Gość: lealea IP: *.sd.sd.cox.net 28.07.05, 19:32 A i jeszcze jedno, szukam tez pracy gdzies w kaliforni. Moze macie dla mnie jakies propozycje.:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mytany.m Re: What about a blowjob? 29.07.05, 00:57 lealea, szukasz pracy w Kaliforni na polskim forum? Co myslisz, ze umiesz i mozesz robic i co naprawde umiesz? Co mozesz(masz wole) sie nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lealea Re: What about a blowjob? IP: *.sd.sd.cox.net 29.07.05, 01:51 tak szukam m.in tez tu, nie zaszkodzi. Umie wiele rzeczy tz. na pewno chcialaby pracowac z ludzmi, choc wiem ze moj angielski nie nalezy do zaawansowanych, ale mam zamiar sie go nauczyc. Chcialaby pracowac w restauracji, barze, pubie, jestem komunikatywna wiec to jest to co lubie robic najbardziej. W polsce pracowalam w biurze, zajmowalam sie m.in obsluga klienow. Jezeli piszesz o woli (czego moge sie nauczyc) to jest wiele rzeczy na pewno nie bede robila czegos co moze mnie upokorzyc- dluzsze pisanie. Ogolnie to przyjechalam tu do pracy! sam chyba rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
mytany.m Re: lealea, 30.07.05, 20:39 niestety, wyglada, ze nic specjalnie nie umiesz.Co z tego, ze jestes komunikatywna jak nie znasz angielskiego. Do tego sa prace, ktore Cie "upokarzaja". Tu jest za duzo chetnych do pracy; ze swoimi warunkami nie znajdziesz nic ciekawego i dobrze platnego. Wedlug mnie popelnilas blad, przyjechlas do pracy ale nie przygotowalas sie do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingrid Re: Szukam pracy IP: *.dhcp.fdul.wi.charter.com 29.07.05, 02:08 Tu masz oferty pracy z San Diego: sandiego.craigslist.org/ret/ Odpowiedz Link Zgłoś