bruno5 29.11.13, 16:46 Wystarczy zastosowac bron neutronowa i stoi czolg a zaloga martwa.Przydatny jedynie do tlumienia demonstrcji albo w wojnacj z krajami prmitywnymi jak Irak Syria Afganistan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan.club No nie wiem... 29.11.13, 18:15 Może warchoł się na ten temat wypowie: on w pegeerze jeździł traktorem, to prawie jak tankista, we wsi miał wielkie uważanie. Potem zrobiła się wolność, tankistów-traktorzystów wszyscy olali i warchoł poszedł w emigranty, jak kiedyś Jaśko z powodu krowy na miedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Czolg to kupa zlomu 04.12.13, 15:23 czy zauwazyliscie ze produkcja i handel samolotami bojowymi stanol w miejscu ? , nawet czarna afryka niejest zainteresowana tym uzbrojeniem wszystko idzie w kierunku drony napedzane smigielkiem,szybkosc bez znaczenia ? podczas IIWS "Stuka"sy powolne z "lapciami" lecz z nowymi dynamicznymi celownikami bomb="otwieracze konserw"-zabujcy czolgow obecnie ich role graja smiglowce,tez niezbyt szybkie wychodzi nato ze przyszle wojny beda elektroniczne,a w przypadku przegranej selektywna bron biologiczna ktora wyeliminuje dana rase ludzka dobre dla mnie gdyz nielubie hukow,mam wrazliwe uszy agenta XY,o ! ZEN Odpowiedz Link Zgłoś