Dodaj do ulubionych

Kawa w biegu na dworzec :)

16.02.12, 06:37
Wszyscy jeszcze śpią, a ja zaraz biegnę na dworzec. Liczę na ciepły wagon i spokojne czytanie książki. A oprócz badania czeka mnie dziś miłe spotkanie z Kamą i Agą :D
Uwaga, dziewczyny, jadę!
Miłego dnia!
Obserwuj wątek
    • olus-ia80 Re: Kawa w biegu na dworzec :) 16.02.12, 07:18
      Ale Wam dobrze , miłej zabawy Monia .
      Ja liczę te Twoje wyjazdy , wszystko pamiętam , że Wrocław omijasz :)
      Wiesz ,że czekamy .
      Pije kawkę i chyba chrust mnie woła , żeby szybko zagnieść .
      Burdzia , daj znać , bo się martwie.
      Gabi pojechała do szkoły autobusem szkolnym , Miłka zaraz odwioze do przedszkola i będzie cisza.
      Miłego dnia
      • szaszanka21 Re: Kawa w biegu na dworzec :) 16.02.12, 07:34
        Kawka z górą ciepłych pączków z różą.
        M.przyniósł zamiast bułek-częstujcie się :))))
        Klaryska a Katowic to Ty tez nie lubisz co ?;)))
        Burdzia napisz koniecznie jak się czujesz?!Jak badania.
        Zdróweczka kochana.
        Wszystkim miłego,słodkiego dnia :))))
    • michalina_79 Re: Kawa w biegu na dworzec :) 16.02.12, 08:45
      dołączyłabym do Was ale mały ma anginę i na 10 dni uziemienie w domu i wymyślanie taktyki jak zawozić starszego do szkoły :( buuuu
      • effka_81 Re: Kawa w biegu na dworzec :) 16.02.12, 09:40
        Kawke inke kończę;) Bosze ile u nas śniegu przez noc nasypało z pół metra msakra jakaś. M nie pojechał do roboty bo się autem nie dało wyjechać z domu;( Ja chcę WIOSNĘ!!!!!
    • aurinko Re: Kawa w biegu na dworzec :) 16.02.12, 09:45
      Klarysko kciuczę za pomyślne wyniki, miłego spotkania :)
      Burdziu daj znać jak się czujesz, co z wynikami?
      • burdziaa meliska 16.02.12, 10:05
        Wrociłam taksówka,Wrocław tez zasypany-dziekuje Kochane za wszystkie smski nawet nie miałam siły odpisywac,to tutaj napisze-czuję sie bardzo słabo ale ciut lepiej niz wczoraj,nie mam takich mocnych nudnosci na szczescie,za to oktopny bol od serca,niewiadomo z czego.Mam na cito skierowanie na usg serca,na cito na najszybciej bedzie we wtorek dopiero,do tego czasu to nie wiem co .Wyniki wszystkie dzisiaj rano zrobiłam,teraz tylko czekac-są dwie opcje optymistyczna to jakies wstrętne osłabiające mnie w ten sposób wirusiski,druga mniej optymistyczna początek gestozy.Trzymam sie myslami pierwszej wersji- mam skierowanie do szpitala w razie czego,ale licze na to że sie lepiej poczuje.Mam leżec z nogami do góry i wstawac tylko na siku ! Dzieki Kochane za pamięc.
        • kamamama2 Re: meliska 16.02.12, 10:15
          Burdziu kochana, dbaj o siebie, odpoczywaj i oby wszystko było dobrze.
          myślę o Tobie i ciepło, mocno przytulam

mnie pęka głowa i ucho niestety, dzwoniła właśnie Klaryska, że pociąg się spóźnił, ale jakoś się napotkamy :)
        • aurinko Re: meliska 16.02.12, 10:16
          Burdziu uważaj na siebie, leż jak lekarz kazał i postaraj się nie martwić bo to nie pomoże. Ja z Majką w ciąży miałam gestozę ale zero nudności tylko złe wyniki moczu i spuchnięta cała byłam.
          A na echo serca nie możesz prywatnie żeby zrobić od ręki? Fakt, że kosztuje (u mnie około 200zł) ale może lepiej nie czekać aż do wtorku?
          • aga_junior Re: meliska 16.02.12, 10:25
            burdziu aurinko ma rację może lepiej zrobić badanie szybciej prywatnie. Trzymam kciuki za ciebie ;-)

Ja zaraz wyruszam z M do stolicy na kawę i pączka i mam nadzieje, że uda mi się mimo klarysy przygód z koleją spotkać z dziewczynkami ;-)

miłego dnia ;-)
        • guciowamama Re: meliska 16.02.12, 10:27
          No wlasnie, moze udaloby sie zrobic to badanie prywatnie? Strasznie duzo czasu do tego wtorku! Burdzia martwimy sie tu wszystkie o Ciebie :-(
          • burdziaa Re: meliska 16.02.12, 11:29
            Idę prywatnie dzisiaj 17.40 nie dam rady czekać do wtorku,dziękuję Kochane Dziewczyny.
            • maryjka60 Re: meliska 16.02.12, 12:23
              Witajcie Kochane, Burdzia ściskam Cię mocno i podtrzymuję Twoją wiarę, że to tylko osłabienie. Czekamy na dobre wieści po południu. Kawkę i śniadanie jem dopiero teraz bo wcześniej miałam zamieszanie z deklaracją o kontynuowaniu przedszkola. Przeprowadzamy się i chciałabym oboje od września puścić do nowego ale bardzo się boję o miejsce dla Basi bo podobno rekrutacji dla 5-latków do przedszkola nie będzie a będą ją mogli przyjąć tylko do zerówki szkolnej. Nie chciałabym tego :(
              Zaraz idziemy na sanki bo tyle napadało, że w końcu trzeba pozjeżdżać. Miłego dnia.
              ps. Olusia Miłosz do przedszkola chodzi?
              • zalasso Re: meliska 16.02.12, 12:47
                Po herbatce. Chyba dziewczyny jakiś wir w powietrzu krąży, z kim nie gadam- wymiotuje, albo mu niedobrze. Ja też dziś dołączyłam do grona zdechlaków :(

Ciężarówki trzymam kciuki, żeby Wasze samopoczucie wróciło do normy, a strachy zniknęły! Burdziuuu, uważaj na siebie szczególnie!!! Wszystkiego dobrego!
    • lipiec_2007 Re: Kawa w biegu na dworzec :) 16.02.12, 13:16
      Burdzia, lezysz i odpoczywasz? sprawdzam cie:)

Klaryso, a czemu tak po partyzancku odwiedzasz stolice? jakie badania? no i szkoda, ze nie mozemy sie zobaczyc....
      • zabka11 Re: Kawa, już druga do 5 pączka;) 16.02.12, 14:52
        ...no no...kto mi uwierzy??;)..właśnie piątego zjadłam:) 3 na śniadanie , potem grzecznie musli z jogurtem, teraz na obiadek 2 kolejne;)
        Ale mi smakują...jak karp w Wigilie, i śledzik na śledzika;)...mniam
        Bezkarna dziś jestem i już...bo popołudniu upieczemy pyszne muffinki czekoladowo-bananowe "cozawszewychodzą" z przepisu olusi...i tez zjem z 3;)
        Miłego popołudnia Kochane:)
        • smolineczka Re: Kawa, już druga do 5 pączka;) 16.02.12, 15:35
          dokładnie tak samo mam: pączki i chrust smakują mi jedynie w tłusty czwartek, "jak karp w Wigilie, i śledzik na śledzika" ;-)
          Burdziu, życzę zdrowia!!!
    • borowka78 Re: Kawa w biegu na dworzec :) 16.02.12, 16:41
      Poobiednia herbatka, bez paczka :) nie zjadłam żadnego i tak bedzie juz do końca dnia. A paczki lubie, oj bardzo :)

Zabka- nie wierze, ze Ty TYLE słodkości zjadlas :)

Burdzia, dbaj o siebie, proszę Cię!

Miłego popołudnia. Uciekam do kuchni przygotować kolacje dla przyjaciółek :)
    • burdziaa Napisałam 16.02.12, 19:38
      na ukrytym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka