizorni byłam,dowody na mojej stronie(media). Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: udalo sie... 09.09.07, 01:19 Slawnym byc to sztuka nielada..:)) Wystepuje w serialu "kobieta za lada",znam ten bol:) nawet znane kremy pod OKI nie pomagaja,wiec Dobrej nocki zycze,bo kilku klientow jutro usatysfakcjonowac musze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: udalo sie... 09.09.07, 01:37 A tam zaraz sławnym...ale pomaga,nie powiem.Sama widzę co interesuje klientów na mojej stronie:opinie,galeria zdjęć,media..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: udalo sie... 09.09.07, 01:41 A właśnie,właśnie..masz stronę swojego sklepu? i link sponsorowany w google?jak nie,to zrób,to podstawa sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś