Dodaj do ulubionych

Szukam pracy

IP: *.sd.sd.cox.net 28.07.05, 19:32
A i jeszcze jedno, szukam tez pracy gdzies w kaliforni. Moze macie dla mnie
jakies propozycje.:))
Obserwuj wątek
    • mytany.m Re: What about a blowjob? 29.07.05, 00:57
      lealea, szukasz pracy w Kaliforni na polskim forum? Co myslisz, ze umiesz i
      mozesz robic i co naprawde umiesz? Co mozesz(masz wole) sie nauczyc?
      • Gość: lealea Re: What about a blowjob? IP: *.sd.sd.cox.net 29.07.05, 01:51
        tak szukam m.in tez tu, nie zaszkodzi. Umie wiele rzeczy tz. na pewno chcialaby
        pracowac z ludzmi, choc wiem ze moj angielski nie nalezy do zaawansowanych, ale
        mam zamiar sie go nauczyc. Chcialaby pracowac w restauracji, barze, pubie,
        jestem komunikatywna wiec to jest to co lubie robic najbardziej. W polsce
        pracowalam w biurze, zajmowalam sie m.in obsluga klienow. Jezeli piszesz o woli
        (czego moge sie nauczyc) to jest wiele rzeczy na pewno nie bede robila czegos
        co moze mnie upokorzyc- dluzsze pisanie. Ogolnie to przyjechalam tu do pracy!
        sam chyba rozumiesz
        • mytany.m Re: lealea, 30.07.05, 20:39
          niestety, wyglada, ze nic specjalnie nie umiesz.Co z tego, ze jestes
          komunikatywna jak nie znasz angielskiego. Do tego sa prace, ktore Cie
          "upokarzaja". Tu jest za duzo chetnych do pracy; ze swoimi warunkami nie
          znajdziesz nic ciekawego i dobrze platnego. Wedlug mnie popelnilas blad,
          przyjechlas do pracy ale nie przygotowalas sie do tego.
    • Gość: ingrid Re: Szukam pracy IP: *.dhcp.fdul.wi.charter.com 29.07.05, 02:08
      Tu masz oferty pracy z San Diego:
      sandiego.craigslist.org/ret/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka