Dodaj do ulubionych

szukam pracy - Kanada

IP: 213.17.232.* 20.06.06, 10:10
Szukam legalnej pracy w Kanadzie.Moge pracowac jako pracownik fizyczny. Mam
wyksztalcenie wyzesz informatyczno-ekonomiczne, 5 lat pracowalem w Polsce
jako referent do spraw finansowych w prywatnej firmie. Znam jezyk angielski
na poziomie dobrym. Mam prawo jazdy. Moja zona dostala prace w Kanadzie i
chcielibysmy jechac razem. Dziekuje jesli ktos odpisze. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • acaimmigration Re: szukam pracy - Kanada 20.06.06, 22:11
      dzien dobry panu. jesli pana zona otrzymala legalna prace w Kanadzie i jedzie
      na pozwolenie na prace, pan jako maz rowniez bedzie mogl pracowac. nie wiem
      jaka jest pana dokladna sytuacja ale jesli potrzebuje pan pomocy imigracyjnej
      itp prosze sie zglosic. wanda dobrowolska, dyplomowany kanadyjski konsultant
      imigracyjny www.acaimmigration.com, Aca Immigration Inc.ps. wyglada na to ze
      panstwo maja dobre szanse na imigracje do Kanady.
    • byt2 Re: szukam pracy - Kanada 21.06.06, 01:36
      Wejdz na podane forum i pytaj , tam bez zadnego problemu uzyskasz wyczerpujace
      informacje na temat pracy , imigracji , zycia w Kanadzie i co dusza zapragnie :

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23005
      • Gość: Witek Re: szukam pracy - Kanada IP: *.tnt5.dial.mtl1.uunet.ca 24.06.06, 06:47
        W Kanadzie pracy dawno juz nie ma, a jak jest to tak nisko platna ,ze nie
        oplaca sie jej wykonywac wiec lepiej nie szukaj i skoncentruj si na innym kraju.
        • dradam2 Re: szukam pracy - Kanada 24.06.06, 17:15
          alez oczywiscie, oczywiscie :

www.cbc.ca/montreal/story/mon-unemployment20060909.html

Pozdrawiam

dradam 1/2
          • Gość: Witek Re: szukam pracy - Kanada IP: *.tnt5.dial.mtl1.uunet.ca 25.06.06, 04:43
            A ty dradam skad sie wziales. Te dane dotycza miejscowych, ktorzy nie tylko
            znaja jezyk ale i maja znajomosci i wiedza jak znalezc prace. Dla nowo
            przybylych praca jest... za 7 albo i 6 $ na godzine. Za te pieniadze to nawet
            rano wstac sie nie chce.
            • Gość: LaylaStar Re: szukam pracy - Kanada IP: *.wp.shawcable.net 02.07.06, 00:18
              ta witek - lepiej siedziec na welfare i nic nie robic.. to po co emigrowac?
              moze trzeba bylo zostac w kraju??? i ps. od czegos tego zaczac, praca jest ,
              brakuje tylko rak do pracy
              • Gość: Witek Re: szukam pracy - Kanada IP: *.tnt5.dial.mtl1.uunet.ca 02.07.06, 07:24
                A gdzie ci brakuje tych rak i za ile za 6$ na godzine???? hahahahaha Szukaj
                frajerow......teraz to nawet ci z Sri Lanki za te pienadze nie chca pracowac.
                • Gość: artur Re: szukam pracy - Kanada IP: 62.255.32.* 03.07.06, 01:59
                  Panie Witek nie prawcie pan farmazonow. Czlowiek przyjezdzajacy lapie sie
                  kazdej roboty a w miare uplywu czasu szuka lepiej platnej. Ciekawe za ile ty
                  zzaczynales? Ja na poczatku mialem wlasnie $6 ale doszedlem do $14 i wcale nie
                  zaluje ze zaczynalem od tak niskich stawek bo to jest naturalna kolej rzeczy
                  dla WIEKSZOSCI imigrantow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka