Dodaj do ulubionych

prosze o odpowiedź

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 06:46
powiedz cię mi prosze jak długo czeka się na rozmowe z kosulem w Krakowie od
momentu tel na 0700, bardzo mi zależy zeby wiedziec
Obserwuj wątek
    • samo Re: prosze o odpowiedź 09.02.06, 07:45
      To moze zadzwon pod ten numer i zapytaj???
    • sylwek07 czas oczekiwania 09.02.06, 08:59
      poland.usembassy.gov/poland-pl/waiting_time.html
    • inka26 Re: prosze o odpowiedź 12.02.06, 08:39
      w styczniu moja siostra czekala ... dwa dni
    • Gość: ania Re: prosze o odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 05:36
      i dostała wize, bo czytłam wczoraj w necie że jest co raz mnij odmów, że
      namjmniejsze szanse mają bezrobotni i nie mający tu żadnych nieruchomości
      • Gość: mamba Re: prosze o odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:36
        ja nie mam żadnych nieruchomośći, a wizę dostałam. po prostu trzeba
        odpowiednimi argumentami przekonać konsula, że się wróci i że nie jedzie się w
        celach zarobkowych na wizie turystycznej.
        • Gość: ania Re: prosze o odpowiedź IP: 62.111.139.* 13.02.06, 12:49
          to powidz mi mój drogi jakich argumentów użyłeś, będe wdzięczna za każda
          wskazówke
          Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki
          • Gość: ania Re: prosze o odpowiedź IP: 62.111.139.* 13.02.06, 12:51
            bo wiesz co ja naprawde nie mam zamiaru tam pracowac, chce jechac pozwiedzać i
            wracać, czy to że zostawuima tu córke i prace i dom wystarczy zeby mi uwierzył
            • Gość: mamba Re: prosze o odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:09
              myślę, że tak, dostaniesz wizę, wkońcu masz powody by wrócić do Polski, choć
              suma sumarum wszystko zależy od humoru konsula. ważne jest twoje nastawianie,
              nie pokazuj że bardzo ci zależy, uśmiech na buzi i pozytywne nastawianie to
              połowa sukcesu, wkońcu wybierasz się na wakacje! ja miałam właśnie takie
              nastawienie, a moja sytuacja według niektórych z góry skazywała mnie na
              porażkę; kończyłam właśnie studia, pracowałam na pół etatu, a wizę jednak
              dostałam (wjazdową na miesiąc, pobytową na 6 miesięcy). argumantów które możesz
              zastosować jest bardzo wiele, najlepiej poczytaj na forum www.ewiza.pl
              Poza tym, spokojnie odpowiadaj na pytania konsula, pokazuj mu tylko te
              dokumenty o które sam poprosi. Jeśli nie miałaś wcześniej problemów z
              amerykańskim prawem, lub ktoś z twojej rodziny, to możesz spokojnie podchodzić
              do rozmowy z konsulem.
              • Gość: ania Re: prosze o odpowiedź IP: 62.111.139.* 14.02.06, 16:51
                Dzięi wielkie za wszytkie odpowiedzi, powiedz mi tylko jakich typu pytań mogę
                się spodziewac ,w piątek mam zamiar dzwonić, cyli w przyszly wtorek powinna być
                rozmowa .
                może masz gg, chętnie bym z tobą pogadała :)
                • Gość: mamba Re: prosze o odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:15
                  Aniu, podaj mi swój email, niestety dostęp do gg mam bardzo ograniczony
                  • Gość: ania Re: prosze o odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:04
                    aniag.27@gazeta.pl :) dzieki wielkie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka